Dodaj do ulubionych

NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:36
czesc mam taka sprawe kiedys na czacie podalam komus numer telefonu i ten
facet sie chce ze mna spotkac za kase mowil ze nie musimy miec sexu odrazu
ale nawet jak sie z nim spotkam pogadac tylko to za to mi i tak da kase. Nie
wiem co zrobic a przeciez nie jestem Kur***. mam mu dac odpowiedz czy chce
czy nie. Co wy byscie zrobili.
Obserwuj wątek
    • Gość: Markos Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.88net.trzepak.pl 12.04.05, 19:44
      1) nie rozdawacli swego numeru jak cukierki
      2) olej goscia jak bedzie natrenty zglos to operatorowi lub policji
    • Gość: ja_się_cenię "nie musimy mieć sexu OD RAZU"....?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:44
      Zaraz, zaraz, gdzieś już ktoś mądry odpoiedział na problem z tej samej półki,
      tylko gdzie to było..zaraz..zaraz..

A! MAM!

To było dosłownie:

>"Palnij se w łeb"

:(:(:(

a potem oglądamy "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" albo sagi o porzuconych
      dzieciach

to smutne co piszesz, bo nie potrafie pojąć jak można być tak głupim człowiekiem

• Gość: me Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.05, 19:49
      1.-kto na czacie daje swoj nr.tel??(no oprocz napalencow zboczencow...)
      2.zajebista jestes jak myslisz wogole o spotkaniu z takim kims i na takich
      warunkach:/
      3.powodzenia
      • Gość: Mariola Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.eia.pl 12.04.05, 20:08
        Gulczas pięknie podsumował Karolinę, która wychwalała pod niebiosa zalety
        sponsoringu: "To przeciez zwykłe kurestwo!!" Wystarczy?
    • kinia_mf Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... 13.04.05, 08:39
      Spotkaj się, uzgodnijcie warunki...i będzie fajnie!!!
      Tylko czy poradzisz Sobie z własnym sumieniem (nazwij to jak chcesz), a jeśli
      nie potrafjsz teraz podjąć decyzji, to współczuje i życze powodzenia.
    • Gość: MPDorota Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 13.04.05, 09:16
      Zalezy za ile....
    • Gość: adriana Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:44
      myśle że poczuć sie kurwą to jest troche podniecające ale robiąc to ze swoim
      facetem .gdy sie kochamy mówi do mnie takiego typu słowa co na oboje bardzo
      podnieca
      • Gość: aaaaalllllllllllaa Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 13.04.05, 23:38
        mozesz sie z nim spotkac,ale niech ktos o tym wie,przyjaciolka moze was
        przylukac,zeby byl ktos kto o wsyztskim wie.
        jak sie dogadujecie po co kasa-zwyklespotkanie nie wystarczy?
        a seks seksem, przelec go !
    • Gość: kali Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.ztpnet.pl 14.04.05, 00:25
      Zrob mu glebokie gardlo.

PS.To forum mnie rozwala. :]
    • misscraft Szanuj się- powiedz nie! 14.04.05, 01:11
      A co, aż tak potrzebujesz kasy?! Dziewczyno, nie znasz faceta, szanuj się, skąd
      wiesz czy to nie gwałciciel albo innych psychol. Musisz mu napisać, że nie
      interesuje cię taki układ. Chyba, że cię interesuje...
      • Gość: blebleble Re: Szanuj się- powiedz nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 01:15
        otóż to, najwidoczniej interesuje; ale weź przeczytaj te wypowiedzi! Byłam w szoku
      • Gość: Olinka Re: Szanuj się- powiedz nie! IP: *.V / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:11
        o rany,kolejna wariatka bez krzty poszanowania własnego ja; Boże, chroń królową!
    • Gość: czekoladka Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: 195.164.28.* 14.04.05, 08:37
      Dziewczyno za zadne skarby sie z nim nie spotykaj bo to może być jakiś
      psychol!!!Mówi ze nie chce sexu za pierwszym razem i jeszcze Ci zapłaci za
      samo "pogadanie"...i ty jeszcze wierzysz,że to może nie być kłamstwem?! Ile ty
      masz lat?! 13?! Toż to wiadomo jak byś się z nim spotkała to nie dość że by cie
      przeruchał to jeszcze tych jego pieniędzy w życiu byś nie zobaczyła.
    • aaliyah20 Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... 14.04.05, 10:13
      To co nosisz na karku jest od ruszania, a nie dupa :]
    • red_one Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... 14.04.05, 10:17
      a masz 18 lat? bo jak nie to on pod prawo podpada.
      jak masz - spytaj mame co z tym zrobic
    • bajka228 Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... 14.04.05, 11:12
      daj sobie spokoj z takimi propozycjami. nie znasz tego faceta, wiec : to moze
      byc psychol, mozesz nie zobaczyc kasy, mozesz zostac zmuszona do czegos na co
      sie nie umawialas... nigdy nie wiesz co moze sie wydarzyc.
    • Gość: .......... !!!!!!!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 14.04.05, 17:47
      buhahahahaha!....oj oj oj chyba posikałam sie ze śmiechu UPS....matko święta czy można być tak głupim jak Ty..to chyba niemożliwe...to chyba jakś prowokacja
      P.s przestaje pomału wierzyć w ludzi heh
      Pozdro For All
    • Gość: aga Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 15.04.05, 18:49
      napisz mu NIE ZGADZAM SIĘ
    • Gość: NIEZNANA Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:42
      CZESC NAPISALAM MU ZE SIE Z NIM NIE SPOTKAM BO DOSZLAM DO TEGO WNIOSKU SAMA I
      ZA WASZA POMOCA.
      • kaamilka Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... 22.04.05, 01:40
        Eee... Ale szkoda... A może coś by z tego wyszło... Szkoda... :D
      • Gość: Marta:) Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.citynet.pl 22.04.05, 01:47
        no to sama czy z naszą pomocą :P
        • Gość: 2kibledoumycia Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 22.04.05, 04:29
          spotkaj sie
          a pieniadze zaniesc do kosciola
    • Gość: NIEZNANA Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:40
      Sama i z wasza pomoca tez troche doszlam do wniosku zeby sie z nim nie spotkac.
      A pieniedzy nigdy w zyciu bym nie dala na Żaden kosciol, bym wolala dac biednym
      niz kosciolowi
    • Gość: hr Porozmawiaj (tyklo), ale nie za pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:05
      • Gość: pati Re: Porozmawiaj (tyklo), ale nie za pieniądze IP: *.citynet.pl 24.04.05, 19:37
        kazdy, dewotki od siedmiu bolesci, ma swoją cenę, po prostu za mało
        zaproponował he he he he, ciekawe za jaką kase wy byscie sie "zkur....."(jak to
        nazywacie)
    • pau_linq Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... 24.04.05, 20:12
      powiedz dobitnie i stanowczo zboczeńcowi zeby sie odczepił a jak to nie pomoże, to zmień numer telefonu (w ostateczności zgłoś to policji) - masz nauczkę na przyszłość.:)
      • Gość: NIEZNANA Re: NIE MORALNA PROPOZYCJA. POMOCY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:17
        Juz mu powiedzialam ze nie chce i nie wydzwania wogole, zrozumial to, i ja tez
        sie ocknelam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka