Dodaj do ulubionych

HELP. HELP. HELP

03.07.05, 10:34
Mam do was bardzo ważne pytanie. Wczoraj kochałam się z chłopakiem i pękła
nam prezerwatywa. (to było jedyne zabezpiecznie). Mój chłopak jeszcze
nie "kończył", więc czy jest duże ryzyko zajścia w ciążę. Dodam tylko, że
miało to miejsce wczoraj a dziś rano dostałam okresu.
Obserwuj wątek
    • albercik7 Re: HELP. HELP. HELP 03.07.05, 10:45
      haha a to nieszczescie :-)))
    • Gość: tredu Re: HELP. HELP. HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:56
      no wydaje mi sie ze skoro masz okres to nie jestes w ciazy i mozesz spac
      spokojnie:)
    • saseta19 Re: HELP. HELP. HELP 03.07.05, 13:09
      Jesli masz okres to sie ciesz!!! :) W takim razie wczoraj byłaś bezpłodna i nic
      nie mogło sie stać skoro disiaj masz okres! Ja kiedyś miałam podobną sytuacje,
      i co? i własnie nic, nie spodziewam sie bobasa.
      Nie stresuj sie niepotrzebnie.
    • seksoholiczka7 Re: HELP. HELP. HELP 03.07.05, 14:05
      Dziewczyno nie masz się czym martwić. Jeśli zaczęłaś miesiączkować to jest
      wszystko ok. Uszy do góry !!!!!
      • Gość: gwiazdeczka110 Re: HELP. HELP. HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:09
        Ale jesli kochaliśmy się wczoraj wieczorem a okres dostałam dziś rano, to
        napewno świadczy to o tym że nie jestem w ciąży? Czy może wszystko okaże się
        przy następnej miesiączce? Aaa, i jeszcze jedno pytanie- czy w czasie okresu
        kobieta jest najbardziej niepłodna w cyklu?
        • seksoholiczka7 Re: HELP. HELP. HELP 03.07.05, 15:59
          Słonko tydzień przed okresem jesteś niepłodna. Przez jakiś czas starczały mi
          gumki ale ile można na nich jechać. Może zastanowisz się nad innym
          zabezpieczeniem np. pigułki. Pozdrawiam
          • Gość: me. Re: HELP. HELP. HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:38
            ja tego nie rozmumiem!po co zabieracie sie za sex kiedy nie wiecie podstawowych
            rzeczy!potem jest stres jestem w ciazy czy nie jestem,kiedy moge byc a kiedy
            nie,poczytajcie najpierw jakas literature jesli wstydzicie sie o tym rozmawiac
            a nie bierzecie sie za cos,o czym nie macie pojecia,albo tylko co nie co sie
            dowiedzieliscie od "doswiadczonych"kolezanek,kolegow!zacznijscie myslec nad tym
            co robicie bo sex to jest zbyt powazna sprawa,tu nie ma miejsca na eksperymenty-
            moze sie uda a moze nie:/ pare razy moze sie udac ale ten jeden raz nie i co
            wtedy?nastepne posty-jetsem w ciazy i nie wiem co mam zrobic,wniosek prosty i
            nie oryginalny zacznijscie myslec glowa a nie c..pą!
    • ssstokrotka Re: HELP. HELP. HELP 03.07.05, 22:17
      Jest ok.
    • apsik87 Re: HELP. HELP. HELP 04.07.05, 00:24
      nie myl sie...okresu mozna dostac bedac w ciazy nawet do 4 miesiaca
      • Gość: *** Re: HELP. HELP. HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 04:21
        Nie okresu, tylko krwawienia i to znacznie mniejszego i mniej bolesnego.
        A teraz włączamy myślenie.
        1. Na ok tydzień przed miesiączką jest się naturalnie niepłodną.
        2. Bierzemy pod uwagę żywotność plemników- nie pamiętam ile dokładnie mogą
        wyżyć, ale nie więcej niż trzy dni, więc do kolejnej owulacji żadną siłą nie
        dożyją. Mogłabyś się trochę martwić, gdyby to był na przykład dzień po
        zakończeniu miesiączki- wtedy strzeżonego itd...
        3. A gdyby Ci sie kiedyś tak zdarzyło w nieco mniej korzystnym momencie cyklu-
        www.wpadka.pl, czyli jednym słowem lecimy do ginekologa i w przeciągu 72 godzin
        zażywamy postinor duo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka