Dodaj do ulubionych

DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

29.06.06, 11:19
jakis czas temu zakończyłam swój długoletni związek,cierzko mi było jak
cholera ale musiałam odejś bo nie mogłam pzwolić zeby jakiś oszołam zmarnował
mi zycie.nie zlicze ile razy mną szarpał,ile razy "wpadła na mnie ściana"ile
razy wykręcał mi ręce itp.Aż wkońcu ocknełam sie ze to juz nie przelewki gdy
bardzo mnie pobił,podczas zwykłej kłutni jakich pełno w związkach.było ze mną
naprawde zle,szczególnie psychicznie.nie rozumiałam jak ktos kto mówi ze
kocha moze zrobić cos takiego.ale naszczescie dla mnie to juz
przeszłaść,wygrał rozsądek nad miłościa-dzieki Bogu....Teraz mam nowe zycie
cudownego faceta i sie śmieje i jednocześnie załamuje nad swoją głupotą po co
tyle czasu byłam z kimś takim.ale ok wróćmy do sedna sprawy.z tym typem jest
teraz moja kolerzanka.wie doskonale co mi robił,a co gorsze przechodzi przez
to samo a nawet wiecej bo on ją bije cały czas,nie odeszła jak ja po jednym
razie,zakarzdym razem daje mu kolejną szanse i ma nadzieje ze sie zmieni(ja
też miałam)czasami nie bije jej przez 2 miesiące az mu sie wkońcu znowu
przydarzy i tak w kółko powdarzając oczywiście codziennie jak on to ją bardzo
kocha-załasne!!!!!ona nie potrafi zrozumieć ze tacy ludzie sie niezmieniaja i
ze piekło sobie szykuje biedna,zal mi jej bo wiem przez co przechodzi.ale ona
podobno tak go kocha ze nie potrafi bez niego zyc jednak mi sie wydaje ze
poprostu uzalerzniła sie od niego no i przyzwyczajenie tez robi swoje.nie
wiem jak jej pomóc zeby wkoncu od niego odeszła.dlaczego kobiety z własnego
wyboru pakują sie w takie bagno????ps.planuja w przyszłaści ślub wieć jeśli
teraz tak jest to co po ślubie będzie??????strach myśleć!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Seshru Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:23
      za****c takiego faceta ;/ a laski sa naiwne ;/ masz racje- pcha sie w piekło na
      ziemi, jesli teraz ja bije to puzniej moze byc tylko gorzej, jesli planuja slub
      i bran boze pojawia sie dzieci, to o jezu!
    • evel86 Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.06.06, 11:29
      wiesz, ja mysle ze skoro ona wie w co sie pakuje to robi to swiadomie a jak Ty
      jeszcze jej bedziesz mowic caly czas jaki jej ukochany jest okropny, to sie
      odwroci od Ciebie... Wiec lepiej chyba nie truc jej ciagle jaki to jest kretyn
      z jej faceta tylko dac spokoj (ja rozumiem ze chcesz jej pomoc, ale chyba sie
      nie da jesli ona sama nie bedzie chciala...) Sama kiedys zrozumie i bedzie
      zalowala ze Cie nie posluchala..
      • rozykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.06.06, 11:39
        wiesz co ana jusz sie chyba odwróciła,bo odzywa sie tylko gdy znowu ja pobije i
        prosi w tedy o pomoc a ja nie potrafie jej olać i ciągle powtarzam jej to samo
        • rozykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.06.06, 11:41
          już*
          • Gość: hiehiehie Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.aster.pl 29.06.06, 12:24
            głupia dupa z niej bo gdyby mądra była to by go osrala
        • evel86 Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.06.06, 12:28
          to jak znowu poprosi o pomoc, powiedz ze sama moze sobie pomoc odchodzac, Ty
          nie mozesz nic zrobic... moze wreszcie do niej dotrze.
          • Gość: kolecróży Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.aster.pl 29.06.06, 12:32
            mówiłam .ale czy nie ma ma sposobu na takich ludzi?przecierz chociarzby jego
            rodzice wiedzą co robi ich piepszony synalek...
            • nglka Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 12:40
              A jej rodzice? Może tu jest czuły punkt, w który należy uderzyć?
              Może i się odwróci ale...
              Czy ważniejsze jest to, że jeszcze się odzywa - czy to, że każdy następny raz może Ją zabić?
              • Gość: rozykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 29.06.06, 12:53
                nie mieszka z rodzicami tylko własnie z tym swoim.i uwarza ze dodomu nie moze
                wrócic co jest gó.. prawdą bo może tylko jej tak chyba wygodnie jest i tyle.
                • nglka Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 12:56
                  Okej - ale można poinformować rodziców o tym co się dzieje. Jeśli nie masz odwagi / ochoty rozmawiać to napisz list.
                  Moi w mgnieniu oka zareagowaliby.
                  Oczywiście - mogą Oni uznać, że nie będą się wtrącać. Jest to jednak wersja mało możliwa a wręcz niemożliwa, jeśli kochają córkę.
                  • Gość: rózykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 29.06.06, 13:00
                    jej mama sie domysla widząc siniaki ale co ma zrobić jak ma głupią córke.ps.mam
                    nadzieje ze on trafi na te forum i coś do niej dotrze tak jak i do innych lasek
                    w takiej samej sytuacji!!!!!!
                    • Gość: rozykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 29.06.06, 13:01
                      nie on tylko ona!!!A zjadłam:)
              • Gość: rozykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 29.06.06, 12:55
                a i racja ze może ją jeszcze zabić bo wiadomo czy na stępnym razem jak ją
                trzasnie nie poleci pare metrów dalej i nie zaryje o jakiś kant stołu głową????
                • Gość: pomidddor [...] IP: *.aster.pl 29.06.06, 13:24
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: hgfjvbnxcv [...] IP: *.aster.pl 29.06.06, 13:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ogarnieta blondyna Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:01
      mam faceta jestesmy razem ponad 2 lata.i musze przyznac ze wczesniej pare razy
      wykrecal mi rece , lapal za twarz itp.jakis czas temu byla impreazka ,
      popilsimy troche i on zdenerwowal sie o jkis, drobiazg i wpadl w szal popychal
      mnie szarpal za wlosy wyzywal wyrwal mi z reki piwo i wylal na glowe , porwal
      torebke.i powiedzilam koniec nie bylismy razem przez miesiac on blagal
      przepraszal i w koncu wybaczylam.ale boje sie ze znowu mu odjebie , ale tym
      razem mu nie wybacze...
      • Gość: różykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.aster.pl 29.06.06, 14:27
        acha!to sie przygotuj bo odjebie mu napewno.przykre ale prawdziwe:(
      • evel86 Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.06.06, 14:28
        nie powinnas chyba wracac... zreszta rob jak chcesz, jest raczej pewne ze znowu
        mu odjebie.
    • Gość: xxx Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 80.54.169.* 29.06.06, 14:32
      rozykolec napisała:

Bardzo dobrze zrobiłas że odeszłaś.A teraz znajdz trochę czasu i popracuj nad
      ortografia bo na takie byki nie da sie patrzec nie mowiac o czytaniu.
      • takamalaaa Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.06.06, 14:59
        no i co ze byki robi?ja tez!chociarz znam dokonale orografie ale jest cos
        takiego jak dyslekcja niestety i nie ma bata:(
        • nglka Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.06.06, 15:43
          Jest bat. Jest nim czytanie przed wysłaniem - dyslektyk widzi błędy przy czytaniu, więc może je poprawiać przed wysłaniem posta.
          Dodatkowo istnieje coś takiego jak Word i autokorekta.
          Bez obrazy ale zasłanianie się dysleksją na tym i wielu innych forach - jest na skalę masową.
        • Gość: kali Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.ztpnet.pl 30.06.06, 01:13
          > takiego jak dyslekcja niestety i nie ma bata:(

Ale jest bat na lenistwo.
    • Gość: Gocha & Zuźka Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 02:19
      Powinnaś jej wytłmuczaczyć jeszcze raz powagę sytuacji, a jeśli nie zrozumie to
      powiedz jej, że jeśli dalej z nim będzie to w końcu wyląduje w szpitalu, albo
      kiedyś ją zabije. To nie są żarty ten facet jest chory i powinien się leczyć, tu
      nawet nie ma o czym mówić. Zapytaj się czu o takim życiu marzy? Czy sprawia jej
      przyjemność bicie? i czy wie, że skoro ją bije to dzieci też będzie bił, tylko,
      że one mogą tego nie wytrzymać. Pwiedz jej, że z biegiem czasu on będzie
      bardziej agresywny bo ona mu na to pozwala. To nie jest normalne życie i powinna
      to dostrzec bo miłość nie opiera sęna robieniu krzywdy, biciu i poniżaniu.
      Powinna to w końcu zrozumieć no chyba, że chce ciągle być bita. Musisz
      zastosować drastyczne środki bo innego sposobu nie ma. Jeśli potzebujesz porady,
      nie masz sie do kogo zwrocic wejdz na strone www.ona-vs-on.xk.pl/ i
      napisz do nas postaramy się pomóc.
    • Gość: iw78 Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 07:25
      "dlaczego kobiety z własnego
      > wyboru pakują sie w takie bagno????ps.planuja w przyszłaści ślub wieć jeśli
      > teraz tak jest to co po ślubie będzie??????strach myśleć!!!!! "

Zadajesz pytania, na które sama powinnaś doskonale znac odpowiedź. Jakby nie
      było sama długo byłaś w takim związku. Rozumiem, że odeszłaś, ale też długo
      tkwiłaś w tym wszystkim. Ja nigdy nie zrozumiem tego. Gdyby facet mnie tylko
      szturchnął, dla mnie przestałby istnieć. Choćby nie wiem jak wielka miłośc
      była. Nie potrafie tego wybaczyć.
      • Gość: rózykolec Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.aster.pl 30.06.06, 08:57
        tak wiem ze dlugo byłam w tym związku ale pobił mnie raz i to mi starczyło zeby
        odejść a on ją biją ciągle,a ta ciągle z nim jest.ja naprawde mam nadzieje ze
        ona trafi na to forum i przeczyta te wszystkie posty.skoro ja nie moge to może
        wy wbijecie jej cos do głowy.ps.już nie wspomne o tym ze ją wyzywa od dziwek
        itp.
        • Gość: jetrioa Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.aster.pl 30.06.06, 11:29
          hmmmmmm...moja znajoma tez ma tak i tez nie potrafi odejsc
    • Gość: ja Re: DAMSKI BOXER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:23
      za długie , nie czytam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka