yeanenne 22.08.04, 23:32 taki paniczny strach przed miłością... odruch wymiotny na dzwięk słowa "zobowiązania"... "as higher you fly then the fall is more painful" zgadzacie się z tym? czy lepiej się odważyć i zaryzykować upadek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korzen Re: fear of flying IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 23.08.04, 16:43 hehe, nie ma się czego bać miłość fajna sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leena Re: fear of flying IP: 82.177.8.* 24.08.04, 00:28 Wcale Ci się nie dzwie. Ja na słowo "związek" i "zobowiązanie" też reaguje sceptycznie i zmykam... Zostałam kiedys bardzo skrzywdzona i już jakoś nie mam ochoty sią wiązać... To jest silniejsze ode mnie. Z jednej strony pragne z kimś być, ale z drugiej przeraża mnie fakt bycia razem.... Cały czas myśle, że on tez mnie wykorzysta i zdradzi i bede przez niego cierpeć... Ja wiem, że miłośc to piekne uczucie, ale dla ludzi o zawiedzionym zaufaniu trudno jest dać sobie drugą szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abby Re: fear of flying IP: 209.247.222.* 24.08.04, 03:32 Jedno slowko: p sy cho lo g :-) Odpowiedz Link Zgłoś