Dodaj do ulubionych

Temperatura spermy

24.04.06, 17:57
To może głupie pytanie, ale jaka jest temp. spermy po wytrusku?
Pewnie pojawi się tu tysiace głupich wpisów, ale dziękuje tym którzy
sensownie odpowiedzieli na moje pytanie.
Obserwuj wątek
    • jurek_dzbonie Re: Temperatura spermy 24.04.06, 17:58
      36,6 u zdrowego faceta.
    • Gość: q1 Re: Temperatura spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:13
      idzie sie oparzyc <lol>
      • rrose7 Re: Temperatura spermy 24.04.06, 19:04
        nie wiem jaka dokładnie, ale jest ciepła i to nawet bardzo ;p
    • diablica880 Re: Temperatura spermy 24.04.06, 19:20
      pewnie taka jaka w danej chwili ma wlasciciel;)
    • agatka_to_ja Re: Temperatura spermy 24.04.06, 20:44
      36,6
    • Gość: Americana Re: Temperatura spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:10
      Ma trochę mniej niż temperatura faceta, o ok. jeden czy dwa stopnie. Jądra są
      (u zdrowego faceta hahaha) w pewnym sensie po za jego jamą ciała, no bo w
      wydrębnionym woreczku, czyli mosznie. Plemniki osiągają pełną swoją żywotność
      własnie w temp. 36.6, a tą właśnie powinny uzyskać w ciele kobiety i rozpocząć
      swoje dzieło... Sperma jednak przed wytryskiem przechodzi przez nasieniowody, a
      tam to nie wiem czy się defacto ich temperatura podnosi, ale czy osiąga te 36,6
      i to już pytanie do ogoś kto maq ochotę dokonac pomiaru.... PROSZE OCHOTNIKÓW O
      ZROBIENIE CZEGOŚ DLA DOBRA NAUKI...

Americana
      • stokrotka101 Re: Temperatura spermy 24.04.06, 21:21
        Americana z tym pomiarem to świetny pomysł:-D
        Też myslałam że bedzoe mieć temperature właściela...ale ostatnio jak się
        kochałam zmoim facetem wytrysną na mój brzuszek i temp sperny wydała mi się
        cieplejsza. Byłam podniecona i rozgrzana(:-D), więc jeśli nasienie ma 36.6 to
        na skórze nie powinna go tak mocno czuć.
    • Gość: Americana Re: Temperatura spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:32
      Ja w tym tygodniu nie zmierzę, bo mój kolo w delegacji. No i nie będę polowała
      z termosem jak powróci...

Może jakiś samotnik przed zaśnięciem zrobi eksperyment. Tu i tak więcej
      zboczków czyta forum niż kobitki, to niech mają frajdę. ZBOCZKI DO ROBOTY.

Americana
    • Gość: ?Qe No rzeczywiście ... ??!? głupie pytanie zadałaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:25
      to może ja zadam bardziej kretyńskie jaką masz temperature wewnątrz swojej szczeliny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka