Gość: Nicole IP: *.org 10.01.05, 22:01 który facet waszym zdaniem powinien wystąpić w roznegliżowanej sesji dla COSMO? Wpisujcie swoje typy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <>l<> Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:04 Taki z włosami na żel, grubym karkiem, złotymi łańcuchami i w "wypasionym" dresie. Ewentualnie żeluś zjarany na solarce w fioletowym garniaku i lakierkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:16 ej to JA jestem Nicole, nie podbieraj mi nicka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: faceci w stylu COSMO IP: *.org 10.01.05, 22:21 no wiesz nie bede sie inaczej podpisywac skoro mam tak na imie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:23 ale ja tu bylam pierwsza i nie odpowiada mi to to raz, a dwa ze tu nie trzeba podpisywac sie imieniem, a trzy ze mi smutno pociesz mnie :( w sumie to masz ladne imie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: faceci w stylu COSMO IP: *.org 10.01.05, 22:34 no ok juz sie nie smuc:)to bede sie podpisywac tak,jak na mnie mowia;) mam nadzieje,ze juz po sprawie i juz sie nie smucisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: faceci w stylu COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:11 zdecydowanie Vin Diesel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IvoStdRulezzHeHe Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:35 hmmm..Brad Pitt jest już nudny,Keanu Reeves tez<choc jest mniam:]> nie wiem...Jakis umięsniony przystojniak <ale nie przepakowany fuuuj>,bez owłosienia na klacie <lol> i z fajną fryzurką :] Pozdroofki 4 all :)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: faceci w stylu COSMO IP: 83.168.96.* 11.01.05, 14:05 Z Polakow to : Mateusz Damięcki, Maciej Zakościelny, Rafał Cieszyński, a z zagranicznych gwiazd to : Josh Hartnett, Matt Damon, Til Schweiger, Roland Manookian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: faceci w stylu COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:28 johnny depp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra wróżka Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:31 zaraz po moim chłopaku, to,zdecydowanie Johnny depp. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: faceci w stylu COSMO 11.01.05, 22:17 Gość portalu: Nicole napisał(a): > który facet waszym zdaniem powinien wystąpić w roznegliżowanej sesji dla > COSMO? Wpisujcie swoje typy!!! mysle ze absolutnie powieniem byc to ja wraz z moim wydepilowanym obrzezanym 3 kilogramowmym naganiczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy-inaczej Re: faceci w stylu COSMO IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 12.01.05, 00:42 ghostdogg napisał: > Gość portalu: Nicole napisał(a): > > > który facet waszym zdaniem powinien wystąpić w roznegliżowanej sesji dla > > COSMO? Wpisujcie swoje typy!!! > > mysle ze absolutnie powieniem byc to ja wraz z moim wydepilowanym obrzezanym 3 > kilogramowmym naganiczem ABSOLUTNIE SIĘ NIE ZGADZAM :) Odpowiedz Link Zgłoś