Dodaj do ulubionych

ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

03.05.06, 12:49
oprocz tych zdjec chciałam chłopakowi dac rowniez te karteczki na ktorych bede
rozne "zyczenia do spełnienia" o ktorych wspominała pewna forumowiczka.i
prosze dajcie mi jakies pomysły co moge tam napisac bo cos juz tam mam ale
zeby wypełnic 100karteczek to potrzebuje pomocy:) nie chce zeby sie
powtarzało;) z gory dzieki pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzza Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.05.06, 12:57
      no rzeczywiscie nieziemsko wazna sprawa:p
      a po co az 100? nie moze byc z 20-30?
      albo zrob mu takie "talony na swoje ciało";) hihi ja tak zrobiłam i zabawa było
      boska:)
      • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 12:59
        talony??mozesz dać przykład?.........100....bedzie miał nad\ dłuzej...nie musi
        przeciez wszystkiego od razu wykorzystac;).....(jak dla mnie wazne)
      • Gość: mexicana22 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:43
        ja kiedys swojemu chlopakowi napisalam 101 powodow dla ktorych go kocham i
        cieszyl sie jak dziecko...
        • Gość: green_eyed Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 217.97.247.* 12.05.06, 20:40
          mexicana22 a w jakiej formie był ten prezent? napisałas ręcznie na kartce?jakaś
          ozdobna książeczka?? swietny pomysł :) proszę daj znać
    • stefex Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:00
      Idz Ty sie pier**lnij w ten druny leb"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!"
      • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:02
        vice versa
    • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:09
      ja piernicze, miej troche honoru dziewczyno... co mu jeszcze dasz? ile tego? a
      co mu dasz za rok , za dwa? talon do agencji towarzyskiej?
      • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:14
        wez te uwagi zachowaj dla siebie bo juz mnie irytujesz.....mam duzo pomysłow
        wiec sie nie mart napewno cos wymysle;/....siostra zakonna sie odezwała;/
        • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:15
          sama sie zamknij gó..aro!
          inwencji w tobie tyle loe w stogu siana!
          widac ruszanie dupą lepiej ci wychodzi niz ruszanie głową!
          • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:19
            skad Ty mozesz wiedziec ile mam lat??i co sie tak unosisz?nie umiesz panowac nad
            emocjami?biedna jestes i zal mi Ciebie....moze jakas terapia anty
            stresowa??przyda Ci sie....moja sprawa jakie robie prezenty i nikt nie kaze Ci
            sie w to mieszac;/
            • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:21
              nie mam najmniejszych problemów z emocjami :)
              naprawde szkoda mi ciebie, o wszystko musisz pytac na forum.. zenujace...
              • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:26
                gdybym musiała o wszystko pytac na forum to chyba wszystkie watki były by mojego
                autorstwa:) nie wiem czy zauwazyłas ale tak NIE JEST:) a tak na marginesie to
                chyba po to to forum tutaj jest...nikt Ci nie kaze tego czytac....
                ps.zenujace to sa Twoje odpowiedzi;) czasem tak głupie ze az zabawne LOL
                • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:41
                  jakie moje odpowiedzi sa glupie? no jakie?

glupie to sa twoje pytania, bo widac, ze nie potrafisz pomyslec i czego sama
                  wymyslic tylko ciagle "a jak? a na co? a po co?"...
                  • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 13:54
                    myslałam ze jestes inteligentna...niestety sie myliłam;/
                    umiesz tylko krytykowac ludzi a ciekawe co powiesz o sobie.....naprawde jestes
                    taka idealna???
                    • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 14:05
                      nikt nie jest idealny.
                      a ja jestem inteligentna i twoje inwektywy nie robia na mnie wrazenia.
                      • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 03.05.06, 14:18
                        Posługiwanie się inwektywą ma podłoże emocjonalne i oznacza jedną lub więcej
                        okoliczności:

* brak opanowania u osoby obrażającej<<<<<to sie tyczy Ciebie
                        * dążenie do pozbawienia opanowania osoby obrażanej
                        * skrzywdzenie osoby obrażanej
                        * ukaranie osoby obrażanej
                        * użycie określenia nieadekwatnego do sytuacji, byle tylko było ono negatywne
                        a oto dowód:
                        sama sie zamknij gó..aro!
                        inwencji w tobie tyle loe w stogu siana!
                        widac ruszanie dupą lepiej ci wychodzi niz ruszanie głową!
                        brak słow.....:)
                        • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 03.05.06, 14:27
                          a to ze wyzywasz mnie od siostr zakonnych i oceniasz moje odpowiedzi jako
                          glupie nie jest inwektywa?
                          zastanow sie nad soba, a potem oceniaj innych
                      • zagubiona_amazonka Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 03.05.06, 14:23
                        agatka_to_ja ma nierówno pod sufitem, już się zdążyłam przekonać, potrafi tylko
                        dokuczać, zamiast miło skimś pogadać... motylku powiedz jakie to mają być wpisy
                        na tych karteczkach?? :D
                        • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 03.05.06, 14:26
                          sama masz nierowno pod sufitem!
                          z wieloma ludzmi milo gadam :))
                          • Gość: ja klaudiusz Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:14
                            Agatko_to_ja myślę że powinnaś zastanowić się nad sobą bo pleciesz bzdury,jesteś niekulturalna, od innych wymagasz wiele a od siebie nic. Przypominasz troche Kaliego ze swoją morlanością. Wszędzie Cię pełno na tym forum, nie masz innych zajęć? Jesteś uzależniona od internetu (w szczególności od tego forum)? Pamiętaj że nie masz monopolu na rację, a twoje zdanie to nie prawda objawiona. Zanim zaczniesz mnie wyzywać od gó..arzy co masz w zwyczaju wiedz że nim nie jestem. Pozdrawiam.
                            • Gość: testarix Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:27
                              bravo, Klaudiusz! agatka_to_ja wiecznie wszystkich ustawia, udziela jedynych
                              słusznych rad, jest dojrzała i w swej łaskawości pozwala czerpać głupiutkim
                              forumowiczom z nieskończonych pokładów swego doświadczenia. Tylko kto lubi
                              słuchać samozwańczych autorytetów..?
                              • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.06, 11:35
                                kazdy na tym forum jest jakims autorytetem! nie ma tu specjalistów, ekspertów
                                tylko KAŻDY mówi, co mysli na dany temat....

i JA TEZ MAM DO TEGO PRAWO!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))
                            • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.06, 11:31
                              och, chyba sie przejme...

po chwili namyslu doszlam do wniosku, ze MAM TO GDZIES!!!!!!!!!!!!!

hahahahahahahahahahahahahahahaahahaha
                            • agatka_to_ja Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.06, 11:40
                              acha.. klaudiuszku, twoja troska o mnie jest wprost rozczulajaca :)
                              od forum nie jestem uzaleniona - lubie je, ale bywam tez na innych forach,
                              stronach, buszuje po allegro, wiec to nie uzaleznienie...

a nawet jakby bylo - to zdecydowanie zdrowsze uzaleznienie niz np. papierosy :)

• Gość: ja klaudiusz Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:58
                                hehe widze że moj post doczekał sie az 3 odpowiedzi. Naprawde nic do Ciebie nie mam, nawet Cie nie znam i daleko mi do klubu anty agatka_to_ja. Ale poprostu czasem swoja opinie (jasne ze masz prawo do swojego zdania jak kazdy) przedstawiasz w sposob taki: kazdy kto sadzi jak ja jest madry a kto inaczej jest bee. Swiat nie jest czarny i biały. No nic, sie rozpisalem. Howgh!. Pozdrawiam
                        • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 03.05.06, 14:27
                          no własnie te zto zauwazyłam.....wiesz tamta dziewczyna mowiła ze dotyczace
                          seksu,ale nie koniecznie:) ja raczej myslałam o jakis zabawnych rzeczach,albo po
                          prostu zyczeniach ktore mogłabym dla niego spełnic,no bo to on bedzie miał te
                          karteczki i kiedy tylko bedzie chciał to moze mi jakas dac.i tak sobie mysle co
                          by tam wypisac....ja napisałam cos typu masaz....romantyczna kapiel...cos
                          takiego a nie "anal" "lodzik" nie o to mi chodzi;)
                          • zagubiona_amazonka Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.05.06, 14:38
                            super pomysł :D tylko musze pomyśleć... może: spacer, gofry, albo nazwa potrawy
                            którą uwielbia... hmm.... wycieczka rowerowa :D
                            • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.05.06, 14:42
                              heh czemu nie:) najwazniejsze zeby mu sie spodobało i było wesoło:)
                              • zagubiona_amazonka Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.05.06, 14:48
                                na 1 albo 3 napisz "wymyśl coś sam" może ma swoje życzenie i wtedy Ci powie :P
                                ehhh zakochani... A Twój chłopak dla Ciebie też taki miły :D
      • mexicana22 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 12.05.06, 23:55
        uwazam ze jezeli sa para, kochaja sie a ona chce mu zrobic taki prezent to jest
        ok to jest urozmaicenie sexu w jakims tam stopniu wiec co jest w tym zlego?od
        razu lawina krytyki kazdy ma inny gust
    • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 14:45
      tak myslałam czy nie podzielic ich na kategorie:) skoro mam ich 100 to moze byc
      piec kategorii po 20 zyczeń;)
      • zagubiona_amazonka Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 14:53
        dobre, dobre... tylko bedzie Ci troche trudniej... to Moje gg 8310358 za długo
        musze czekać na tym forum
        • Gość: gosc Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.netcontrol.pl 03.05.06, 18:25
          ja proponuje: masaz, śniadanko do łóżka, wyjscie na piwo z kolegami bez twojego marudzenia ew. to samo dot. meczu - cos na czym mu zależy a tobie nie doońca - powinien docenic:)
          • jaona27 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 19:00
            motylek no TY to jestes jajcara normalnie....
            • Gość: zyczliwa Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 19:09
              jajcara? no jasne!
              nie zapomnij wpisac na karteczke "wylizanie jaj"
            • motylek0077 do jaona27 03.05.06, 20:28
              no co??hehe jak szalec to szalec;) buziaczki
              • jaona27 Re: do jaona27 03.05.06, 23:17
                pozdrowionka dla Ciebie!!!
          • motylek0077 Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.05.06, 20:22
            super!!!dziekuje
            • Gość: kate Re: ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:19
              super pomysł z tymi karteczkami :) mogę go "ukraść"? ;) moje Słonko ma
              urodzinki w maju a ja w ogóle pomysłu nie mam :/ jakbyś mogła to proszę podrzuć
              mi kilka z tych życzeń które napisałaś... Moje gadu: 3106234 :) chyba że masz
              coś przeciwko, no to trudno :/ pozdrawiam :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka