mariolka99 Re: Polki nie potrafią sie ubrać... 25.09.04, 11:15 Moze kupuj te stringi troche wieksze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.ols.vectranet.pl 25.09.04, 12:33 A może Ci się tyłek obtarł od chodzenia np w jeansach bez bielizny? Dla mnie stringi są o wiele wygodniejsze od majtasów. Tych ostatnich nigdy ju z sobie nie kupię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 15:42 ja tez przede wszystkim cenie sobie umiar w ubiorze...i zgdzam sie ze obecnie dziewczyny ubieraja sie fatalnie..co do mojego stylu ubierania sie, rzecz jasna wszystko zalezy od sytuacji.. na co dzien preferuje styl umiarkowanie elegancki, moze dlatego ze studiuje i pracuje,a nie wypada isc do pracy z golym pepkiem;)preferuje brazy, czern, khaki, choc ostatnio znalazlam w solarze urocza niebieska bluzeczke;)i przede wszystkim spodnie, spodniczki raczej okazjonalnie, liczy sie dla mnie wygoda. wlosy zazwyczaj upinam w kok lub jesli mam troche czasu konstruuje sobie fryzure-artystyczny nielad na glowie;) buty z tzw. czubami kategorycznie odpadaja, a wysokie obcasy wyjatkowo i na szczegolne okazje. Makijaz delikatny, rowniez raczej w brazach, choc przyznam wam sie, ze nie wyjde z domu bez umalowanych rzes, takie przyzwyczajenie;) na impreze spodnie plus top, zeby uniknac tych przeciaglych i nachalnych spojrzen facetow. A jesli jest to jakas specjalna okazja rodzinna lub zawodowa najlepiej czuje sie w malej czarnej+delikatny makijaz+wysokie obcasy.a co do bizuterii..zazwyczaj jest to bardzo delikatny srebrny zegarek i delikatne kolczyki;) aha..i jeszcze sztuczne paznokcie odpadaja, opowiadam sie za natura, poldlugie paznokcie pociagniete prawie niewidocznym lakierem, ktory tylko troche blyszczy:) i jak Rafale podoba Ci sie moj styl?:) P.S. zapomnialam o stringach, owszem nosze, ale tak by nikt ich nie widzial, no moze poza moim chlopakiem;) zreszta to on mnie namowil na ich noszenie;D pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.09.04, 18:13 oj podoba podoba:) Zazdroszczę Twojemu facetowi, że ma kobietke,która potrafi ubrać się z klasą:) Pozdrawiam i oby inne brały od Ciebie przykład:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.torun.mm.pl 25.09.04, 16:34 Rozmawiałam ostatnio z dwoma mlodymi Czechami, którzy opowiadali, że w Polsce dziewczyny są takie fajne, ładne i przede wszystkim "take elegantne" :) Więc może nie jest z nami tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princezna_bajaja Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.tvkgsm.net / 195.205.187.* 25.09.04, 19:19 Chryste.. A ubierając się w khaki, czernie i brązy nie ubieracie się tak samo jak wszystkie inne Polki? Trochę fantazji! A róż różowi nie równy. Przy stonowanym ubiorze świetnie wygląda jeden mocny akcent i może być to właśnie bladoróżowy, albo mocnoróżowy (taki róż indyjski) szal, albo buty. Ja mam ciemnobrązowe włosy, nie za jasną karnację i zielone oczy, wiec przy moim typie urody wygląda to świetnie. Nie lubię czerni, brązy mogą być, ale jak ktos ma jasna cerę, to wygląda w nich bardzo niekorzystnie Bardzo nie podoba mi się styl wymieniony przez autora wątku, ale lubię "kolorową ulicę" i wolę tak ubrane kobiety niż blondynki z niemodnymi pasemkami, z niebieskimi oczami pomalowanymi na brązowo, ubrane na szaro, brązowo, bądż czarno, z nieśmiertelna apaszką na szyi. Kojarzy mi się to z katechetkami. Te tabuny zmęczonych Polek z siatami, stłoczone w autobusach... Jeśli chodzi o inne kraje, to zależy gdzie ktos bywa. W Nowym Jorku raczej nie spotyka się "kaszalotów", autor tego określenia pewnie pracoawał w jakimś parku rozrywki na połodniu..A Czechom nie tylko gospodarki, ale i stroju moglibyśmy zazdrościć.Jeszce przez kilka lat nie pojawią się u nas takie marki jak tam, i takie obniżki(np.koszula Max Mary za 67 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.09.04, 19:33 Z tym różowym kolorem to nie jet tak, że mi sie nie podoba... chodziło mi o to, że wiele kobiet ubiera się zbyt kolorowo np. różowa torebeczka, zielona koszulka itp. jak jakies laleczki :) Osobiście nie mam nic do różowego, tylko trzeba umieć dobierać kolory, a nie wyglądać jak tęcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_fenix Re: Polki nie potrafią sie ubrać... 25.09.04, 19:37 heh to brzmi jak zarzut pod adresem calego narodu;P ale spoko wiem o co Ci chodzi:) tesh mi sie to nie podoba:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 20:29 braz brazowi nierowny, czern czeni rowniez..tak naprawde nie jest wazne jaki kolor maja nasze ciuchy, bowiem liczy sie umiejetnosc zestawiania kolorow, szczegolow..a poczucie smaku i dobrego stylu albo sie ma albo nie..starzejaca sie kobieta kolo 40-tki ubrana na lolite, bez urazy ale wywoluje dosc watpliwe wrazenia estetyczne..podobnie mlode dziewczyny eksponujace akurat to co powinny skrzetnie ukrywac( np. brzuchy, ktore niekoniecznie sa plaskie i ponetne;)... pewnych schematow i powtarzalnosci niestety nie jestesmy w stanie uniknac, bowiem zyjemy w swiecie kultury masowej..Sztuka natomiast jest umiejetnosc zachowania swojej indywidualnosci,gdzie ubior sygnalizowalby roniwez w pewnej mierze nasz charakter i osobowosc..a to czy akurat ktos lubi rozowy, zolty, khaki czy czarny jest najmniej wazne, istotne jest by dobrze wygladal w tym co zalozyl;) P.S princeza bajaja..wybacz, ale mimo ze ubieram sie raczej w kolorach ziemi nie oznacza to ze w mojej szafie nie ma ciuszkow o zywszych kolorach;)i ze wygladam jak katechetka, oj..nie..zapewniam i pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: 80.48.118.* 26.09.04, 10:41 Mnie najbardziej rozwalają lalunie, które mają fryzury 'na zebrę'- tzn tlenione blondyny z ciemnobrązowymi pasemkami. Wygląda to okropnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.09.04, 12:27 oby więcej kobiet potrafiło ubrać się z klasą i stosownie do danej sytuacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pancerniak Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.chello.pl 26.09.04, 16:12 ale wy macie problemy... :))))))) nie podobają ci się takie laski to nie zwracaj na nie uwagi, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiula moje typy............. IP: *.net.pulawy.pl 26.09.04, 16:26 Może porównajmy nasze artstki i wtedy będziemy wiedzieli co jest eleganckie. Za eleganckie kobiet uważam:JUSTYNĘ STECZKOWSKĄ ANNĘ MARIĘ JOPEK AGATĘ MŁYNARSKĄ Nie chodzi mi jak śpiewają czy jak się zachowują ale o gust.One są zawsze eleganckie i zadbane. A teraz dzidzie pierniki i kiczowate babsztyle:MARTA WIŚNIEWSKA KAŚKA SKRZYNECKA RENI JUSIS I PAULINA HOLTZ(ta z Klanu) Ludzie---jak je widzę to mi róż zalewa telewizor.Przodują w tym Wiśniewska i Skrzynecka. Czy one nie mają luster w domu???Zero klasy,kicz,bezguście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: moje typy............. IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.09.04, 17:48 rzeczywiście:) luster chyba nie mają... albo wzrok juz nie ten;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: moje typy............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:32 Ja uwielbiam ecru, "brudny" róż (taki jasny mleczny złamamy szarym), beż, brąz, khaki, popiel, biel i czerń. Buty tylko czarne, różne noski na różne okazje. Płaskie i wyższe (w zalezności od kondycji nóg). Jestem typem jesieni, więc włosy w kolorze średniego, ciepłego brązu upięte w niby niedbały koczek lub puszczone luźno sięgają ramion. Makijaż w kolorze ziemi (beże, złociste brązy, "przybrudzone" fiolety), wytuszowane rzesy i regularny rysunek brwi. Paznokcie naturalne, niezbyt długie tylko wypolerowane (bez żadnych lakierów). Usta podkreślone błyszczącą pastelową pomadką lub błyszczykiem. Stringi niewidoczne, pępek schowany (zimno mu zawsze!!!), zazwyczaj spodnie lub spódnica w wersji maxi, dekoltów brak. Do tego wszystkiego tylko kolczyki, zegarek i obrączka...no i ulubione "Sensi" Armaniego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pancerniak Re: moje typy............. IP: *.chello.pl 27.09.04, 05:07 Kocham Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiula do Anki...... IP: *.net.pulawy.pl 27.09.04, 10:13 I po co opisujesz jak wyglądają modelki w gazecie.My to wiemy.Napisz naprawdę jak się ubierasz to pośmiejemy się trochę.I Armani ha ha ha .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Masz prawo do własnego zdania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:06 Pewnie zmartwię Cię, ale tak własnie się ubieram i taki robię sobie makijaż. Nie jestem typem modelki. Rysy mam ładne, ale nie idealne, figura jak na wiek i liczbę dzieci również nie najgorsza, więc i w jeansy się wcisnę. Sporo nowo poznanych osób daje mi mniej lat niż mam i to jest mój powód do dumy. Kompleksów tez mi nie brakuje, ale tuszuję to i owo nie dręcząć się nazbyt. Nie będę dociekać czym podyktowany jest Twój sarkazm i autentycznie nieskrywany na mnie atak (zupełnie nieuzasadniony). Wiele forumowiczek prezentowało w tym wątku swój wizerunek, więc napisalam i ja. Życze dobrego humoru i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafa Re: moje typy............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:04 ampcia pampcia...jeszcze zapomniała o wazelinie w dupie!!!rózwnież pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pancerniak Re: moje typy............. IP: *.chello.pl 27.09.04, 05:09 Skrzynecka jest akurat spoko babka, na fajną dziwkę się robi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ini Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:47 zgadzam się z Tobą w 100%. Styl "różowa landrynka" holernie mnie odrzuca, Czy laski zapomniały już, że istnieją tez inne kolory. No i te blond farbowane włosy! ZGROZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:20 To fakt że malutkie torebeczki ..króciótkie sukieneczki czy wyuzdany makijaż sa trosze hmm dziwne..Ja preferuje tylko strój sportowy..nie ruszam sie nigdzie bez adidasów dzinsów i czegoś wygodnego na górę...ale bezżadnych pierdół czy urozmaiceń..jednokolorowa bluzka czy polar czy sweter bez żadnych dekoldów- postawiłam poprostu na wygode...Czasami jak każda kobieta lubie ubrać sie sexy ale to tylko w obezności mojego faceta i tylko dla niego...ogólnie sportowy styl jest jak dla mnie najlepszy i najwygodniejszy...Pozatym jestem kobietą a nie wiem co można wsadzić do takiej mikroskopinej torebeczki-klucze i szminke czy tylko kondomy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eli Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.aster.pl 27.09.04, 09:18 wiecie co wystające stringi i różowe torebki nie są problemem, bo we wszystko można się ubrać i wyglądać dobrze, ale polką jest brak gustu. Po pierwsze jak zauważacie to nie piękne szczupłe laski są tak wystrojone, tyklo grube brzydactwa które myślą że na swoje tłuszcze poderwą coś. A jak się w tym nie mylą co gorsze, to pozdrawiam tych co je choćby kijem tkneli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli otyłość powinna być karana! IP: *.aster.pl 27.09.04, 09:21 kto sądzi że kultura powinna nakazywać bycie szczupłym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:46 a jesli otylosc kogos nie jest spowodowana nieograniczonym apetytem tylko choroba??Co wtedy sadzisz o otylych kobietach?Ja choruje na nerki, musze brac specjalne leki po ktorych sie tyje. W ciagu 3 miesiecy przytylam 15 kilo. Wygladam jak spuchnieta albo napompowana.Ale idac ulica nikt nie wie ze moja tusza jest wynikiem choroby i koniecznoscia brania lekow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.aster.pl 27.09.04, 14:51 mówisz o przypadłości, a ja o braku kompleksów /i pewnie ponieważ jesteś chora nie wbijasz sie w króciutkie topiki i nie idziesz na miasto/ ja mówię o braku smaku -jeżeli coś jest nie takie to lepiej to zakryć i być nadal apetycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:01 Ciekawe czemu na wsiach ciagle panuje obyczaj, ladnego wedle gustu ubierania sie w niedziele? Podobnie jak w miastach KATEGORYZACJA ludzi pd wzgledem "ladnie" i "brzydko" ubranych - szczegolnie skierowana do kobiet. Ludzie, popiszcie sie pieknym umyslem i tolerancja, a nie gustownymi lachami. ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAm WIesz KTo Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 22:15 To prawda... czarna bluzka, biala spodnica, czerwona torebka, bezowe buty... No, ale nie tylko Polki... Raz widzialam ( zawód nie wazny): czarna sukienka, szare skarpety, brazowe sandaly... Czy te " czarne stonki" nie moga byc cale czarne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadam Re: Polki nie potrafią sie ubrać--..nieprawda. IP: *.nf.sympatico.ca 27.09.04, 03:58 Przestancie pieprzyc kawaly drodzy panowie. Pieprzycie takie skrajne bzdury ,ze az glowa boli. JA UWAZAM I UWAZALEM,ZE POLKI ZAWSZE UMIALY SIE UBRAC I MIALY ZAWSZE GUST.DROGIE POLKI NIE SLUCHAJCIE ZBOCZENCOW UBIERAJCIE SIE JAK UWAZACIE I ZAWSZE BEDZIECIE PIEKNE CZY NIE MAM RACJI ? Pozdrowienia z Kanady PS w Kanadzie to nie umieja sie ubrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.toya.net.pl 27.09.04, 11:50 Świat byłby straszny, gdyby wszystkie kobiety ubierały się tak, jak TY lubisz, gromady urzędniczek w garsonkach, przestań, piękne na świecie jest to, że istnieje różnorodność. Różnorodność gustów również. A Ty chciałbyś, zeby wszystkie były takie, jak Tobie się podobają. Dla mnie to zalatuje jakimś totalitaryzmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 12:44 jaki totalitaryzm???o czym Ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.dsl.pipex.com 27.09.04, 13:54 a juz myslalam ze tylko angielki ubieraj sie tak ze wygladaja jak typowe b**ch. Nie bylam w polsce przez X czsu wiec nie wiem jak jest ale to samo w UK, malutkie torebki, ostre makijaze, wiecej odkrtyte niz zakryte na tych tlustych figurach z obwislymi brzuchami. Wszystkie wygladaja tak samo, i jeszcze te wlosy farbowane i prostowane! I im sie wydaje ze sa atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.09.04, 14:21 co do wypowiedzi o klasie, wlasnym stylu, elegancji to sie zgadzam irytuje mnie tylko ten atak na kolor rozowy. polegacie na jakis glupich stereotypach czy wlasnych upodobaniach w ocenianiu ogolu? kolor ten moze byc i elegancki i ubarwiac stroj klasyczny a przede wszystkim jest wesoly, optymistyczny i ma prawo podobac sie komus tak jak zgnile zielenie lub caly repertual szarosci. osobiscie polubilam rozowy tylko i wylacznie z przekory. zeby moc obserwowac te nacechowane w rozny sposob spojrzenia nudnych i nietolerancyjnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:15 heh zostałem troszke źle zrozumiany:) tu nie chodzi o sam kolor różowy, tylko o te kobiety które ubierają sie w same jaskrawe rzeczy typu ostry róż, ostry żółty itp. troszke śmiesznie w tym wygladają... owszem różowa bluzeczka, czy też sfeterek fajnie wygladają na kobiecie, ale wszystko z umiarem, a nie stroić sie jak choinka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:26 MOim zdaniem to jest prawda ze polki sie nie potrafią ubierać... Uwierzcie mi.. zwiedziłam już kawałek świata... Polki są najgorzej ubrane. Zawieszają na sobie wszystko to co mają! bardzo mało osób ma włosy pofarbowane! Tylko u nas jest taka wieśniacka moda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ))) Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:41 no tak... a pan, panie Rafale, i w ogóle wszyscy tak żywo udzielający się na forum, to na codzień w garniturze? czy jakimś gustownym dresiku? atakujecie Polki zamiast stwierdzić obiektywnie, ze w każdym kraju są kobiety które potrafią sie ubrać i takie, które tego nie potrafią... tak samo mężczyźni. po co generalizować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:47 w dresiku to ja nie chodze:) prawda jest taka że w naszym kraju ta "głupia moda na te torebeczki i stringi na wierzchu" staje sie coraz bardziej powszechna... co mnie troszke boli... przeciez nikt nie wymaga cudów... wystarczy schować majteczki pod spodnie i już będzie o wiele lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ))) Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:58 ja też nie chodzę na różowo, bo mam uraz z dzieciństwa, ale kolorki lubię, bo mamy tu już wystarczająco szaro... nie lubię tandety, ale wiem, ze dla farbowanych blond panienek na szpilkach to ja mogę być tandetna, bo w szpilkach chodzić nie potrafię. teraz mnie pewnie zaatakujecie, ze jestem nie potrafiącą się ubrać kobietą, bo jakie to nieeleganckie, ale jak widać i tak źle, i tak nie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdolna: ) ja potrafię. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:49 e. ja się nie potrafiłam ubrać w latach niemowlęcych. potem było już tylko lepiej. teraz sobie sama całkiem dobrze radze. a jestem Polką niewątpliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ja potrafię. IP: *.net.autocom.pl 27.09.04, 15:53 ja uwazam, ze potrafie sie ubrac...mam malo ciuchow, ale za to gustowne. gdybym miala wiecej kasy...:D Odpowiedz Link Zgłoś
gazkowy Re: ja potrafię. 27.09.04, 23:29 hmmmmmmmmmmmm czy wy nie rozumiecie, ze istnieje cos takiego jak gust? jednym sie podoba to, innym tamto i nie rozumiem czemu ktos atakuje np. rozowe bluzki, stringi na polowie plecow. moim skromnym zdaniem kazdy moze sie ubierac jak chce i w co chce. a jesli sie komus nie podoba to trudno to pisalem ja czyli ja gazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricky kid Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.ew.pl 28.09.04, 16:33 na ulicach W-wy mozna zauwazyc od niedawna lansujace sie laski w strojach typu: szalik welniany zaslaniajacy pol twarzy, ewentualnie wielka welniania czapa, kiecka w pstrokatym kolorze prosto z lumpexu, sweterek sprzed epoki, rajstopki dzieciece (ja takie nosilam w przedszkolu :]), jakies laczki na nogach i na dodatek jakies frotte ni to skarpety ni to co. no i obowiazkowo jakas dziwaczna torba. szczyt lansu :] a jak jedzie jeszcze taka lala na klasycznym rowerze to juz w ogole ... eh szkoda gadac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bateryjka Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:04 Czlowieku nie doceniasz tego co masz! Jedz do Rosji i przyjrzyj sie tamtym kobietom i jeszcze raz napisz ta opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.magma / *.magma-net.pl 21.01.05, 16:43 hmm a co mam?? różowe sztuczne lalunie???no sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_23 Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: 80.51.236.* 21.01.05, 21:17 .. i czesto bywa tez w odwrotna strone. Jesli nie czesciej?! Niektorzy faceci to chyba nie maja luster w domu i dlatego tak chodza ubrani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.ca.astound.net 21.01.05, 23:13 Wydaje mi sie ze nie jest jeszcze tak najgorzej z tym ubieraniem. Fakt, niektore dziewczyny probuja zrobic z siebie niewiadomo co, ale mimo wszystko chyba nie brakuje w Polsce dziewczyn, ktore potrafia sie ubierac z klasa. Troche szufladkujesz Rafal. W innych krajach jest dokladnie to samo. Niektorzy potrafia ubierac sie stosownie do okazji, ale zawsze i wszedzie bedzie masa ludzi, ktorzy tego nie potrafia, wiec bez przesady z tymi sadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:49 a mnie denerwuja te kozaki na cienkich obcasach do szpica, moze sa fajne ale jak wszystkie lampucery miasta zaczynaja nosic to samo, robi mi sie niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.udn.pl 09.05.05, 12:03 a facetów nie umiejacych sie ubrac jest kilka razy wiecej. reszta która wyglada dobrze ubrana jest przez kobiety::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina warszawa Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:21 nie musza być ubrane na różowo. wystarczy, ze mają białą skórzaną kurteczkę ponabijaną 'brylantami', czarne 'eleganckie' spodnie i szpilki na metalowej szpilce. szczególnie panienki, z liceów, które chodzą tak po szkole. ale to dobrze.. ja sie przy nich wybijam klasa i gustem :P całuje :] Odpowiedz Link Zgłoś
sylvi_a Re: Polki nie potrafią sie ubrać... 09.05.05, 14:59 a wiecie, tak czyta te opienie i dochodze jednak do wniosku - że ok, jak lubi niech se bedzie wypizdrzoną pindą, skromną myszką, czy lalunią różową! jak wygląda jak klaun to niech wygląda,skoro lubi chyba jej tak pasuje, uważam ze jest bardzo dużo ubranyh lasek, z gustem, mnie razi jedno: ubiera mini jak ma grube krzywe nogi, bluzka z dekoldem jak pomarszczone co nieco i zbyyt obcisłe ciuchy jak jes szkapka chuda i jak tłusczyk sie wylewa, to razi, ale wtedy nie patrzę i nie krytykuję, to jej sprawa- chce nich chodzi tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoNiePotrafia Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:44 o czym wy tu w ogole mowicie,u mnie w miescie to panny nawet jak do tesco po bulke ida to zakladaja najlepsze kozaki, najkrotsza mini i eksponuja cielsko z solarium, czasem mysle czy ta pani aby nie ma przerwy w kreceniu tandetnego teledysku liroja? Albo rozpaczliwie meza szuka, no nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoNiePotrafia Re: Polki nie potrafią sie ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:52 ale wiecie co, z drugiej strony co tu sie dziwic patrzac na asortyment w polskich sklepach, wchodzisz do orsay - na wieszakach biale spodnie, mini, jakis modny pasek, wchodzisz do trolla - biale spodnie, modny pasek, wchodzisz do .... biale spodnie, modny pasek, czasem jest co fajnego ale rzadko sie upoluje jakies cudenko. Odpowiedz Link Zgłoś
aduniak Re: Polki nie potrafią sie ubrać... 11.05.05, 14:44 Ha ! ja jestem lepsza - mam sąsiadke co tak się ubiera jak śmiecie wynosi z domu. Odpowiedz Link Zgłoś