Dodaj do ulubionych

ILE ZARABIA ...................... ?????????

26.10.05, 21:31
Ile zarabia Stewardesa tak ciekawi mnie bardzo ile one moga zarabiac. Jak
ktos wie to niech napisze.
Dzieki i Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: ILE ZARABIA ...................... ????????? IP: *.medical / *.crowley.pl 27.10.05, 13:14
      Jesli lata na liniach lokalnych (po Polsce i niedaleka zagranica)to jakieś 2-
      2,5, jeśli na zagranicznych, to 3-4 tys, przynajmniej jakiś czas temu (ok 1-2
      lat, ale nie sądzę, żeby to się zmieniło, a jeśli, to na gorsze. Moja koleżanka
      jest stewą, pracuje jakieś 5 lat, na początku zarabiała lepiej niż teraz,
      pozabierali im różne dyżury takie tam, poza tym zazwyczaj umowa o pracę na czas
      określony, więc i stres.
    • Gość: agulek Re: ILE ZARABIA ...................... ????????? IP: *.toya.net.pl 27.10.05, 13:58
      zalezy od lini i lotow, doswiadczenia jaki i ukladow, znajomy mi przypadek
      bywa, ze i do 6-7 tys. ale sypia wylacznie po hotelach, wiec 0 zycia osobistego
      a to raczej wysoka cena do wcale nie tak znowu wysokiej pensji.
      • Gość: aniaaaaaa20 Re: ILE ZARABIA ...................... ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:43
        dzieki za odpowiedzi :)
        pozdrawiam wszystkich, nawet tych co sie "klucili w mojim watku" :)
    • Gość: nawet niezle Re: ILE ZARABIA ...................... ????????? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 27.10.05, 23:35
      Moj chlopak ostatnio staral sie o prace w Jal-japanese airlines.Jest to dobra
      firma i placa ok 3 tys. funtow brytyjskich. Pracujesz 10days on 10days off. Czy
      jakos tak. Ale rekrutacja jest baaaardzo ciezka. Wymagaja znajomosci jezykow na
      wysokim poziomie.O angielskim zapomnij-to norma.Liczy sie jakis extra.
      Wejdz na strony internetowe lini lotniczych to sie dowiesz o rekrutacji.
      Sadze placa zalezy od prestizu firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka