Dodaj do ulubionych

JAKI JEST PAN RYBA ???

30.10.04, 13:03
Bardzo prosiłabym o wypowiedzi dziewczyn, ktore maja facetów o znaku zodiaku
ryba lub tez samych panów.
Czekam na odpowiedzi. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.chello.pl 31.10.04, 14:20
      bardzo wierny i nudny jak falki z olejem
      • martyna_ona Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? 02.11.04, 16:03
        Tylko tyle odpowiedzi?
        Nikt nie zna "faceta ryby" ???
    • Gość: Calvin Klein Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.magma / *.magma-net.pl 02.11.04, 16:11
      ...dobrze pływa... najlepiej smakuje smażony:) może mieć wiele wspólnych
      tematów z naszą złotą Otylią Jędrzejczak:)
      • Gość: zuia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:12
        jest koszmarnie nerwowy i despotyczny pewny siebie i egoistyczny ...no chyba ze
        ja akurat na takiego trafilam.;((
        • Gość: Asia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:59
          kurcze ja mam tate Rybe hehe! nie wiem czy sie nada ;) ale dla mojej mamy jest
          zajefajny!! Sa małżeństwem od 24 lat i dalej sa w sobie bardzo zakochani...tata
          jest wierny,czuly i kocha mame najbardziej na swiecie!Taki wierny i
          wpatrzony,co mama powie to jest świete,troche pantoflarz hehe...ale jak trzeba
          to jest prawdziwym mężczyzną,a jak coś sobie wmówi to koniec ,nawet mama go nie
          przekona...czyli uległy,ale nie do końca!
    • Gość: gina Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:20
      spotykam sie z "panem ryba" i...jest dziwnie. z jednej strony to bardzo wrazliwy gosc, czuly. niestety czasem, bo ma tez humory. zupelnie jak dziecko.poza tym ma cholerna fantazje i czasem miesza mu sie z nia rzeczywistosc, slowem klamie.zdaje sie ze do ryb trzeba miec duzo cierpliwosci i umiec isc na kompromis...jednostronny. to straszne ale chyba warto
      • Gość: Bella Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 02.11.04, 21:52
        to jakby opis mojej RYBKI.. czula, zapatrzona i troche humorzasta a przy tym
        wybredna i wyrafinowana..wymaga tego co najlepsze, ale potrafie dawac TO SAMO!!
        a nawet wiecej..;)za nic w swiecie nie dalabym mojej RYBKI usmazyc ani uwedzic!!
        • quickstarter od pana ryby :) 03.11.04, 00:10
          oderwany od rzeczywistosci i zawieszony miedzy swiatem a .... no wlasnie - nie
          wiadomo czym ;)) Ale jest w tym wiele magii i bywa czesto baaaardzo
          inspirujacy ;))
      • Gość: aga Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:48
        "facet ryba" jest czuly,delikatny,bardzo wrażliwy ale również trzeba mieć dużo
        cierpliwości bo zarazem jest uparty,stanowczy,lubi dominować i ma straszne
        humorki,ale warto to wytrzymać bo jest ŚWIETNYM chłopakiem!
    • Gość: gosia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: 80.51.250.* 03.11.04, 07:11
      znalam dwoch chopakow spod znaku ryb i oni byli tacy wedlug mnie oczywiscie:po
      pierwsze niecieerpliwi , szczegolnie jesli chodzi o pojscie z nimi do lozka,
      nie wiem jacy sa w lozku bo zawsze chcieli ode mnie tego zbyt szybko no i z
      zadnym nie poszlam do lozka bo mnie sploszyli hehehe ale podejrzewam ze w lozku
      z panem rybom moze byc swietnie bo cudownie potrafia zajac sie pieszczotami
      kobiet, sa romantyczni, wierni dopiero wtdey jak znajda kogos na powaznie a tak
      to zycie jest dla nich sielanka, caly czas chcileiby sie bawic nie potrafia
      zrozumiec ze zycie to nie sen i trzeba kiedys w koncu spowazniec (niestety ci
      ktorych znalam byli w wieku 25 i 28 i byli duzymi chlopcami) moze byc z nimi
      baaardzo fajnie ale raczej tylko jesli mialoby sie z nimi romans bo na dluzsza
      mete tacy faceci moga byc nudni....
      • Gość: lavie Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:08
        taki sama kazdy inny... co to za bzdury z ta magia ?
        • Gość: ty wiesz kto Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 03.11.04, 15:49
          magicznie się awanturuje i daje wielką inspiracją do tego zeby go zabic
          czasami!!!!!!!!!!!!i to o tobie pisze własnie !!! tak tak o tobie!!! a takie
          brednie to sobie mozesz wypisywac na murach jak juz bedziesz wisial miedzy
          rzeczywistoscia a niewiadomo czym!!! zejdz wreszcie na ziemie!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Kasia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:59
            matko co ta biedna rybka Ci zrobiła?...;)))
            mój z kolei się nie awanturuje,to ja krzycze!!!!A jak się zmęcze to on wtedy ze
            mna rozmawia na spokojnie...ufff...kobiety Koziorożce rulez:D mi się wydaje,ze
            to są takie typki co to potrzebują silnej kobiety,która nimi umiejętnie i
            dyskretnie pokieruje,ale tak zeby sie nie zorientowali;))
            wierni i mozna z nimi "konie kraść",lubią dobrą zabawe,towarzyscy.
    • Gość: 21 Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:40
      oboje jesteśmy spod Ryb, nie wiem czy to dobrze ale jesteśmy do siebie dosyć
      podobni...ale jeśli mam piać o facecie- plusy: jest bardzo wierny,
      spontaniczny, pełen cudownych pomysłów, poetyczny (piękne rzeczy dla mnie
      pisze), zainteresowany sparawami nadprzyrodzonymi, magią itd.. Minusy: łatwo go
      urazić, czasem zbyt dosłownie bierze wszystko co mówię.. no i jest niesamowicie
      zazdrosny;)
    • Gość: Iwcia Re: JAKI JEST PAN RYBA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:48
      Facet rybka to straszny uparciuszek i wyznaje zasade "ja sam" taka Zosia
      samosia. Jest kochany cieplutki i badzo opiekuńczy. W łóżku delikatny i czuły.
      Strasznie kocham swoja rybkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka