Dodaj do ulubionych

Coś eee.... Sami oceńcie:P

19.08.06, 12:48
www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2621
Obserwuj wątek
    • myosotis86 Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 12:53
      heh tak to jest... moze religie na maturze by zdali,ale z jez. polskim byloby
      trudno :)
    • agatka_to_ja Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 12:56
      buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
      ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

ale idioci.. zawsze wiedzialam, ze to kretyni i faszysci... ale ze jeszcze
      ANALFABECI????????????

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
      • sexy.laska Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 13:04
        agatka_to_ja napisała:

>
        buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        > h
        >
        >
        >
        > ale idioci.. zawsze wiedzialam, ze to kretyni i faszysci... ale ze jeszcze
        > ANALFABECI????????????
        >
        >
        buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        > h
        >

Uważaj Agatko bo sie posikasz ze smiechu
        • agatka_to_ja Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 13:07
          ylam bliska posikania sie ze smiechu, kiedy obejrzałam ten filmik... jak ja
          lubie, jak takie osoby, ktore maja sie za swiete i doskonałe popełniają
          kardynalne błędy...

a Młodzieży Wszechpolskie NIE ZNOSZE... cholerni faszyscy, ktorzy tylko wstyd
          przynosza Polsce... i Giertych i Wierzejski - kretyni...
    • kotek_vel_lol2 Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 12:59
      nie ma to jak joemonster
      :)
    • kaktusik69 Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 13:19
      :))).Dobre!!
    • cza_arna Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 17:43
      Boshe, ale ćwoki!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka