rrose7 13.02.07, 12:18 Tak się zastanawiałam kiedyś czy i jak często faceci chodzą do burdelu? Co im to daje? Czy jak mają kobietę, która ich kocha to nie zaprzestają chodzić? Może się wypowie ktoś, kto ma doświadczenie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Burdel... 13.02.07, 12:21 rrose7 napisała: > Może się wypowie ktoś, kto ma doświadczenie:) hihi... tym zdaniem odstraszyłas potencjalnych rozmowców :) nie ma jak zabic własny watek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocoloco Re: Burdel... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:24 nie bylem nigdy i nie pojde,jesli prowadzisz statystyki czy interes bedzie sie krecic to musze cie zmartwic nie dam ci zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Re: Burdel... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:28 ja chodzę na okrągło, bo nie jestem w stanie wytrzymać przy jednej kobiecie, nawet jak z jakąś mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocoloco Re: Burdel... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:30 pewno chodzisz ze swoja kobieta,kiedy ty jestes zajety inni panowie zadowalaja twoja kobiete:) Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Burdel... 13.02.07, 12:31 Tak myślałam, że napiszesz choć brak u Ciebie jakiegokolwiek dośiwadczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocoloco Re: Burdel... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:51 cos ci powiem,zastanawiam sie jak facet moze z fizjologicznego punktu widzenia byc aktywny,sprobuj zjesc z brudnej miski jedzenie?pewno nie zrobisz tego,a jesli zrobisz to masz noz na gardle,czyli facet ktory korzysta z czegos takiego zachowuje sie jak zwierze bez dwoch zdan-takim kobieta mozna tylko wspolczuc,sam tego doswiadczylem bedac na burdelplatz,zrobilo mi sie smutno ze tak mozna sie traktowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebus Re: Burdel... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:26 Moja pani nie zamierza brac do ust,to niestety musi sie mna dzielic z dziwkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: do Rebus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:25 a czy ty jestes taki dobry ze jej dajesz za kazdym razem orgazm? bo moze ty niedluso te bedziesz musial sie nia dzielic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Burdel... IP: 80.54.176.* 13.02.07, 15:55 Ale chyba jej tak bardzo nie kochasz co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Burdel... IP: 80.54.176.* 13.02.07, 16:28 Po 1. nie jestem idiotką! Po 2. jakbyś ją kochał to być "był" TYLKO z nią a nie jeszcze z jakimiś dziwkami! Tacy faceci są... Poza tym jak nie chce, to nie powinna się zmuszać! Masz inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offka Re: Burdel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 02:26 około 15% żonatych facetów korzysta regularnie z usług prostytutek tylko? aż? Odpowiedz Link Zgłoś
neckermann1 Re: Burdel... 16.02.07, 18:13 Może po prostu nie mają kobiety która go kocha?:/ Odpowiedz Link Zgłoś