IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:09
Witam wszystkich :) Moje Drogie Panie od 2 miesięcy współżyje z chłopakiem,
problem w tym, że sam stosunek sprawia mi ból. Wiem, że to absolutnie
noramalne jednak chciałabym zaczerpnąć Waszej rady:(? Czy moge sobie pomóc w
jakiś sposób? P.S Moje pochwa jest wg. mnie i pratnera wystarczająco
nawilżona a ja nie czuję się spięta :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ika Re: Ból :(( IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 22.07.04, 16:41
      to, żę stosunek sprawia Ci ból nie jest absolutnie normalne!!!
      proponuję abyś skonsultowala się z ginekologiem.
      przyczyny bólu mogą być różne, chociażby stan zapalny...
    • Gość: dziunia Re: Ból :(( IP: *.u.mcnet.pl 22.07.04, 16:52
      a czy to Twój pierwszy partner??
      • Gość: JASTA Re: Ból :(( IP: 195.205.245.* 22.07.04, 18:47
        WIESZ, WYDAJE MI SIE ZE TO NIE JEST W PORZADKU, BO SEX MA NAM DAWAC PRZYJEMNOSC
        A NIE BOL. JEST TAKA DOLEGLIWOSC JAK TYLOZGIECIE MACICY I WTEDY WLASNIE BOLI
        ALE SA TAKIE POZYCJE RZY KTORYCH NAET NIE POCZUJESZ BOLU. NIE WIEM CZY TO TWOJ
        PIERWSZY FACET CZY TEZ NIE ALE JA BYM SIE NIE WACHCAL TYLKO POSZLA BYM Z TYM DO
        LEKARZA!! POWODZENIA
        • Gość: Rocco Re: Ból :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:19
          Mysle , ze tu ci nikt nic nie powie , to musi zobaczyc lekarz , wiec do lekarza.
        • Gość: Kitty Do Jasty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:09
          tylozgiecie macicy nie jest dolegliwoscia tylko rzecza wrodzona jak np. krzywe
          nogi lub proste rece. 1/3 kobiet tak ma. a najlepsza pozycja dla takich
          dziewczyn wg mnie to pozycja od tylu i na jezdzca
          • Gość: Olgunia _19 Re: Do Jasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:03
            Ale to jest mój pierwszy facet a kochaliśmy się 2 razy, więc być może taką
            miałam budowe błony? Jestem jeszcze młoda.. sama nie wiem, więc proszę o radę :)
            • sol_bianca Re: Do Jasty 22.07.04, 23:09
              Jak tylko dwa razy, to może się wszystko "samo naprawi". Za pierwszym razem może
              boleć - przerwanie błony - a za drugim... może był niedługo po pierwszym i
              jeszcze się nie zagoiło?
              • Gość: Olgiska _19 Re: Do Jasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:11
                Bianka dobra odpowiedź :)) też o tym myślałam... bo jednak ranka to ranka
                zagoić się musi, tak jak na kolanku;) Dziękuję :)
                • Gość: Rocco Re: Do Jasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:14
                  Moze faktycznie to nic takiego , czas pokarze
                  • Gość: Eleonora Re: Do Jasty IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 23:30
                    Rocco Ciebie to zaraz Bóg pokarze za tego ortografa.P)Nie czepiam się tylko mi
                    nudno i wyłapuję znajomych na forum
    • Gość: lol Re: Ból :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 07:24
      Skontaktuj sie z autorka tego listu ===> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=520&w=14369990 <=== ona mammale cycki a ty masz malutenka cipeczke, razem
      bedziecie stanowic zgrany duet, HAHAHAHAHAHAHAHAHA
    • Gość: lol Re: Ból :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 07:25
      A zmiesci sie tam zapalka ?? HAHAHAHAHA
      • Gość: Olga A Idź do dupy :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:18
        A Ty masz mały mózg "lol" :D I w odróżnieniu od Ciebie nie wsadzam sobie
        zapałek do pizdy:) Ale skoro taka twoja potrzeba .. proszę bardzo:) Są ludzie i
        taborety, Chomicza Piczo .... :D Szkoda mi czasy na rozpisywanie sie dla Ciebie
        młocie :)
        • Gość: JASTA Re: A Idź do dupy :D IP: 195.205.245.* 23.07.04, 18:13
          ALE WY LUDZIE LUBICIE CHWYTAC ZA SLOWA! TAK, WIEZ ZE TYLKOZGIECIE MACICY TO
          CHOROBA ALE TAK TYLKO NAPISALAM I WIEM ZE TO JEST NIE ULECZALNE ALE MOZNA
          ZNIWELOWAC BOL DO ZERA!!ALE JEZELI TO BYL JEJ PIERWSZY RAZ TO CZAS POKARZE I
          POWINNO PRZESTAC BOLEC TAKZE MLODA - GLOWA DO GORY!!! POZDROWIONKA PAPA
    • Gość: Justa Re: Ból :(( IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 02:43
      Jeśli wszystko wam gra to może powinnas isc do ginekologa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka