Gość: yas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:11 Czy istnieja jakies metody naturalnego:P pomniejszenia biustu.Uwazam,ze moj biust jest zbyt duzy w stosunku do reszty ciala:P przez co czuje sie czesto niekomfortowo, czy mozna jakos to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liar Re: ZMNIEJSZYC BIUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:25 biust to w większości tkanka tłuszczowa. istnieją różne ćwiczenia, pomagające pozbyć się jej nadmiaru z tych miejc, ale to wymaga sporego wysiłku i systematycznosci. porozmawiej z trenerem na siłowni, napewno pomoże Ci dobrać odpowiedni zestaw ćwiczeń i nie przejmuj się, większość kobiet wydaje fortunę żeby powiększyć piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ZMNIEJSZYC BIUST IP: *.ec.pl / *.ec.pl 29.06.04, 22:15 najpierw to ty zmiejszyj sobie mózg, ja bym oddała wszystko żeby mieć większe, to moj najwiekszy kompleks a ty chcesz zmiejszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ZMNIEJSZYC BIUST IP: *.zielman.pl 29.06.04, 22:44 Ja to rozumiem bo mam kumpele ktora ma bardzo duży biust i ze strony mężczyzn spotyka się z głupimi docinkami (i niezbyt jest to przyjemne- nieraz płakała z tego powodu) Ja osobiście chciałabym sobie powiększyć bo mam zaledwia 70 C mój facet mówi że aż ale mi się moje cycki wydają za małe. Ja Ci radze YAS abyś troszke poćwicwiczyła bo ja też podpisuje się pod tym co napisała LIAR Biust to tylko tkanka tłuszczowa i woda nic innego łatwo spadnie Ci jak będziesz ćwiczyć lub przejdziesz na diete ale licz się z tym ze tój biust zrobi się nieco obwisły nawet jak będziesz systematycznie ćwiczyć. Ale ja osobiście bym się nie przejmowała jego wielkością po prostu zbyt duży biust można maskować. A w przyszłości będziesz jeszcze z niego dumna i wtedy go odsłonisz :-) twój partner z pewnością też będzie zadowolony. Głowa do góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ZMNIEJSZYC BIUST IP: *.ec.pl / *.ec.pl 30.06.04, 10:17 Wy na prawdę jesteście jakieś dziwne a co ja mam zrobić jak mam 75b powiesić się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: ZMNIEJSZYC BIUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:56 zmniejszyć?????????to ten nadmiar co ci przeszkadza oddaj mnie!! 70c za małe??????????? chyba oczu nie masz!!!! to co ja mam zrobic skoro moje są ledwo widoczne!!!!! ludzie nigdy nie potrafia docenic tego co mają.. Odpowiedz Link Zgłoś