cienmotyla 19.08.06, 12:48 www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2621 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myosotis86 Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 12:53 heh tak to jest... moze religie na maturze by zdali,ale z jez. polskim byloby trudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 12:56 buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ale idioci.. zawsze wiedzialam, ze to kretyni i faszysci... ale ze jeszcze ANALFABECI???????????? buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sexy.laska Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 13:04 agatka_to_ja napisała: > buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha > h > ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha > > > ale idioci.. zawsze wiedzialam, ze to kretyni i faszysci... ale ze jeszcze > ANALFABECI???????????? > > buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha > h > ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Uważaj Agatko bo sie posikasz ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 13:07 ylam bliska posikania sie ze smiechu, kiedy obejrzałam ten filmik... jak ja lubie, jak takie osoby, ktore maja sie za swiete i doskonałe popełniają kardynalne błędy... a Młodzieży Wszechpolskie NIE ZNOSZE... cholerni faszyscy, ktorzy tylko wstyd przynosza Polsce... i Giertych i Wierzejski - kretyni... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 12:59 nie ma to jak joemonster :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Coś eee.... Sami oceńcie:P 19.08.06, 17:43 Boshe, ale ćwoki!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś