Dodaj do ulubionych

faceci w stylu COSMO

IP: *.org 10.01.05, 22:01
który facet waszym zdaniem powinien wystąpić w roznegliżowanej sesji dla
COSMO? Wpisujcie swoje typy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: <>l<> Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:04
      Taki z włosami na żel, grubym karkiem, złotymi łańcuchami i w "wypasionym"
      dresie.
      Ewentualnie żeluś zjarany na solarce w fioletowym garniaku i lakierkach.
    • Gość: Nicole Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:16
      ej to JA jestem Nicole, nie podbieraj mi nicka :/
      • Gość: Nicole Re: faceci w stylu COSMO IP: *.org 10.01.05, 22:21
        no wiesz nie bede sie inaczej podpisywac skoro mam tak na imie :/
        • Gość: Nicole Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:23
          ale ja tu bylam pierwsza i nie odpowiada mi to to raz, a dwa ze tu nie trzeba
          podpisywac sie imieniem, a trzy ze mi smutno pociesz mnie :( w sumie to masz
          ladne imie :))
          • Gość: Nicky Re: faceci w stylu COSMO IP: *.org 10.01.05, 22:34
            no ok juz sie nie smuc:)to bede sie podpisywac tak,jak na mnie mowia;) mam
            nadzieje,ze juz po sprawie i juz sie nie smucisz:)
    • Gość: jessie Re: faceci w stylu COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:11
      zdecydowanie Vin Diesel!!!
      • Gość: IvoStdRulezzHeHe Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:35
        hmmm..Brad Pitt jest już nudny,Keanu Reeves tez<choc jest mniam:]> nie
        wiem...Jakis umięsniony przystojniak <ale nie przepakowany fuuuj>,bez
        owłosienia na klacie <lol> i z fajną fryzurką :] Pozdroofki 4 all :)) hehe
    • Gość: Sylwia Re: faceci w stylu COSMO IP: 83.168.96.* 11.01.05, 14:05
      Z Polakow to : Mateusz Damięcki, Maciej Zakościelny, Rafał Cieszyński, a z
      zagranicznych gwiazd to : Josh Hartnett, Matt Damon, Til Schweiger, Roland
      Manookian
      • Gość: daga Re: faceci w stylu COSMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:28
        johnny depp:)
        • Gość: dobra wróżka Re: faceci w stylu COSMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:31
          zaraz po moim chłopaku, to,zdecydowanie Johnny depp.
    • ghostdogg Re: faceci w stylu COSMO 11.01.05, 22:17
      Gość portalu: Nicole napisał(a):

> który facet waszym zdaniem powinien wystąpić w roznegliżowanej sesji dla
      > COSMO? Wpisujcie swoje typy!!!

mysle ze absolutnie powieniem byc to ja wraz z moim wydepilowanym obrzezanym 3
      kilogramowmym naganiczem
      • Gość: szczęśliwy-inaczej Re: faceci w stylu COSMO IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 12.01.05, 00:42
        ghostdogg napisał:

> Gość portalu: Nicole napisał(a):
        >
        > > który facet waszym zdaniem powinien wystąpić w roznegliżowanej sesji dla
        > > COSMO? Wpisujcie swoje typy!!!
        >
        > mysle ze absolutnie powieniem byc to ja wraz z moim wydepilowanym obrzezanym
        3
        > kilogramowmym naganiczem

ABSOLUTNIE SIĘ NIE ZGADZAM :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka