Dodaj do ulubionych

poprawki na uczelni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:53
Na jakiej uczelni studiujecie i jka to u was jest z poprawkami? Ja jestem na
WSHiP. Mam jedna poprawke i odrazu warunek!!! a Wy???
Obserwuj wątek
    • Gość: lonewolf Re: poprawki na uczelni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:25
      Sorry, a co to jest WSHiP, bo ja niekumaty? Na Polibudzie (Lodz) moge nie
      zaliczyc ok 16 z 30 punktow w semestrze, bez warunku. Przedmioty sa roznie
      cenione, ale czasem w 16 punktach mieszcza sie nawet 2 egzaminy, wuiec luzik.
      Studia dzienne.
      • Gość: Nicole Re: poprawki na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:26
        pisalam wlasnie poprawke z mikroekonomii, ogolnie idzie mi tak o :/ rozumiem to
        a pisze poprawke, tego to nie rozumiem :/
    • Gość: abc Re: poprawki na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:13
      A czego sie spodziewasz?? To normalne, ze jest 1 termin, a potem poprawka i
      warunek. Wieksza ilosc egzaminow zalezy tylko od dobrej woli egzaminujacego!
      • Gość: lonewolf Re: poprawki na uczelni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:03
        U nas statut gwarantuje 1 termin w sesji i 2 w poprawce, reszta- do
        uzgodnienia. Ale czesto bywa tak, ze mam np 4 terminy w sesji i 2 w poprawce,
        jak przedmiot jest trudny, w dodatku bez ndst do indeksu. Owszem- zalezy to
        tylko od prowadzacego, na razie, odpukac, dobrze trafialem na ludzi :)
    • Gość: Daniel Re: poprawki na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:44
      Dawe dzieje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka