stokrotka101 24.04.06, 17:57 To może głupie pytanie, ale jaka jest temp. spermy po wytrusku? Pewnie pojawi się tu tysiace głupich wpisów, ale dziękuje tym którzy sensownie odpowiedzieli na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q1 Re: Temperatura spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:13 idzie sie oparzyc <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Temperatura spermy 24.04.06, 19:04 nie wiem jaka dokładnie, ale jest ciepła i to nawet bardzo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: Temperatura spermy 24.04.06, 19:20 pewnie taka jaka w danej chwili ma wlasciciel;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Americana Re: Temperatura spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:10 Ma trochę mniej niż temperatura faceta, o ok. jeden czy dwa stopnie. Jądra są (u zdrowego faceta hahaha) w pewnym sensie po za jego jamą ciała, no bo w wydrębnionym woreczku, czyli mosznie. Plemniki osiągają pełną swoją żywotność własnie w temp. 36.6, a tą właśnie powinny uzyskać w ciele kobiety i rozpocząć swoje dzieło... Sperma jednak przed wytryskiem przechodzi przez nasieniowody, a tam to nie wiem czy się defacto ich temperatura podnosi, ale czy osiąga te 36,6 i to już pytanie do ogoś kto maq ochotę dokonac pomiaru.... PROSZE OCHOTNIKÓW O ZROBIENIE CZEGOŚ DLA DOBRA NAUKI... Americana Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Temperatura spermy 24.04.06, 21:21 Americana z tym pomiarem to świetny pomysł:-D Też myslałam że bedzoe mieć temperature właściela...ale ostatnio jak się kochałam zmoim facetem wytrysną na mój brzuszek i temp sperny wydała mi się cieplejsza. Byłam podniecona i rozgrzana(:-D), więc jeśli nasienie ma 36.6 to na skórze nie powinna go tak mocno czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Americana Re: Temperatura spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:32 Ja w tym tygodniu nie zmierzę, bo mój kolo w delegacji. No i nie będę polowała z termosem jak powróci... Może jakiś samotnik przed zaśnięciem zrobi eksperyment. Tu i tak więcej zboczków czyta forum niż kobitki, to niech mają frajdę. ZBOCZKI DO ROBOTY. Americana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?Qe No rzeczywiście ... ??!? głupie pytanie zadałaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:25 to może ja zadam bardziej kretyńskie jaką masz temperature wewnątrz swojej szczeliny Odpowiedz Link Zgłoś