Dodaj do ulubionych

skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:42
...tak piszcza na wystepach chipendales i wieczorach panienskich? skoro
liczy sie dl anich wnetrze i ni epodniecaj aich umiesnini faceci co? w usa
dochodzi nawet do tego ze kobiety na akich imprezach uprawiaja sex z
tancerzami

Obserwuj wątek
    • Gość: gagarin Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:50
      >skoro
      > liczy sie dl anich wnetrze

a co ma piernik do wiatraka..??????????!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!

> ni epodniecaj aich umiesnini faceci

kto Ci takich głupot naopowiadał???????????????????????????????????????

>w usa

a w usa to po chodnikach chodzą takie małe ufoludki a ludzie jedzą masło
      orzechowe na śniadanie::::::D

pozdro!

• Gość: kali Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.ztpnet.pl 15.04.05, 22:54
      Jaaaaaaaasneeee, nie patrza na wyglad.
      • Gość: Markos Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.88net.trzepak.pl 15.04.05, 23:34
        musze Cie zmartwic ale u nas takze niekiedy zdarza sie sex na wieczorku
        panienskim.Faceci i kobitki korzystaja z takich okazji :/
        Dziewczyny leca na przystojaniakow z miesniami a pozniej jest placz i lamet bo
        on se znalazl inna.Zreszta faceci to samo , ona mnie zdradzila i placze.Z
        ladnej miski sie nie pojesz
      • Gość: Ala :) Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:50
        buhahaha do haslo ze umiesnieni faceci nas nie podniecaja rozbawilo mnie :P
        A czy zwracają uwage na wylacznie wyglad?Mysle ze chodzi os sytuacji.Ja bedac
        na imprezie w klubie i chcas sie z kism pobawiac,coma byc niezobowiązujące
        oczywiscie patrze na wyglad.Jesli facet okazuje sie byc hamem itp to oczywiscie
        olewam go :P
        Wiec zalezy w jaki rodzaj znajomosci jest to.
    • bilko1 TO CZEMU TEN FACET SIE WAM NIE PODBA? 15.04.05, 23:55
      WWW.FRANKSEPE.COM
    • Gość: Artur Przezywacz Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 15.04.05, 23:57
      Odpowiedz jest prosta:

Mianowicie zdanie "kobiety nie patrza na wyglad" nie jest prawdziwe!
      • pierdolecccccccccccccccccccccc Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. 16.04.05, 00:04
        ale duzo kobiet tak wlasni emowi , chca zeby je uwazano za mniej puste i
        bardziej inteligentne? dlaczego te s... sa tak zaklamane
        • Gość: Artur Przezywacz Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:13
          > ale duzo kobiet tak wlasni emowi

Klamia
    • kaamilka Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. 16.04.05, 00:16
      Jak to nie patrzą na wygląd?! Kto Ci takich głupot naopowiadał, biedaku?
      Patrzą, jasne, że patrzą np. na fajne tyleczki ;P
      Pzdrawiam serdecznie
    • pierdolecccccccccccccccccccccc Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. 16.04.05, 00:23
      a co to znaczy wg kobiet fajny tyleczek??
      • Gość: znudzony Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:27
        pie..cccccccccccccccccccccc napisał:

> a co to znaczy wg kobiet fajny tyleczek??

Tyłeczek, na którym opinają się spodnie z wypchanym portfelem.
        • kaamilka Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. 16.04.05, 00:30
          Ha! A guzik prawda! Fajny to taki, na którym spodnie sie zbytnio nie opinają...
          Tyłeczek jest twardy, wcale nie okrągły... No taki... Mniam ;P
          Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: znudzony Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:33
            kaamilka napisała:

> Tyłeczek jest twardy, wcale nie okrągły... No taki... Mniam ;P
            > Pozdrawiam serdecznie

Wszytko się zgadza. Twardy przez portfel z kartami i nie okrągły bo na ogół
            portfel jest płaski.
            • kaamilka Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. 16.04.05, 00:35
              Wrrr ;) Tyłeczek bez portfela... Pieniądze mam swoje i nie potrzeby mi do tego
              jakiś tam facet... Mężczyna jest do innych celów stworzony niż rozdawanie kaski!
              Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: znudzony Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:38
                kaamilka napisała:

>.. Mężczyna jest do innych celów stworzony niż rozdawanie kaski
                > !

Celem naszym jest zapładnianie kobiet.
                • kaamilka Re: skoro kobiety nie patrza na wyglad to czemu. 16.04.05, 00:42
                  Nie... chyba nie... Chociaż funkcja reprodukcyjna jest bardzo ważna... I nawet
                  z tego przyjemność jest! Oczywiście mówię o wychowywaniuu dzieci ;)
    • drinkit A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:29
      ślepa nie jestem, dlatego patrzę na wygląd faceta. Jeju, skąd ten pogląd że dla
      kobiet nie liczy się wygląd? Liczy się wygląd, wiedza, inteligencja,
      wychowanie, i wszystko. Jaki jest pożytek z inteligentnego maszkarona? taki jak
      z inteligentnej ropuchy!
      • Gość: Artur Przezywacz Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:31
        > Liczy się wygląd, wiedza, inteligencja, wychowanie, i wszystko.

O tak, i najlepiej, zeby gotowal, chodzil na zakupy i mial erekcje w trybie on-
        demand
        • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:38
          Nieee... Wystarczy, żeby mnie kochał... I doprowadzał do nieudawanego
          orgazmu! :P
          • Gość: Artur Przezywacz Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:39
            > nieudawanego orgazmu!

To jest awykonalne, musialabys byc mezczyzna
            • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:47
              Nie, nie, nie... Ale kłamczuszek z Ciebie... ;)
              • Gość: Artur Przezywacz Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 01:02
                > Ale kłamczuszek z Ciebie... ;)

Bo z powodu?
          • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:42
            kaamilka napisała:

> Nieee... Wystarczy, żeby mnie kochał... I doprowadzał do nieudawanego
            > orgazmu! :P

Ale jesteście kłamliwe... Pisałaś niedawno, że musi mieć ładny tyłeczek.
            • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:44
              No dobra... Zdemaskowałeś mnie! Najważniejszy jest fajny tyleczek! Hihi
              • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:47
                kaamilka napisała:

> No dobra... Zdemaskowałeś mnie! Najważniejszy jest fajny tyleczek! Hihi
                >

Chyba Koniec jest bliski...kobieta się przyznała...
                • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:51
                  No ba! I to jaka Kobieta! BTW Ale Ty masz nosa! Tak mnie rozgryźć!
                  • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:53
                    kaamilka napisała:

Tak mnie rozgryźć!

Lata praktyki.
                    • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:55
                      To już w podeszłym wieku musisz być... Bo z kobietami nie jest łatwo...
                      • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:01
                        kaamilka napisała:

> To już w podeszłym wieku musisz być...

Trochę Mi brakuje do zejścia...

• kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:02
                          Ale jakby co to z funkcją reprodukcyjną nie miewasz kłopotów?
                          • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:05
                            Taką funcje posiada się do konca życia. Pytanie tylko czy jest aktywna?
                            • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:06
                              No dobra, ale się czepiasz... Będzie aktywna? Poradzisz sobie?
                              • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:10
                                kaamilka napisała:
                                >
                                ... Będzie aktywna?

Jeśli nastąpi to w najbliższym czasie to będzie.

>Poradzisz sobie?

Dlaczego miałbym sobie nie poradzić?
                                • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:12
                                  No bo jeśli byłbyś w podeszłym wieku... Ale skoro młody chłopaczek jesteś, to
                                  będzie ok... Tyle, że ja wymagająca jestem, więc musisz wiedzieć, za co się
                                  bierzesz :)
                                  • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:14
                                    kaamilka napisała:

>. Tyle, że ja wymagająca jestem, więc musisz wiedzieć, za co się
                                    > bierzesz :)

Lubie wyzwania.
                                    • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:15
                                      Dobra, no to zacznijmy małą rozgrzewkę... Słyszałeś o wirtualnym seksie...?
                                      Zaczynaj, zobaczymy czy mi się spodoba;)
                                      • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:19
                                        Na forum to się nie będe obnażał.
                                        • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:21
                                          a gdzie byś wolał?
                                          • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:23
                                            Jak to gdzie? W mojej lub twojej sypialni. Wybór należy do Ciebie. Może byc też
                                            jakiś hotel.
                                            • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:24
                                              Dobra! Ale ja wybieram Twoją sypialnię! Chcę zobaczyć Twoje łóżko!
                                              • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:26
                                                DObra nie ma sprawy. Daj znać jak będziesz gotowa.
                                                • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:27
                                                  No ja już! Tylko powiedz gdzie... Czekam :D :D
                                                  • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:33
                                                    Nie podam publicznie swoich danych, conajwyżej, w której częsci naszego kraju
                                                    mieszkam.
                                                  • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:36
                                                    tak myślałam... szkoda... możesz napisać na maila... może coś wykombinujemy ;)
                                                  • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:38
                                                    To podaj adres email, pokombinujemy razem.
                                                  • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:39
                                                    no przecież masz... login + gazeta.pl
                                                  • Gość: znudzony Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:47
                                                    A no tak. To już nie ten wiek :( Dobra to może napisze. Teraz jednak położe się
                                                    już do łóżka, jutro pracowity dzionek mam.
                                                  • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 01:50
                                                    W takim razie dobranoc... Ja się uczę... Do rana... Ech... Ale straciłeś...
                                                    Dobry sex przed snem, to jest to ;)
        • drinkit Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:48
          no czytasz w moich myslach
          • Gość: Artur Przezywacz Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:52
            drinkit napisała:

> no czytasz w moich myslach

Smutne to. Od kobiety wymaga sie tylko, zeby miala duzy biust.
            • drinkit Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:54
              a zropuszała twarz i duży biust-tak może byc?
              • Gość: Artur Przezywacz Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:54
                drinkit napisała:

> a zropuszała twarz

Twarz? A po co mi twarz... Mam swoja... :>
                • drinkit Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:55
                  no tak-torba papierowa na głowe i dawaj
                • kaamilka Re: A KTO POWIEDZIAŁ ZE NIE PATRZĄ? 16.04.05, 00:56
                  Zaraz spadnę z krzesła ze śmiechu! :D Niezłe...!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka