Dodaj do ulubionych

nie moge rano stac!!

21.04.06, 08:08
chciałabym tak jak inni spac po 5 godzin i czuc sie super, tymczasem spie 7-8
i rano jestem nieprzytomna,zasypiam 10-11 wstaje 7-8 i czuje sie jak dziecko
we mgle, nie mam przez to na nic czasu, na spotkania ze znajomymi na nauke na
nic!! macie jakies pomysły jak z tego wyjsc?
Obserwuj wątek
    • Gość: mexicana22 Re: nie moge rano stac!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 08:31
      moze brakuje ci witamin tez kiedys mialam tak samo
    • Gość: Matisse Re: nie moge rano stac!! IP: 62.233.184.* 21.04.06, 08:46
      Śpisz po 8-10 godzin, to za dużo, nic dziwnego, że źle się czujesz. Poza tym
      zdrowa dieta i trochę ruchu powinno załatwić sprawę.
    • Gość: Lejla Re: nie moge rano stac!! IP: *.zvid.net 21.04.06, 10:40
      Może twoje zmęczenie wynika z braku żelaza (może anemia), witamin , a może po
      prostu Twój organizm potrzebuje więcej czasu u na odpoczynek. Staraj się nie
      spać w zbyt ciepłym pokoju, przed spaniem go przewietrz (nie ma to jak rześkie
      powietrze!!). Możesz tez brać zestaw witamin, teraz na rynku jest mnóstwo takich
      preparatów, ale wiadomo, najlepiej te witaminy przyjmować jedząc owoce :))
    • Gość: VROOOM Re: nie moge rano stac!! IP: 150.254.125.* 21.04.06, 12:02
      Mam podobnie. Witaminy, tudziez inne mikroelementa nie pomagaja. Takze wydluzenie/skrocenie czasu snu (zreszta to sprawa dosc indywidualna i trudno powiedziec, ze 8 godzin to za duzo, na przyklad).
      Czytalem ciekawy artykul mowiacy o tym, ze sa po prostu ludzie sowy i ludzie skowronki. Sowy oczywiscie rozkrecaja sie w nocy - wtedy najwydajniej pracuja. Rzecz ta dotyczy zwlaszcza ludzi mlodych i z czasem moze ustapic.
      W kazdym razie z tego, co wyczytalem tu i tam, to niewiele mozna poradzic jak sie ma lekko kopniety zegar biologiczny.
    • Gość: kinia Re: nie moge rano stac!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:06
      mniej przy komputerze, wiecej nad ksiazkami i w knajpach!
    • roksanaaaaa1 Re: nie moge rano stac!! 21.04.06, 18:56
      moze zaczne od tych witamin, bo ostatnio faktycznie zle sie odzywiam i zeroo ruchu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka