martyna_ona 30.10.04, 13:03 Bardzo prosiłabym o wypowiedzi dziewczyn, ktore maja facetów o znaku zodiaku ryba lub tez samych panów. Czekam na odpowiedzi. Z góry dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.chello.pl 31.10.04, 14:20 bardzo wierny i nudny jak falki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_ona Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? 02.11.04, 16:03 Tylko tyle odpowiedzi? Nikt nie zna "faceta ryby" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.magma / *.magma-net.pl 02.11.04, 16:11 ...dobrze pływa... najlepiej smakuje smażony:) może mieć wiele wspólnych tematów z naszą złotą Otylią Jędrzejczak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:12 jest koszmarnie nerwowy i despotyczny pewny siebie i egoistyczny ...no chyba ze ja akurat na takiego trafilam.;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:59 kurcze ja mam tate Rybe hehe! nie wiem czy sie nada ;) ale dla mojej mamy jest zajefajny!! Sa małżeństwem od 24 lat i dalej sa w sobie bardzo zakochani...tata jest wierny,czuly i kocha mame najbardziej na swiecie!Taki wierny i wpatrzony,co mama powie to jest świete,troche pantoflarz hehe...ale jak trzeba to jest prawdziwym mężczyzną,a jak coś sobie wmówi to koniec ,nawet mama go nie przekona...czyli uległy,ale nie do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:20 spotykam sie z "panem ryba" i...jest dziwnie. z jednej strony to bardzo wrazliwy gosc, czuly. niestety czasem, bo ma tez humory. zupelnie jak dziecko.poza tym ma cholerna fantazje i czasem miesza mu sie z nia rzeczywistosc, slowem klamie.zdaje sie ze do ryb trzeba miec duzo cierpliwosci i umiec isc na kompromis...jednostronny. to straszne ale chyba warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 02.11.04, 21:52 to jakby opis mojej RYBKI.. czula, zapatrzona i troche humorzasta a przy tym wybredna i wyrafinowana..wymaga tego co najlepsze, ale potrafie dawac TO SAMO!! a nawet wiecej..;)za nic w swiecie nie dalabym mojej RYBKI usmazyc ani uwedzic!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickstarter od pana ryby :) 03.11.04, 00:10 oderwany od rzeczywistosci i zawieszony miedzy swiatem a .... no wlasnie - nie wiadomo czym ;)) Ale jest w tym wiele magii i bywa czesto baaaardzo inspirujacy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:48 "facet ryba" jest czuly,delikatny,bardzo wrażliwy ale również trzeba mieć dużo cierpliwości bo zarazem jest uparty,stanowczy,lubi dominować i ma straszne humorki,ale warto to wytrzymać bo jest ŚWIETNYM chłopakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: 80.51.250.* 03.11.04, 07:11 znalam dwoch chopakow spod znaku ryb i oni byli tacy wedlug mnie oczywiscie:po pierwsze niecieerpliwi , szczegolnie jesli chodzi o pojscie z nimi do lozka, nie wiem jacy sa w lozku bo zawsze chcieli ode mnie tego zbyt szybko no i z zadnym nie poszlam do lozka bo mnie sploszyli hehehe ale podejrzewam ze w lozku z panem rybom moze byc swietnie bo cudownie potrafia zajac sie pieszczotami kobiet, sa romantyczni, wierni dopiero wtdey jak znajda kogos na powaznie a tak to zycie jest dla nich sielanka, caly czas chcileiby sie bawic nie potrafia zrozumiec ze zycie to nie sen i trzeba kiedys w koncu spowazniec (niestety ci ktorych znalam byli w wieku 25 i 28 i byli duzymi chlopcami) moze byc z nimi baaardzo fajnie ale raczej tylko jesli mialoby sie z nimi romans bo na dluzsza mete tacy faceci moga byc nudni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavie Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:08 taki sama kazdy inny... co to za bzdury z ta magia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty wiesz kto Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 03.11.04, 15:49 magicznie się awanturuje i daje wielką inspiracją do tego zeby go zabic czasami!!!!!!!!!!!!i to o tobie pisze własnie !!! tak tak o tobie!!! a takie brednie to sobie mozesz wypisywac na murach jak juz bedziesz wisial miedzy rzeczywistoscia a niewiadomo czym!!! zejdz wreszcie na ziemie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:59 matko co ta biedna rybka Ci zrobiła?...;))) mój z kolei się nie awanturuje,to ja krzycze!!!!A jak się zmęcze to on wtedy ze mna rozmawia na spokojnie...ufff...kobiety Koziorożce rulez:D mi się wydaje,ze to są takie typki co to potrzebują silnej kobiety,która nimi umiejętnie i dyskretnie pokieruje,ale tak zeby sie nie zorientowali;)) wierni i mozna z nimi "konie kraść",lubią dobrą zabawe,towarzyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:40 oboje jesteśmy spod Ryb, nie wiem czy to dobrze ale jesteśmy do siebie dosyć podobni...ale jeśli mam piać o facecie- plusy: jest bardzo wierny, spontaniczny, pełen cudownych pomysłów, poetyczny (piękne rzeczy dla mnie pisze), zainteresowany sparawami nadprzyrodzonymi, magią itd.. Minusy: łatwo go urazić, czasem zbyt dosłownie bierze wszystko co mówię.. no i jest niesamowicie zazdrosny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:48 Facet rybka to straszny uparciuszek i wyznaje zasade "ja sam" taka Zosia samosia. Jest kochany cieplutki i badzo opiekuńczy. W łóżku delikatny i czuły. Strasznie kocham swoja rybkę Odpowiedz Link Zgłoś