rockgirl1 11.03.06, 21:27 niby tego kwiata jest pol swiata a ja wciaz w pojedynke... znalezienie fajnego faceta graniczy z cudem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: facet to ... IP: *.ipt.aol.com 11.03.06, 21:40 zgadzam sie, sami popaprancy...echh chyba pisane mi zostac stara panna... mam 24 lata a od 4 lat szukam, po paru tyg. najwyzej sie okazywalo, ze kolejny idiota Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: facet to ... 11.03.06, 23:14 niekarzdej kobiecie pisane jest znalezc tego jedynego,trzeba sie troche wysilic i dostrzec sprawy niewidzialne golym okiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holender Re: facet to ... IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.06, 23:19 "nie kazdej":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: facet to ...swinia IP: *.range86-140.btcentralplus.com 11.03.06, 23:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: facet to ...swinia IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.06, 00:04 nie kazdy facet to swinia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: facet to ... 13.03.06, 21:15 mowcie co chceta:P alefacet jest potrzebny do szczescia niewiascie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: facet to ... IP: 198.36.86.* 12.03.06, 02:59 A moze to ty jestes skonczona idiotka -popatrz w lustro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaah popatrz w lustro? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 12.03.06, 11:12 Co ma bycie idiotom do patrzenia w lustro??tylko dzieci tak odpowiadaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: facet to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:19 po prosru nie trafiłaś na odpowiedniego... ja mam 18 lat i spotykam się z facetem który ma 25... i nie jest popaprancem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girllover a czy sama też jesteś fajna, że chcesz fajnego zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:55 leźć ? Odpowiedz Link Zgłoś
rockgirl1 kazda Kasia znajdzie swego Jasia 12.03.06, 08:45 albo kazda potwora znajdzie swojego amatora czy aby miec faceta trzeba byc ladna zgrabna a gdzie wnetrze juz sie nie liczy to zaniklo w czasach kultu mlodosci szczuplego ciala kobiety katuja sie coraz popularniejsze sa operacje plastyczne a wszystko to niestety przez facetow a gdzie akceptacja samego siebie ja jestem dosc szczesliwa singelka i akceptuje siebie taka jaka mnie Pan Bog stworzyl i czekam na tego jedynego ktory mnie zaakceptuje taka jaka jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:19 Na twoje pytanie można odpowiedzieć twoim tekstem: czy aby mieć kobietę trzeba mieć gruby portfel a gdzie wnętrze już się nie liczy ??? to .chyba zanikłó w czasach uwielbienia przez kobiety pieniądza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi5 Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:03 Racja. W mężczyznach dziewczyny uwielbiają możliwości finansowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krucjator999 Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:02 Wiele takich krolewn czekalo, i sie nie doczekalo.A co do walorow fizycznych to buzia mysi byc fajna i charakter a nie tam cialo,ale bez przesady ,ladna tez musi byc:D Kazda kobieta jest piekna, tylko o tym nie wie i kryje to piekna przed innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexmachine Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:13 każda jest piękna tylko czasem wina brak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia IP: *.gdynia.mm.pl 12.03.06, 13:28 Ja tez szukam ale jakos nie moge trafić na tego odpowiedniego. Wszyscy sie mi dziwią jak taka ładna i bystra dziewczyna jak ja moze nie miec faceta?! To proste, moim zdaniem gatunek "normalny facet" chyba juz wymarł niestety, albo ja mam pecha i jakoś nie trafiam na niego Odpowiedz Link Zgłoś
wiking69 Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia 12.03.06, 13:35 ja tez szukam dziewczyny i jestem całkiem normalny. Może się poznamy ? Podasz mi swojego maila na mój ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia 12.03.06, 13:52 calkiem normalny?co to znaczy calkiem?:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiking69 Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia 12.03.06, 13:56 a jak myślisz ? nie wiesz co to oznacza "być normalnym" ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia 12.03.06, 14:46 wiem co oznacza bycie"normalnym" tylko nie wiem co oznacza bycie "całkiem normalnym" albo jest sie normalnym albo nie .zdecyduj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rockgirl1 Re: kazda Kasia znajdzie swego Jasia 13.03.06, 18:25 rockgirl1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret facet to ... 12.03.06, 13:59 Jak by sie bardzo chciało to by sie znalazło!!! Tylko zastanawia mnie co kryje sie pod pojęciem "fajny facet" może bogaty, przystojny, zaradny zyciowo inteligentny, towarzyski Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: facet to ... 12.03.06, 18:14 Fajny facet to taki z którym jestesmy szczęsliwi:))) A ja chce być po prostu szczesliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: I dalej nie wiem o kogo chodzi 12.03.06, 18:25 No to chyba proste... "szczeście" słowo w którym miesci sie wszystko co nam sie podoba.. czyli np ze facet jest dla nas dobry , miły, opiekuje sie nami, ze jest wspaniały w łózku , ze o takim marzyłysmy itp ze dla jednej kobiety ma kase a dla drugiej ze to obojętne... rozumiesz... po prostu taki ideał dla nas... kazda kobieta ma swój wiec trudno zdefiniować jednego... jakoś jeszcze moge ci cos wytłumaczyć??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka Re: facet to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:57 oj tam cuda się zdarzają:)))) ja mam fajniutkiego faceta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś