Dodaj do ulubionych

DODA NA PREZYDENTA!!!!!

04.09.05, 20:57
<lol>
Obserwuj wątek
    • Gość: bezelka Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:17
      jka ona zostalaby prezydentem to ja wymiatam z tego kraju :/przeciez ona jest
      płytka ze nie wiem,co widac po sposobie wypowiadania sie,a juz szczególnie ten
      jej śmiech rży jak koń i mysli ze inni tez sie śmieją z tego co ona mówi,ze
      niby jest taka zabawna,tyle ze biedaczka nie wie ze to z niej samej sie
      śmieją:/co do ubioru to sie juz nie wypowiem,bo zaraz mnie tu ktos zjedzie ze
      jestem mało trendi i nie wiem co to dobry styl;)
      • Gość: WZBURZONA Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.telpol.net.pl 04.09.05, 21:44
        ZA PRZEPROSZENIEM WPIEPRZA C I SIE KTOŚ W TWOJE UBRANIA? TO SIE ZAMKNIJ. PO
        DRUGIE MA ŚWIETNY GŁOSTRZECIE BARDZO ŁADNIE DZIŚ PODZIEKOWAŁA, PO PIATE ŚMIEJE
        SIE JAK UMIE. CIESZ SIE ZE NIKT NIESKOMENTUJE TWOJEGO SMIECHU BO TEZ PEWNIE
        KOMUS SIE NIEPODOBA.

JAK JA NIENAWIDZE KTYTKI NA TEMAT UBIORU CZY SMIECHU. KURDE A CO DO WYPOWIEDZI-
        K... MAĆ CZY GADAŁAS Z DODA KEIDYS? NIE ? TO SI EZAMKNIJJ DO CHOELRY!!!!

• Gość: gośćIwona Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.orbnet.one.pl / *.orbnet.one.pl 04.09.05, 22:11
          WZBURZONA zgadzam się z Tobą w 100% ja też nie rozumiem takich ludzi!!!potrafią
          tylko krytykować,ale wiesz co???wydaje mi się że są to ludzie
          małodowartościowani,zjadą każdego kto ma trochę więcej od nich żenada istna
          żenada,jak bym tą laskę co tak napisła dorwała to bym jej parę słów powiedziała
          k..mać!!!
          • d-ominisia Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! 04.09.05, 22:33
            nie krytykujmy wszystkiego ale też nie chwalmy bo fakt jest faktem doda ma
            ładny głos ale ni które jej zachowania mogą burzyć i to nie jest nic dziwnego!!!
            ale z tym prezydentem to lekka przesada
        • idga Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! 04.09.05, 23:19
          Doda jest osobą publiczną i do tego kontrowersyjną, nic dziwnego, ze się o niej
          mówi. A, że budzi sprzeczne emocje... dla jednych piękna, dla innych
          tandeciara, w każdym razie cel czyli rozgłos zdobyła.
        • Gość: bezelka Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:59
          wyhamuj kobieto,kazdy ma prawo pisac co mysli wcale nie musisz sie ze mna
          zgadzac ok,ale nie musisz sie od razu drzeć,nerwy nerwami ale bez przesady,to
          tylko forum a wydzierasz sie jak bym to conajmniej pisala o tobie:/
          • Gość: katik Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:37
            No włśnie!!! Do tego jest forum żeby wyrażać swoje opinie. Co niektórzy chyba
            zbyt poważnie to traktują skoro się od razu tak rzucają.
        • aryjeczka Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! 05.09.05, 00:10
          a jak brzmi "po czwarte" ? :)
      • eloteteie Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! 05.09.05, 11:11
        "przeciez ona jest
        płytka ze nie wiem,co widac po sposobie wypowiadania sie,a juz szczególnie ten
        jej śmiech rży jak koń i mysli ze inni tez sie śmieją z tego co ona mówi,ze
        niby jest taka zabawna,tyle ze biedaczka nie wie ze to z niej samej sie
        śmieją"

Chciałam zauważyć, że umiejętność poprawnego wypowiadania się nie jest Twoją
        mocną stroną.
    • elamodela Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! 04.09.05, 23:25
      Doda jest ok. Nie podobała mi się w barze, bo chyba lepiej śpiewa niż co innego
      i w polityce też jej nie widzę, ale za to na koncertach jest całkiem na
      miejscu. Wiem, bo byłam, było spoks, gdyż iż panna jest zabawna, ładna i ma
      mocarny głos, i takie tam szmery bajery;)) No i chyba szczersza niż ten kaczor
      donald:)
      • Gość: smak.moich.ust Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.telpol.net.pl 05.09.05, 06:28
        Po pierwsze dla tych inteligentnych którzy niebyli w stanie tego zjarzyyć-0
        tytuł wątku jest podny z dystansem.

Do pani bezelki- jak sama napisałaś moge sie wydzierac na kogo i jak chce bo to
        forum czyz nie? A Przykre jest to ze jedziesz po osobie której nieznasz, a
        argumenty podajesz na tką skale na jaką niejstes w stanie jej ocenic
        • stokrotka101 Boże uchroń!!! 05.09.05, 08:33
          Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
        • Gość: bezelka Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:00
          to,ze to jest tylko forum nie znaczy ze mozesz sie rzucac na kazdego tylko
          dlatego ze ktos ma inne zdanie niz ty,jasne masz prawo bronic swojego zdania
          ale nie musisz sie od razu rzucać na innych,chyba ze sama wlasnie tak
          rozmawiasz z ludźmi,ze od razu atakujesz i kazesz sie zamknąć kazdemu kto mysli
          inaczej,nie zebym byla jakas przewrazliwona po prostu nie dzierże,jak sie ktos
          od razu na mnie rzuca z nerwami zamiast spokojnie napisac o co mu chodzi,tyle
          ode mnie
          • Gość: smak.moich.ust Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.telpol.net.pl 05.09.05, 16:15
            na cieb ie chyab jeszcze sie nikt nigdy nierzucił. a po drugie dziecko jak ktoś
            ocenia ludiz po wygladzie i tym co widzi na ekranie to sory ale odemnie ma
            czerwona kartke. bo to jest szczyt beszczelnosci, neiwychowania i dziecinada
            kompletna. Ej no mała dorośnij.
    • Gość: dżaga Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:06
      hehe, w sumie to czemu nie? jest szczera, nie owija w bawełnę, potrafi sprawić,
      że ludzie jej słuchają ;-) , kieruje się sercem, wierzy w młodych (mam na myśli
      jej słowa skierowane do jej rówieśników po odebraniu słowika publiczności :-
      ) ), szanuje Papieża i hmm... no cóż, nie chce mi się już wymyślać ;-P
      gdyby naprawdę znała się na polityce, to ma mój głos! ;-D
    • Gość: ania22 Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:54
      Jak słysze słowo DODA to aż nie dobrze mi się robi. Fakt inteligętna to ona
      jest umie się sprzedać, wie jak zwrócić na siebie uwagę( fajne ciuchy, biust
      rozmiaru D, szum wokół swojej osoby) ale poza tym strasznie mnie wkurza. Jak
      można na okrągło mówić, że się jest pięknym ? Czy ona ma jakieś kompleksy?
      NAprawdę ładne dziewczyny znają swoją wartość i nie muszą tego rozpowiadać na
      prawo i lewo. No i te ciągłe gadanie o Radziu i seksie - buuuuuu....
      • elamodela Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! 07.09.05, 02:09
        Bo Radziu i seks się dobrze sprzedają:) Tak samo jak lateksowe kozaczki. Doda
        wie co robi. Pytanie: kto to kupuje? Już dosyć, nie wkurzać Dody.
    • Gość: angelina Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: 62.244.139.* 07.09.05, 17:41
      doda na prezydenta???TAAAAK!!!!!!!!!
      • Gość: misia Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.spi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:17
        wyjetkowo zrebany post
        ciekawe czy bys jej to samo powidziała gdybys staneła z nią oko w oko
        moge sie załozyc ze gacie bys ze stachu pogubiła
        idiotko jedna
        • Gość: WZBURZONA Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.telpol.net.pl 08.09.05, 15:41
          A DO KOGO TO MISIU? I CZEMU POST JEST ZRABANY?
          • Gość: misia Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.spi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:45
            a cztac nie umiesz do jagodzii
            bo tak sie skłąda ze jestem fanką DODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jagodziaaa Re: DODA NA PREZYDENTA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:41
          oj, mylisz się i to bardzo! jestem pokroju dody i mam nie tylko odwagę ale i
          siłę przebicia wcale mnie mniejszą niż sama doda. jedyne co mnie od niej
          dzieli, to fakt, że ja dopiero rozpoczynam karierę i robię to własnymi siłami,a
          ona jest już na szczycie. niestety nie miałam okazji z nią rozmawiać, ale
          gdybym miała, to myślę, że byśmy się dogadały, a przynajmniej nie miałabym obaw
          wyrazić swego zdania.

post został napisany z przymrużeniem oka

kto jest inteligentny, zrozumiał jego przesłanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka