dziewoja1 06.07.05, 21:48 kto waszym zdaniem zasluguje na miano prezydenta Polski? Moim zdaniem Lecha Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albercik7 Re: Kto na prezydenta 06.07.05, 21:54 kaczki lubie nadziewane na talerzu a moze jakas Kobieta tylko jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Kto na prezydenta IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:07 ja jestem za Markiem Borowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bocian20 Re: Kto na prezydenta 06.07.05, 22:10 szkoda,że Kwaśniewska nie startuje,ale Kaczyński odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: Kto na prezydenta IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:12 Sprawiedliwy Kaczynski , kandydat srednio lubiany, ma zwolennikow, jak i wrogow. Trzyma Warszawe w szachu, zabrania bicia rekordow w ilosci stosunkow, zamyka agencje towarzyskie, a przciez spoleczenstwo potrzebuje tego typu 'uzywek'. Lechu nie szalej, bo wyladujesz w rowie! Odpowiedz Link Zgłoś
scayla Re: Kto na prezydenta 06.07.05, 22:15 prezydent to tylko fasada i tak robi to co mu mowia doradcy jedyne rozwiazeanie to zmniejszyc ilosc poslow i senatorow bo gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc!!! :P a na prezydenta proponuje kogos 'nowego' bo ta cala smietanka to juz i tak nic nowego nie zdziala przesiaknieci starym ustrojem sa nieuzyteczni dla narodu i panstwa dzilac umieja w imie prywatnego interesu tylko a nie dla ogolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:24 Bocian co ty gadasz ty chyba nie mas zpojecia o zyciu kwasniewska he he, juz ja widze nie ma zielona pojecia o niczym a jak ktos mi powie ze rbi tyle dla dzieci to go wysmieje, za publiczne pieniadze i jedzie na wizerunku to robi, a pzoa tym trzepie sama kase, i promuje corke. powiem cos wiecej jak za 10 lat, nikt nie bedzie o nieuj mowil a ona nadal bedzie robila cos dla dzieci, to wtedy powiem, ze cos dobrego zrobila. a z tym pomaganiem bywa roznie wiem cos na ten temat. ona pomaga dzieciom, ktorwe pokaza w tv z eona im pomogla a fundacja coz nie podpisuje sie pod projektami niemedialnymi Odpowiedz Link Zgłoś
myfed Re: Kto na prezydenta 09.07.05, 03:36 Henryka Bochniarz. Jest OK, profesjonalna i ma dobre zaplecze. Tylko nieznana :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Kuba Wojewodzki na prezydenta! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kuba Wojewodzki na prezydenta! :)) 06.07.05, 23:49 a Mucha na prezydentową !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubcia Re: Kuba Wojewodzki na prezydenta! :)) IP: *.chello.pl 07.07.05, 00:01 Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcia Re: Kto na prezydenta IP: *.pl / 217.153.7.* 07.07.05, 00:09 M. Szyszkowska... Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Kuba i jósz! 07.07.05, 14:28 Włodek Cimoszewicz only. Kaczka ten kurdupel jest mało reprezentatywny a i wysłowic sie nie umie A kto to jest Lecha Kaczysnki ?? -- Jedyny dobry kandytad na prezydenta www.cimoszewicz.hk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
myfed Re: Kuba i jósz! 09.07.05, 03:39 Cimoszewicz bedzie pewnie dobrym preziem. Szkodza tylko, ze na fali jego popularnosci znowu wyplyna Millery i Czarzaste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:57 Donald Tusk - rzecz jasna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na prezydenta 07.07.05, 15:06 "Lecha" to jest dobrze powiedziane, to jest bardzo dobrze powiedziane - rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) JOLANTA KWASNIEWSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:07 Kto za?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: JOLANTA KWASNIEWSKA!!!!!!!!!!!!! 07.07.05, 16:34 Eeee tam, szkoda kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Kto na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:31 co do Kaczyńskiego to ostatnio bardzo podoba mi się określenie "skaczysyny";)a na serio to może Cimoszewicz... chyba najprzystojniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelancer Re: Kto na prezydenta IP: *.gniezno.net 11.07.05, 13:01 Najprzystojniejszy... to chyba zart. Dosc ponury w isticie... Mam tylko jedno pytanie do zwolennikow lewicy: dlaczego nie kandydyje i nie zglaszacie checi glosowania na kogos mlodego, nieuwiklanego w system totalitarny. czy naporawde na lewicy nie ma zadnych uczciwych ludzi tylko cyniczni esbecy pokroju Cimoszewicza ? Takich, ktorzy w charakterystyce osobowosciowej wteczce w IPN nie maja napisane "uparcie i wszelkimi srodkami dazacy do zdobycia pieniedzy, konformista, bezideowy". Naprawde tak zle zyczycie Polsce, zeby oddac ja w ich rece ? Czy wyobrazacie sobie w powojennych Niemczesch rzady funkcjonariuszy Gestapo albo SD ? Przeciez to chore... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Kto na prezydenta 08.07.05, 10:45 Oglądałam jakis czas temu Pod Napieciem i tam byl wątek o zaostrzeniu kar dla przestępców. Wypowiadał się Ziobro na temat głosowania w sejmie. I podobno Cimoszewicz był stanowczo przeciwko zaostrzeniu tych kar. Więc jesli chcecie miec zdegenerowany kraj pełen złodziei i innych przestępców to glosujcie na Cimoszewicza. Ja napewno tego nie zrobie! bo chce żyć w spokojnym kraju bez przestępców A niektorym proponuje zwracac uwagę na wewnętrzne predyspozycje kandydata a nie na to czy jest przystojny. Bo z takiego myślenia lepszej Polski napewno nie zbudujemy Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kto na prezydenta 08.07.05, 10:57 no jasne... jakby zaostrzenie kar w Polsce bylo lekarstwem na całe zło.... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka Re: Kto na prezydenta 08.07.05, 11:11 A po za tym to Cimoszewicz należy do SLD a co dobrego SLD zrobiło dla Polski??? Aby kase trzepali, obłopili się i teraz konczą kadencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Kto na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:29 tak jest! glosujmy na Andrew! ;))))) a Renatka na premierke!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwona_truskawka Re: Kto na prezydenta IP: 213.25.189.* 08.07.05, 15:42 No Renia dałaby nie jednemu du.py żeby tak było Odpowiedz Link Zgłoś
myfed CZYTAJCIE PROGRAMY!!! 09.07.05, 03:42 To sa jedyne pomysly PiSu- zaostrzanie kar i wycięcie wszystkich czerwonych. Ale pomysły gospodarcze mają jeszcze bardziej czerwone od SLDu!!! Ludzie CZYTAJCIE PROGRAMY PARTII!!! Zamiast ulegać taniej, populistycznej idoktrynacji posła Ziobro... Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: Kto na prezydenta 09.07.05, 00:27 Widze że ludzi tu dalej Twierdzą że moga cos zmienić a ich wybór ma znaczenie? Hahaha, zabawne. Bez względu na to, kto zostanie wybrany tak naprawde niewiele się zmieni i nikt nie ma na to wpływu...przecież większośc z nich to koledzy z poselskiej ławy. Wszyscy kombinują i kradną....taka POLSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e - e Re: Kto na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 01:00 aaaaale ty jestes zgorzknialy,jak stary dziad jakis Odpowiedz Link Zgłoś
myfed Bierność obywateli. 09.07.05, 03:51 taki_jeden_gosc napisał: > Widze że ludzi tu dalej Twierdzą że moga cos zmienić > a ich wybór ma znaczenie? Hahaha, zabawne. Bez względu > na to, kto zostanie wybrany tak naprawde niewiele się > zmieni i nikt nie ma na to wpływu...przecież większośc > z nich to koledzy z poselskiej ławy. Wszyscy kombinują > i kradną....taka POLSKA Ten sposob myslenia to podstawowy problem Polaków. Jeśli nie zaczniemy wybierać ŚWIADOMIE i ODPOWIEDZIALNIE, zawsze u władzy będą ludzie pokroju Millera. I nic się nie zmieni. Prawo wyborcze zobowiązuje, choćby do tego, żeby pomyśleć. Zapoznać się z programem partii i zastanowić się, czego ludzie, na ktorych glosujemy, dokonali. I patrzeć na to realistycznie. Wiedzieć cokolwiek o najnowszej historii!!! Wybory prezydenckie rzeczywiście niewiele zmienią, bo PREZYDENT MA W POLSCE NIEWIELKIE PREROGTYWY!!! Niewiele może po prostu. Najważniejsze to: - polityka zagraniczna w porozumieniu z rządem - inicjatywa ustawodawcza - veto zawieszajace, ktore sejm moze odrzucic bodaj wiekszoscia 3/5. Najważniejsze są wybory parlamentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Kto na prezydenta IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 09.07.05, 00:39 Cimoszewicz prezydentem,ale premierem Andrzej Lepper...mowta co chceta ale ten wiesniak czasem madrze gada....tylko ni eumie sie zachowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Kto na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:53 o matko...Leper mądrze gada..., nic tylko sobie krawacik w czerwono-białe paski kupić i się na nim powiesić jak się go słucha...;)cała Polska ze wstydu powinna się spalić przy takim obrocie spraw Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kto na prezydenta 10.07.05, 20:29 apsik - Lepper mądrze gada? oj, no to rzeczywiscie dziewczyno sie teraz popisałaś..... juz wiecej nic nie mó, bo gorszej kompromitacji nie mozesz sobie zafundowac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Religa za stary, Kaczynski za pucowany IP: *.ms.acxiom.com 09.07.05, 10:56 Poza tym wydaje mi sie ze sa oboje dobrymi kandydatami. Nikt z dawnych komunistow, denerwoje mnie to PRL-owskie image. Ktos bardziej madry, mocny,przystojny, mowiacy wieloma jezykami PLYNNIE... Na pewno nikt z ta nieszczesna kamizelka pod garniturem(Cimoszewicz) skad oni to wogole wytrzasneli? Dziewietnasty wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: Kto na prezydenta 11.07.05, 22:43 oj nie wiem jeszcze na 100% najpierw myslalam, ze cimoszewicz, ale wkurza mnie kwasniewska i to cale lewicowe poklepywanie sie po plecach. Chyba jednak Tusk. Z dwoch kaczorow wolę donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Kto na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:52 ..."spod prysznica słychać plusk- to Kaczora kąpie Tusk"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Kto na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 16:59 Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Kto na prezydenta IP: *.eia.pl 20.08.05, 17:24 Zdecydowanie Marek Borowski. To on wygrał spośród wszystkich test na inteligencję w telewizjii TVN. Myślę że dobrze będzie rządził naszym krajem. Jego wynik IQ był bardzo wysoki i przebił nim wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Kto na prezydenta IP: *.eia.pl 20.08.05, 17:25 I jeszcze jedno-nigdy nie słyszałam zeby Borowski był zamieszany w jakieś afery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Kto na prezydenta IP: 195.69.82.* 20.08.05, 17:44 mariusz churuż To dobry kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermione Re: Kto na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:10 Tede :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Kto na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:36 srede potraktujcie ten wątek poważnie pustaki Odpowiedz Link Zgłoś
gzzz Re: Kto na prezydenta 21.08.05, 11:50 jak już musi byc jakiś kaczor, to niech to będzie Donald:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: CIPKA DUPCIA OJCZYZNA!!! WALDI WALDI WALDI WA IP: *.telpol.net.pl 22.08.05, 16:26 ja bede prezydentową!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Kto na prezydenta IP: *.eia.pl 22.08.05, 17:03 Marek Borowski-zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia co spadła z Re: Kto na prezydenta IP: *.eia.pl 23.08.05, 11:37 Jeszcze nie wiem na 100% ale raczej Marek Borowski ewentualnie Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Kto na prezydenta IP: *.eia.pl 23.08.05, 11:40 MANDARYNA!!!! -przebiła wszystkich swoją mądrością buahahah ahahaha hahahahahahahah ahahahah ahahaha buahahahahahaha hahahahaha hahahaha hahahaha haahahahahahahahaha hahaha phihihihihih hihihihihihihi hihihihihihihihiihihihihihihihihihihi hihihih buahahaqhahahahahahahahahahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choinka Re: Kto na prezydenta IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.08.05, 14:23 www.radioram.pl/index.jsp?id=81 zobaczcie sobie naszych politykow w troche innych rolach:) Odpowiedz Link Zgłoś