Dodaj do ulubionych

samobojstwo

IP: 62.159.77.* 21.10.04, 10:46
wczoraj wracajac z pracy widzialam jak mezczyzna skoczyl z okna i popelnil
samobojstwo. To byl dla mnie szok. Nigdy jeszcze takiego czegos nie
widzialam. Caly czas musze teraz o tym myslec. Zastanawiam sie jak bardzo
czlowiek musi byc zwatpiony aby cos podobnego zrobic:(

Zdazylo sie wam cos podobnego?

Ali
Obserwuj wątek
    • Gość: virtuallady Re: samobojstwo IP: *.vline.pl 21.10.04, 11:04
      Tak. Cztery lata temu. Nastolatek wyskoczył z okna na 10 piętrze, spadł na
      daszek klatki schodowej. Wychyliłam się przez okno i zobaczyłam go jak leży w
      kałuży krwi na tym dachu..
      To było wstrząsające, długo potem śniły mi się koszmary.
      • Gość: migocia Re: samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:37
        Moj sąsiad z którym mieszkałam przez ścianę wyskoczył z 10 piętra. Naprawdę
        trzeba już całkowicie zwątpić...
        • Gość: migocia Re: samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:40
          Albo po prostu nie otrzymał pomocy w porę. To nie jest decyzja podejmowana pod
          wpływem chwili, do niej się "dojrzewa", musi się nałożyć kilka czynników.
    • jszafranski Re: samobojstwo 21.10.04, 12:07
      Gość portalu: alina napisał(a):

> wczoraj wracajac z pracy widzialam jak mezczyzna skoczyl z okna i popelnil
      > samobojstwo. To byl dla mnie szok. Nigdy jeszcze takiego czegos nie
      > widzialam. Caly czas musze teraz o tym myslec. Zastanawiam sie jak bardzo
      > czlowiek musi byc zwatpiony aby cos podobnego zrobic:(
      >
      > Zdazylo sie wam cos podobnego?

tak
      zawsze skacze z wiezowca na poczatek tygodnia
      to jest juz jak nalog
      >
      > Ali
    • Gość: TheOtherPinkLady Re: samobojstwo IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 21:52
      tak, mi sie takie cos zdarzyło. Ale skoczylam tylko z pierwszego pietra i nic
      mi sie nie stalo, tylk sie poobijalam. teraz w sumie sie ciesze ze to byla
      nieudana proba, moze sie zle ustawilam do lotu no albo po prostu za nisko bylo.
      pozniej mnie nazywali "to ta co z okna skakala" - bylam slawna, ale to bylo na
      wakacjach gzdie nie bylo moich znajomych za duzo na szcescie. Nastepnym razem
      wybiore wyszsza wysokosc i moze wiecej wypije to mi sie uda, u mnie takie
      skolonnosci sa rodzinne :( to moze jednak sie wyroznie czyms. a wlasciwie to
      nawet szczesliwa teraz jestem:) nawet, nie bede narzekac jak wszyscy:) nie wiem
      czy nie mam tylko klopotow z psychika troche:( strasznie czesto zmieniam zdanie
      i poglady a mimoo to mam wielu przyjaciol i uwazana jestem za osobe szczesliwa
      bez problemow. jak pieknie nieswiadomie stwarzac pozory:) Usmiech jest kluczem
      do szcescia:) Ide spac. pozdrawiam wszystkich.
    • nadal-jestem Re: samobojstwo 22.10.04, 03:41
      No sa tacy co sie na to decyduja , no ja tego nie przezylem , nadal tu jestem...
      ale nie zazdroszcze ci tego widoku , a facet byl mlody ? jesli wiesz ...
      • Gość: Ali Re: samobojstwo IP: *.arcor-ip.net 24.10.04, 13:16
        nie wiem dokladnie ale wydaje mi sie ze okolo 50.

Ali
    • Gość: Andrew Re: samobojstwo IP: 212.160.172.* 22.10.04, 10:06
      To nic, ja parę lat temu stałem na dworcu kolejki podmiejskiej w Ząbkach i
      widziałem jak pędzący pociąg rozjechał dosłownie na kwałaki 60-letniego dziadka
      (przeczytałem później i nim w nekrologu). Biedak nie widział i nie słyszał
      pociągu, wlazł na tory i BOOM... najgorsze było to, że patrzyłem na tego dziada
      jak szedł, taki zgarbiony pedził, pewnie po bułeczki świeże do sklepu,
      patrzyłem jak wchodzil na tory, widzialem pociąg i zastanawiałem się czy zdąży,
      wszyscy na dworcu patrzyli... nie zdążył, pociąg rozciąl go na kilka kawałków.
      Nie jadlem nic do aż do 18, bo cały czas miałem przed oczami kawałki mięsa.
      • Gość: juzwabeznogi Re: samobojstwo IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 22.10.04, 11:16
        dobrze ze jestem wegetarianinem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka