Dodaj do ulubionych

Jedzenie, po którym rzygałeś/aś

• Gość: kinia Re: Jedzenie, po którym rzygałeś/aś IP: *.akademiki.uni.torun.pl 11.02.05, 20:05
      po wódzie zapijanej piwem i winem
    • Gość: Artysta (Meshchoo) Re: Jedzenie, po którym rzygałeś/aś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:25
      po spermie mojego przyjaciela Steve'a:)
      • Gość: Normalny DO ARTURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:45
        Oj przestań już. Jesteś strasznie monotonny. Zacznij się zachowywać. Pisz na
        temat, pisz pod swoim pseudo i jak nie masz nic inteligentniejszego do
        powiedzenia to nie mów.
        • Gość: sexista Re: DO ARTURA IP: 81.219.15.* 11.02.05, 21:56
          ja zygalem po zrobieniu patelni jednej lasce. Cholera byla nie domyta w kroku.
          MIalem potem obzydzenie do lizania cipek z pol roku.
          • Gość: PiotRR Re: DO ARTURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 01:19
            No to miałeś pecha, nie zazdroszcze. Mnie nie podchodźą owoce morza i po nich
            mi nie dobrze...
    • Gość: natalia Re: Jedzenie, po którym rzygałeś/aś IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 13.02.05, 11:08
      po czytaniu tego typu pytan,beznadzieja
    • Gość: PO SPERMIE Re: Jedzenie, po którym rzygałeś/aś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:12
      zdecydowanie , nie moge , pa
    • diabel.tasmanski Cadyk - wódka koszerna 13.02.05, 11:59
      Cadyk - wódka koszerna rzygałem dalej niz widziałem.
      wódka Praska (po 55 koron była :) )
      Fiodor
      No i to by było na tyle
    • bajka228 Re: Jedzenie, po którym rzygałeś/aś 13.02.05, 12:03
      pizza (to dziwne bo z pizzy hut)... malo przez nia nie stracilam watroby (lewe
      grzybki w niej byly). teraz nie wolno mi juz nic ciezkostrawnego, jesli nie
      chce rzygac.
    • Gość: Wet Pussy Re: Jedzenie, po którym rzygałeś/aś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:52
      Kiedyś dawno po mięsku z grilla zmieszanym z sokiem pomarańczowym w dużych
      ilościach. A ostatnio po lekturze tego forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka