Dodaj do ulubionych

dziewczyny nie krępuje was to?

03.09.05, 14:02
byłem ostatnio w przychodni lekarskiej. Mała poczekalnia, kilkanaście osób
siedzi na krzesłach. Cisza. Do jednego z zamkniętych pomieszczeń wchodzi
pielęgniarka. Nagle słychać odgłosy wodne wodospadu niagara, a następnie
spuszczenie wody. Gdy wychodziła wszyscy patrzyli na nią ciekawie, sam
pomyślałem - ta ma ciśnienie.
Czy was to nie krępuje? Sam jak wchodze do takiego akustycznego kibla to
staram się lać na ściankę muszli. Uważam, że kible powinny być mniej
akustyczne, przeciez np cała przychodnia nie musi wiedzieć że pielęgniarka
jadła grochówkę :-)
Obserwuj wątek
    • polishbellydancer Re: dziewczyny nie krępuje was to? 03.09.05, 14:48
      jak to mawiali starozytni rosjannie: wszystko co ludzkie nie jest mi obce ;o)
    • bodomlake Re: dziewczyny nie krępuje was to? 03.09.05, 14:54
      no.Ach te kible :/
      • Gość: Missy Queen Re: dziewczyny nie krępuje was to? IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 04.09.05, 08:59
        No niestety, dziewczyny raczej nie radza sobie z manewrowaniem strumienia moczu
        jak wy waszymi fredkami...co nie oznacza ze nie jest to mozliwe.
        tak to moze byc zenujace - ale co z tego.
        powodzenia chlopaczki z laniem na scianke kibelka;)
        • Gość: :) Re: dziewczyny nie krępuje was to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:54
          Gość portalu: Missy Queen napisał(a):

> powodzenia chlopaczki z laniem na scianke kibelka;)

...po sciance, a piana na dwa palce :):):)
    • waldek1610 Polscy architekci sa winni 04.09.05, 09:12
      Poco ustawiac krzesla w poczekalni zaraz obok ubikacji? I czy nie mozna
      usytulowac kabin z muszlami troche w glab pomieszczenia W/C? I mowia ze Polska
      ma swietnych architektow...
      W USA wszystko jest przemyslane, i zwykle ubikacje sa bardzo dyskretne, i nigdy
      nie zdaza sie zeby ludzie siedzieli na krzeslach w restauracjia albo przychodni
      zaraz kolo kibla. Pozatym do WC zwykle prowadzi dlugi waski korytarz, czesto z
      zakretami to eliminuje drzwi....
      • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 04.09.05, 16:13
        no tak, w USA wszystko jest THE BEST...

spadaj zakompleksiony palancie!idz na jakies fajowe hamerykansie forum.
        Przeciez tu ci sie wcale nie podoba - sam o tym piszesz... to WON!!!!!!!!
        • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 07:12
          nie denerwuj sie tylko sie ucz.
          Naszczescie madrzy ludzie potrafia zrozumiec ze mozna od innych sie czegos
          nauczyc. Agatka jak dorosniesz to nie badziesz sie tak bardzo rzucac, jak
          nieujezdzona klacz.
          • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 07:45
            a ty jak dorosniesz gowniarzu, to bedziesz mial inne tematy jak dupy.

i bedziesz sie zajmowal innymi rzeczami niz trzepaniem konia przed monitorem.
            • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 08:10
              Agatka,
              mylisz kible z dupami....Ten watek jest o akustycznych ubikacjach, ja nie
              pamietam zebym mowil w tym watku cos o jakis dupach. Dlaczego zawsze chcesz
              rzebys miala racje? Moze w Twojej podstawowce twoii koledzy z 6-tej klasy
              onanizuja sie przed monitorami, z takimi kolezankami jak ty to im sie nie
              dziwie.

Jestes z jakiegos prowincjonalnego miasteczka i niewiesz ze ludzie dorosli tez
              interesuja sie kobietym cialem....
              • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 08:48
                twoje argumenty sa na poziomie przedszkola, palancie z Koziej Wólki...
                sam dorośnij, moze wtedy znajdziesz inne tematy.
                • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 09:06
                  Niewiedzialem ze przedszkolaki z Twojej rodzinnej Koziej Wolki mowia od dupie.
                  • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 09:11
                    czy ty taki glupi z Polski wyjechałes, czy dopiero tam zglupiales?
                    hm.... mysle, ze masz to jednak od malego.
                    glupote nie boli, ale dokucza, prawda Waldeczku?
                    • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 09:51
                      Agatka, robisz sie nudna, a mielismy rozmawiac o kibelkach.
                      • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 10:32
                        o kibelkach? to twoje nowe zaintersowanie? gratuluje !
                        swietnie pasuje do twoich ulubionych niemytych dup.
                        • Gość: hmmm? Re: Polscy architekci sa winni IP: *.icpnet.pl 05.09.05, 10:42
                          pytanie w poscie brzmiało czy nas to nie krępuje? a wy uskuteczniacie hamskie
                          odzywki między sobą! Jak chcecie sobie ublizac to na gg albo co tam macie
                          wynocha!!!!!!!
                        • angiaa Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 11:41
                          Agatka troche przesadzasz z tymi odzywkami..
                          A tak w ogole to byla tu mowa o kiblach i nie ma co sie tak rzucac na Waldka;)
                          • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 11:57
                            no to wez swojego idola obejmij... udami... na pewno mu sie to spodoba!!!

a ja bede pisala co mi sie podoba.
                            • angiaa Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:08
                              Prosze bardzo, pisz co chcesz tylko zwracaj na to uwage, bo piszesz chyba to co
                              Ci slina na jezyk przyniesie.
                              Juz kiedys pisalam, ze Waldek nie jest moim "idolem" tylko mamy podobne
                              zainteresowania.. A Ty Agatko niestety nie zmienisz tego nawet przez to Twoje
                              wylewne i agresywne wypowiedzi.. Poza tym te przyczepianie sie do Waldka
                              (byleby tylko cos napisac) bardziej Tobie daje taka opinie, ze jestes
                              Waldka "idolka"- jak wy to glupio nazywacie..Nawet czlowieka nie znam a jestem
                              juz jego idolem- smieszne!!
                              • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:22
                                dobrze wiem, co pisze... jestem tego w 100% swiadoma i pewna.

Cóż poradze, ze denerwuje mnie tepota Waldka i jego protekcjonalny ton w
                                stosunku do mnie. Odplacam mu pieknym za nadobne :)
                                • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:29
                                  slabo Ci to wychodzi Agatka, moze lepsza bylabys w sciaganiu majtek.
                                  • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:32
                                    o tym sie nigdy nie przekonasz impotencie fizyczny i intelektualny !
                                    • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:39
                                      zapomnialas ze bylem w najlepszym wojsku na Swiecie....wiec moje zdolnosci
                                      fizyczne sa nieograniczone. O moj intelekt tez sie nie martw, zagial bym Cie w
                                      kazdym temacie, nie mowiac oczywiscie o angielskim.... w ktorym ty ani me ani
                                      be..
                                      • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:55
                                        najlepsze wojsko na swiecie? buahahahahahahaha... a to dobre.......

twoje zdolnosci fiyczne sa nieograniczone... jeszcze lepszy joke...

a intelekt? moglbys mnie zagiąć? no to juz totalna komendia!!!!!!

rozśmieszasz mnie do łez!!!!!
                                        • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:58
                                          a ty myslalas ze najlepsi sa ruscy soldaci a nie US Marines?
                                          Agatka nie sadilem ze jestes taka glupiutka, twoim zdaniem faceci ktorzy mowia
                                          ciagle o dupci nie maja innych zainteresowan? To bylo by zbyt uproszczone
                                          myslenie, ale coz prosta Agatka to i myslenie tez proste.
                                          • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 13:03
                                            ty nie piszesz o niczym innym jak o dupach, wiec co mam myslec?
                                            jestes prosty, myslisz tylko móżdżkiem polozonym ponizej brzucha, a do tego
                                            uwielbiasz obrazać Polaków i polskość!!!!
                                • angiaa Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:34
                                  jesli jestes swiadoma i pewna tego co piszesz to nie chcialabym Cie znac w
                                  rzeczywistosci, jestes jakas poplatana w swoich wypowiedziach..
                                  • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 12:53
                                    ja tez nie chcialabym cie znac !
                                    • waldek1610 Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 13:00
                                      Agatka, widzisz jestes zaplatana w swych wypowiediach i Anggia cie nie lubi...
                                      • agatka_to_ja Re: Polscy architekci sa winni 05.09.05, 13:01
                                        oj, chyba sie poplacze , ze mnie nie lub... buahahahahahahaha

a moze sie przejme?............. nie, mam to gdzies!!!!!!!!!
                                      • libertine21 Re: Polscy architekci sa winni 13.09.05, 11:04
                                        PIE..SIE OD AGATKI CW..U
                          • waldek1610 ha ha Agatka obnarzona.. 05.09.05, 12:19
                            Agatka ty dalej o tych swoich dupach? Moze ty lubisz o nich rozmawiac?
                            • agatka_to_ja Re: ha ha Agatka obnarzona.. 05.09.05, 12:20
                              nie, d.upy to twoje domena, zapominales?

podobnie jak inne czesci ciala kobiety, zwlaszcza niemyte...
                              • waldek1610 Re: ha ha Agatka obnarzona.. 05.09.05, 12:28
                                Agatka pomylilo Ci sie cos, my mowimy tu ale o niemytych a wlasciwie glosnych
                                ubikacjach.
                                Czy probujesz mi powiedziec ze sie nie podmywalas i chcesz zebym sie Toba
                                zainteresowal?
                                • agatka_to_ja Re: ha ha Agatka obnarzona.. 05.09.05, 12:32
                                  facet, ja tu jem drugie sniadanie, a ty mi tu o takich rzeczach - twoje
                                  zainteresowanie... nie powoduj u mnie odruchow wymiotnych.......

w przeciwienstwie do twoich smierdzacych tajek i żoneczki - dbam o higiene :)
                                  • waldek1610 Re: ha ha Agatka obnarzona.. 05.09.05, 12:36
                                    to moze teraz zajmniesz sie twoim glosnym kiblem, bo wstyd zeby wszyscy
                                    slyszeli jak Agatka sobie sika po tym sniadanku.
                                    • agatka_to_ja Re: ha ha Agatka obnarzona.. 05.09.05, 12:53
                                      oj, debilu, nawet tytulu watku nie potrafisz napisac porzadnie - pisze
                                      sie "obnażona"..

a co do kibelka - wcale nie mam glosnego kibelka... moze ty masz , bo tak
                                      pasjonuje cie ten temat.
                                      • waldek1610 naGa- obnaZona, 05.09.05, 13:12
                                        wlasnie zblaznilas sie
                                        • agatka_to_ja [...] 05.09.05, 13:13
                                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                          • parendi w japonii 05.09.05, 13:19
                                            wielka kase ładuje się w kible. Tak wielką. Kobiety w toaletach publicznych
                                            mają pogrubine ściany, muzykę i przede wszystkim brak "siedziska";). Jest
                                            tylko "otworek" w podłodze, co zapenia wieksza higienę. Taka jest każda
                                            Japonka, nie załatwi swoich potrzeb, gdy za ścianą słyszy proces wypróżniania
                                            się innej kobiety...

Chyba jestem z Japonii, bo tez mam "wstydliwy pęcherz";PP

• genghis na temat? 05.09.05, 14:18
                                              U nas w kraju taka sytuacja nie zdarza się zbyt często, sam nie znam żadnego
                                              miejsca gdzie kibelek byłby "głośny", raczej nie ma się tutaj czego wstydzić.
                                              Komuś może się jedno takie miejsce przytrafiło, ale to nie znaczy że tak jest
                                              wszędzie. Przykre jest natomiast w jaki sposób niektóre osoby próbują bronić
                                              dziwnie pojmowanego "polskiego honoru", nie zauważając że faktycznie ośmieszają
                                              intelektualnie rodaków. Osobiście chciałbym przeprosić za zachowanie agatki. To
                                              żenujące czytać wypowiedzi nie na temat napisane w tak aroganckim i prostackim
                                              tonie.
                                              • agatka_to_ja Re: na temat? 05.09.05, 14:21
                                                och, jaki rycerski.. hahahaha
                                                przepraszaj za siebie, nie za mnie !
    • Gość: Liathus a o czego srajtaśma? :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:04
      A od czego mamy srajtaśmę? Bierzemy ile się da, ładnie wkładamy do muszli i
      wszystkie dźwięki są zagłuszone. Co prawda pozostaje jeszcze sprawa gazów
      organicznych :>.
      • polishbellydancer Re: a o czego srajtaśma? :] 05.09.05, 20:11
        tak i problem zapchanych kibelkow ;o)
    • emiss Re: dziewczyny nie krępuje was to? 12.09.05, 19:55
      hahah :) rzeczywiscie trafne spostrzezenie. Wiesz nawet sie kiedys nad tym
      zastanawialam :P raczej krepuje wiec zrobic szybko i po sprawie :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka