Dodaj do ulubionych

jedrne posladki

IP: *.kam.afb.lu.se 22.03.03, 12:57
Co zrobic,by miec jedrne posaladki?Czy ktos zna jakies cwiczenia?Po cizay
moja sylwetka srtasznie sie zmienila.Prosze pomozcie!Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ryanoconnell Re: jedrne posladki 22.03.03, 16:47
      Trzeba biegać. Nie ma na to (niestety) konkretnych ćwiczeń.
      • aneczka2003 Re: jedrne posladki 22.03.03, 19:24
        JA ZNAM!!!
        STAN W ROZKROKU (LEKKIM NA SZEROKOSC RAMION) POLÓZ RECE NA BIODRACH I ZRÓB 20
        WYMACHÓW W TYL NAJPIERW JEDNA NOGA( WYPROSTOWANA) POTEM DRUGA.
        I TAK PRZEZ TYDZIEN POTEM ZWIEKSZ ILOSC POWTÓRZEN.
        WYTRWALOSCI ZYCZE!
        • Gość: aspiryna Re: jedrne posladki IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 20:36
          Hej, a po jakim czasie mniej więcej takich ćwiczeń widac efekty???
          • aneczka2003 Re: jedrne posladki 22.03.03, 20:49
            NIE WIEM ZALEZY OD INTENSYWNOSCI CWICZEN ILOSCI POWTÓRZEN ITP ALE PO 3 TYG
            POWINNO BYC WIDAC.TRZEBA TO JEDNAK POLACZYC Z INNYMI METODAMI NP WSMAROWYWANIE
            BALSAMU UJEDRNIAJACEGO (NAJLEPSZY DLA MNIE JEST VICHY G-STOCK) I TARCIE
            POSLADKÓW REKAWICA PODCZAS KAPIELI LUB KULKAMI DO MASAZU
            TO DOBRZE TEZ DZIALA NA UDA
            :)
            POWODZENIA
            • ryanoconnell Re: jedrne posladki 23.03.03, 13:54
              Wyłącz, przoszę, CAPSLOCK.
    • Gość: Kaska Re: jedrne posladki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 11:47
      Ostatnio zalapalam sie na cwiczenia na rowerkach zwane spinningiem. Jesli jakis
      klub w Twojej okolicy oferuje takie zajecia, zapisz sie koniecznie. Efekty
      widac po kilku spotkaniach :) Jesli jednak nic takiego nie ma, proponuje zwykla
      jazde na rowerze + bieganie po schodach gora, dol, gora, dol... :) Powodzenia!
    • Gość: carina Re: jedrne posladki IP: 217.153.7.* 20.04.03, 12:56
      najlepszy jest seks bo w koncu ta czesc ciala najbardziej pracuje!!!:)
    • Gość: Dagulinkova Re: jedrne posladki IP: silesia:* / 10.50.67.* 24.04.03, 13:00
      podczas seksu trzymaj posladki caly czas napiete( poprostu miej wypchniete
      biodra do przodu). dzieki temu tłuszcz na tych miesniach sie nie bedzie
      osadzal. sama tak robie i mam malutka pupelinke;PPP a inna zaleta sa lepsze
      wrazenia podczas seksu:)
    • Gość: Magda Re: jedrne posladki IP: *.citynet.pl / 192.168.1.* 28.04.03, 13:30
      To bardzo proste. Połóż się na plecach z podkurczonymi nogami i podnoś biodra
      do góry. Efekt widać już po tygodniu. Powodzenia :]
    • Gość: sexii Re: jedrne posladki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 14:35
      otworz pierwsza lepsza madra gazete na temat sylwetki, a znajdziesz cwiczen co
      nie miara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka