Gość: Kasiek84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:53 Na jakiej uczelni studiujecie i jka to u was jest z poprawkami? Ja jestem na WSHiP. Mam jedna poprawke i odrazu warunek!!! a Wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lonewolf Re: poprawki na uczelni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:25 Sorry, a co to jest WSHiP, bo ja niekumaty? Na Polibudzie (Lodz) moge nie zaliczyc ok 16 z 30 punktow w semestrze, bez warunku. Przedmioty sa roznie cenione, ale czasem w 16 punktach mieszcza sie nawet 2 egzaminy, wuiec luzik. Studia dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: poprawki na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:26 pisalam wlasnie poprawke z mikroekonomii, ogolnie idzie mi tak o :/ rozumiem to a pisze poprawke, tego to nie rozumiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: poprawki na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:13 A czego sie spodziewasz?? To normalne, ze jest 1 termin, a potem poprawka i warunek. Wieksza ilosc egzaminow zalezy tylko od dobrej woli egzaminujacego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonewolf Re: poprawki na uczelni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:03 U nas statut gwarantuje 1 termin w sesji i 2 w poprawce, reszta- do uzgodnienia. Ale czesto bywa tak, ze mam np 4 terminy w sesji i 2 w poprawce, jak przedmiot jest trudny, w dodatku bez ndst do indeksu. Owszem- zalezy to tylko od prowadzacego, na razie, odpukac, dobrze trafialem na ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: poprawki na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:44 Dawe dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś