Gość: myszka IP: *.w.krakow.pl 11.11.04, 11:24 co mozna robic w szary, jesienny dzien, zeby poprawic sobie humor, zeby zrobilo sie troche ciekawiej? co wy robicie w te listopadowe dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie nudny Re: NUDA nudda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:36 Mi tez nudno :( GG: 2460143 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: NUDA nudda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:26 pies jak sie nudzi , to se jaja liże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakki Re: NUDA nudda IP: 81.190.155.* 15.11.04, 17:29 JA spotykam się ze znajomymi chodze na zakupy . Ateraz UWAGA! przygnębienie spowodowane jest brakiem słońca ( tak słyszałam) i się nawet z tym zgadzam , brak swiatła i ta szarość jest przygnębiająca . Dlatego polecam od czasu do czasu solarium ,dobre oswietlenie pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonnieq Re: NUDA IP: *.stnet.pl 17.11.04, 00:41 najlepiej przespać nude ;] polecam :) -- Pełnowartościowy sen gwarantem dobrego samopoczucia społeczeństwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: NUDA IP: *.pai.net.pl 17.11.04, 01:00 > co mozna robic w szary, jesienny dzien, zeby poprawic sobie humor, zeby > zrobilo sie troche ciekawiej? co wy robicie w te listopadowe dni? Slucham Boney M. Odpowiedz Link Zgłoś