andapka 17.07.05, 18:07 jak sie rozstac z chlopakiem, wiem ze lepszego nie znajde ale nas tyle rozni ze glowka mala, po wakacjach zadko bedziemy sie widziec i ja wiem ze nie wytrzymam tej rozlaki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiunia1 Re: jak sie rozstac..?? 17.07.05, 18:20 Skoro wiesz, że lepszego nie znajdziesz to dlaczego nie chcesz walczyć o ten związek? Życie we dwoje wymaga wielu poświęceń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia29 Re: jak sie rozstac..?? IP: 195.205.3.* 17.07.05, 18:43 żeby człowiek myslał że nie znajdzie lepszego to by juz wczoraj sie powiesił..pamiętaj dobra zasada: nigdy nie myśl i nie mów że nie znajdziesz nikogo lepszego...bo zawsze się znjaduje o niebo kogos lepszego...ktos na górze stawia przed nami kogos na próbę aż znajdziemy nasz druga połówkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thalia Re: jak sie rozstac..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:53 Jesli chodzi o rozstanie,to nie zawsze nastepny KTOS bedzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thalia Re: jak sie rozstac..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:56 Kiedys bylam z facetem 5 lat,potem sie rozstalismy. Poznalam po 1,5 miesiaca kogos innego. Wydawal!sie lepszy,wzielismy slub a okazalo sie ze jest calkiem inny niz go sobie wyobrazalam. Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: jak sie rozstac..?? 17.07.05, 19:18 Gość portalu: thalia napisał(a): > Kiedys bylam z facetem 5 lat,potem sie rozstalismy. Poznalam po 1,5 miesiaca > kogos innego. Wydawal!sie lepszy,wzielismy slub a okazalo sie ze jest calkiem > inny niz go sobie wyobrazalam. Wiec moze nie warto sobie szukac innego klopotu jak przy boku jest juz stary, poznany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: jak sie rozstac..?? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 19.07.05, 14:13 Powiedz mu "Spadaj Misiu... Cienias jestes.." Odpowiedz Link Zgłoś
andapka Re: jak sie rozstac..?? 19.07.05, 14:52 no dobra moze nie o to chodzi ze ja chce kogos lepszego, ale no ja nie potrafilabym mu tego w twarz powiedziec chyba, ale z 2 strony wiem ze nie wytrzymam rozlagi i proawdopodone ze cos skusiloby mnie do zdrady,no nic nie poradze ze ja bardzo czesto potrzebuje bliskosci drugiej osoby, wiec lepsze rozstanie niz zdrada co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolathered Re: jak sie rozstac..?? 20.07.05, 13:57 0powiedz mu wszystko co czujesz zeby nie czul sie oszukany, bo to najbardziej boli w rozstaniu - wiem cos o tym, a poza tym to ile jestescie ze soba??jesli dlugo to tym bardziej rozmawiaj z nim i wyjasnij sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: jak sie rozstac..?? 20.07.05, 15:02 skoro tyle was rózni, to dlaczego masz nie znaleźć lepszego, skoro zakładasz że nie wytrzymasz tej rozłaki, a chcesz być fair to porozmawiaj z nim szczerze, może wspólnie znajdziecie jakies rozwiaznie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jak sie rozstac..?? 20.07.05, 20:39 Jak nie wytrzymasz rozłąki, a chcesz się rozstać, to ja wiem...? Może świt zimowy i sznur, i gałąź pod ciężarem zgięta? Odpowiedz Link Zgłoś
andapka Re: jak sie rozstac..?? 28.08.05, 15:43 no ba on mnie zucil walnal tekstem ze nie jestm dla niego, esemesem.. <lol13> smiechem go biore a ja tak sie martwilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uRg Re: jak sie rozstac..?? IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 30.08.05, 12:07 Smsem-no niezle ja znam tylko przypadki rzucania przez mail Odpowiedz Link Zgłoś