Dodaj do ulubionych

Poznam cosmo dziewczynę ....

IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 28.11.04, 02:17
Chciałbym poznać jakąś cosmo dziewczynę.
Wymagania:
- ma zdradzać
- nie kochać
- lecieć na kasę i furę
- czerpać z życia ile wlezie
- nie musi być piękna tylko wytapetowana

W zamian oferuję:
siebie czyli nieatrakcyjnego faceta z mnóstwem wad,dresem Adidosa,ketą na
karku,Calibrą z ciemnymi szybami,systemem audio,złamanym fotelem (
sugerującym wrażenia z jazdy )i wydechem z gaśnicy.

Pytanie do kobiet...Co pociąga Was w takich facetach ??
Dlaczego normalne kochające swoich mężczyzn kobiety stają się reliktem
przeszłości a "gipsowe odlewy" stają się trendy ?? Dlaczego takie słowa jak
miłość,wierność,macierzyństwo straciły sens...Dlaczego tych wspaniałych
kobiet jest coraz mniej....?? :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: frau Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 08:27
      ...no cóż... masz to, czym się otaczasz... zmień myślenie, to się sama
      znajdzie... taka kochająca bezwarunkowo... zapewniam Cię... są takie!...
    • Gość: Ankaa Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:39
      Co ty, misiu, zycia nie znasz?? Wiesz ile kosmetyki i ciuchy kosztuja?? Na
      drzewo z ta twoja calibra - to zabytek nie samochod.
      • Gość: ksjjjjjja Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.ols.vectranet.pl 28.11.04, 16:57
        mmm dla mnie te slowa nie stracily sensu
    • Gość: bonnnieq Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.stnet.pl 28.11.04, 22:11
      nie no ta calibra to kusząca jest ;)
      • Gość: Ankaa Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:45
        Ten zlom??? Hahaha...Dobre...
        • Gość: nieszczęśliwy Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 28.11.04, 23:13
          no tak....zapomniałem ile kosztują kosmetyki.Miłość do dupy...ważniejsza
          kasa.THX dziewczyny,podnosicie na duchu!!
          • Gość: aniolek Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.lodz.mm.pl 28.11.04, 23:37
            To prawda w dzisiejszym swiece wiele jest takich dziewczyn jak napisales, ale
            to wszystko przez media. To one kreuja takie wizerunki kobiet. Stawiaja pewne
            wymagania, ktore musza spelnic dziewczyny aby byly trendy i cos "warte". Ale
            nie martw sie jeszcze nie wszystki staly sie wytworem mediow jest wiele kobiet
            dla ktorych wyzsze uczucia maja wartosc i nadaja sens zyciu :)Pozdrawiam...
            • Gość: nieszczęśliwy Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 29.11.04, 00:02
              Ech,może masz rację.Przekonamy się....ja nie szukam już.Miałem,straciłem....nie
              warto
              • Gość: aniolek Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.lodz.mm.pl 29.11.04, 00:25
                Jak to powiedzial jakis madry czlowiek "Milosc jest jak cien czlowieka. Kiedy
                ja gonisz, ucieka. Kiedy uciekasz to goni" :)
                • Gość: nieszczęśliwy Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 29.11.04, 00:48
                  ktoś kiedyś powiedział...uciekaj przed miłością póki masz siły,gdy Cię
                  dopadnie,zatracisz siebie...coś stracisz lecz zyskasz podwójnie ;-)
                  • Gość: Ankaa Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 07:29
                    Ale pie... dziewczyny. Do roboty czlowieku! To moze pogadamy...
                    • Gość: nieszczęśliwy Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 29.11.04, 14:31
                      Wiesz gadanie nic nie zmieni :) Tu trzeba przejść do czynów :-)
          • Gość: Ija Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:21
            Czlowieku, to jest forum cosmopolitan. Jak szukasz romantycznych uniesien idz
            na romantice.
            • Gość: nieszczęśliwy Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 29.11.04, 14:27
              Tak,jeśli wszyscy są tacy cosmo jak Ty...to ja widzę zagładę
              gatunku.Współczuję...Tobie nic już nie pozostało...
    • Gość: kakrolcia Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.crowley.pl 29.11.04, 13:02
      Chętnie odpowiem, jestem normalną dziewczyną, wierze w miłość po grób,
      wierność, zaufanie, bycie tylko z tym jednym jedynym, w miłości
      zasade "wszystko albo nic"... no właśnie ostatnio usłyszałam, że jestem
      staroświecka, że z takim podejściem zawsze będę sama bo teraz to jest
      inaczej... a mi wcale to inaczej się nie podoba... więc cóż pewnie będę sama.
      A "tacy faceci", z nimi jest łatwiej, wiesz czego się spodziewać - zero uczuć,
      to jest bezpieczniejsze niż oddanie serca komuś kto się wacha albo z kim możesz
      się rozminąć... Wiesz takim kobietom czy dziewczyno jest bardzo trudno...
      • Gość: Kobietka21 Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.devs.futuro.pl 30.11.04, 00:22
        Ojej,to niestety sie nie nadaje!!!:-]Denerwują mnie ludzie,ktorzy mysla tak jak
        ty!!Ok.Są laski ktore patrza tylko na zawartosc portfela faceta,ale sa
        wyjatki,ja nim jestem.I wkurzaja mnie faceci ktorzy uciekaja,gdy widza,ze nie
        chcesz isc od razu do łózka,tylko stworzyc normalny,prawdziwy związek,oparty na
        uczuciu!!!Faceci chcą tylko zaliczac dziewczyny,tzn ci na ktorych trafiam!!!!!!

POZDRAWIAM!!!!!!
    • Gość: eda Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 00:48
      chyba nie wiesz kim jest prawdziwa cosmo dziewczyna, a Ja za taka się uważam,
      ale 'niestety' nie spełniam żadnego z Twoich wymagań, mimo to muszę przyznać Ci
      rację, ale w pewien sposób zawdzięczamy obecną sytuację mężczyzną, którym
      zależy tylko na tym, aby lala ładnie wyglądała, a to co mówi, myśli i czuje
      staje sie mało ważne...
      • Gość: TriNitroToluen Re: Poznam cosmo dziewczynę .... IP: *.pai.net.pl 30.11.04, 01:13
        Cytuję: "zawdzięczamy obecną sytuację mężczyzną(!!!), którym" + "a to co mówi,
        myśli i czuje staje sie mało ważne..." - ot i to! Widzę, cosmo dziewczyno, że z
        myśleniem to istotnie u Ciebie nie najlepiej. Przykro mi...
        Ponadto generalizujesz. Czy uważasz, że choć trochę inteligentny facet zakręci
        się za głupią acz seksowną lalą, odzianą od stóp po czubek głowy w róż? Owszem,
        skorzysta z naiwności lalki i się zabawi. Ale poważny związek? Bądźmy poważni...
    • amanda22 Re: Poznam cosmo dziewczynę .... 30.11.04, 11:02
      Dla mnie kasa jest istotna. Lubie ja wydawac i nie ukrywam, ze jestem
      materialistka. Ale tez sama na siebie zarabiam. Nie wyobrazam wiec sobie
      utrzymywac faceta czy placic za niego rachunki w restauracji (no, chyba, ze
      placimy na zmiane). Romantyzm to jedno, realia zycia to drugie. Sorry, ale w
      idealy i wielka romantyczna milosc wierzylam majac 15 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka