Gość: co zrobic IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.04, 19:07 od 5 miesiecy staramy sie z mezem o dzidziusia.niestety sie nie udaje,czemu? dodam ze mam 22 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghostdogg Re: ciaza... 29.08.04, 19:08 marne bardzo marne - nie ripostuje transvestyto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co zrobic Re: ciaza... IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.04, 19:34 a o co ci chodzi debilu?nikt ci nie kaze odpisywac na moj list. Odpowiedz Link Zgłoś
bussiness Re: ciaza... 29.08.04, 19:43 najprosciej byloby spytac o to lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rxa Re: ciaza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:05 To zbyt poważny temat dla ludzi którzy uczestniczą w tym forum. Nie licz na konkretną odpowiedź od tych cosmoidiotów. Sprawdź ile jest odpowidzi na trudne pytania (od 2-4. W przypadku gdy zadasz pytanie typu "jak masz dobrze obciągnąć facetewi" dostaniesz ich z 50. Moja podpowiedź dot. Twojego problemu - róbcie swoje jeszcze przez 0,5 roku uwzględniając Twoje dni płodne, a jeżeli to nie pomoże to zwróć się z tym do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisza Re: ciaza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:54 Zgadzam się z rxa w zupełności. Tylko debilne pytania maja tutaj wzięcie. Co do Ciebie przestań o tym myśleć ( wiem że to trudne )i daj sobie czas. Z tego co wiem to dopiero po 2 latach od rozpoczęcia starania zaczyna się leczyć parę na bezpłodnść. Tak więc przestań się przejmować i głowa do góry:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen Re: ciaza... IP: *.toya.net.pl 29.08.04, 21:32 wejdz na forum "dla starających" i spotkasz tam dziesiątki kobiet w takiej sytuacji jak Ty. Razem łatwiej znieść to czekanie. zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen Re: ciaza... IP: *.toya.net.pl 29.08.04, 21:34 tu masz link do forum, bo moze nie mozesz znalezc forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: ciaza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:47 Dzięki Carmen!Ja także staram sie o dzidziusia i tamto forum może mi pomóc.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś