20magdalenka20 07.03.07, 21:14 czy to jest wystarczajaco duzo czasu zeby troche schudnac?zgubic boczki i brzuch?i jak najskuteczniej????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 07.03.07, 21:17 Najlepiej poszukac na odpowiednich forach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36 forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=52949772 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.ztpnet.pl 07.03.07, 21:18 Aborcja albo porod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayrah1 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.zegrze.maverick.com.pl 07.03.07, 21:34 nie opychac sie, nie pic gazowanych napojów, ruszać dupsko sprzed TV i kompa, jeść wiecej warzyw niz słodyczy i się trochę postresować:) proponuje seks bez zabezpieczeń wtedy bedziesz miec taaaaaaki stres... żart oczywiscie głupi to ostatnie;) no i brzuszki... ćwiczyc, cwiczyc cwiczyc.. 60 brzuszkow systemtaycznie!!!!! co dzien 30 rano i 30 wieczorem.. efekt brzuszka murowany..gorzej z boczkami ..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
anulqa1 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 07.03.07, 23:06 Zapisz się na fitness,polecam BPU(brzuch,uda pośladki),lub na basen:)po dwóch miesiącach na pewno zniknie Ci tłuszczyk:) pozdrawiam i powodzenia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietykalna123 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.net 08.03.07, 10:30 Dwa miesiące to kupa czasu i można pieknie wymodelować sobie całe ciało dietą i odpowiednimi ćwiczeniami. Ale zaznaczam: ODPOWIEDNIMI!!! Radzę Ci wejść na forum fitness (jest ich kilka w necie) i stamtąd wziąć instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 08.03.07, 12:42 Spróbuj tak;) Ćwiczenia trwaja 42 dni. Ja jestem na 10 i już widze efekt;) wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html Odpowiedz Link Zgłoś
eli1234 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 09.03.07, 19:21 A6w jest najlepsze ja po 2 tygodniach mialam zaczdowy brzuszek a co tu mowic po 42 dniach :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 09.03.07, 20:21 ja też to widzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
meganboss Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 15.04.07, 16:14 Podpisuję się obiema łapkami :). A6W to jest to :)! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.pia.airbites.pl 10.03.07, 19:40 w dziewięć miesięcy - to norma:) czasem udaje się wcześniej;/ Ale dwa.... to nielegalne Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 11.03.07, 19:04 Nie pytaj sie czy jest wystarczajaco duzo czasu a zabierz ise za siebie jezeli faktycznie przeszkadza tobie twoja fizycznosc. Proponuje przestac jest slodycze, zaczac jesc posily o regularnych porach, nie pic gazowanych swinstw ala CocaColam i zaczac sie ruszac - jakis aerobic, rower, basen, moze sauna .....POWODZENIA Lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 14.04.07, 15:50 taniec brzucha. jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 14.04.07, 15:59 polecam goracao ta strone z 6 waidera :) wdziek.info/fitness.html wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html do tego ogranicz doslownie do minimum weglowodany (slodycze,pieczywo,makarony,cukier,ryz,itd) a jedz duzo bialka i troszke mniej tluszczy (ale na tyle zeby dawaly ci energie) i po miesuacu zgubisz brzuszek i inne nadmiary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 15:09 O co chodzi z tymi cyklami i seriami? Przeczytałam i nie rozumiem... Skąd mam wiedziec ile razy mam np unieść tułów i nogi w ćw.6? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 15:29 zafunduj sobie jakis stres oraz zmien sposob odzywiania,poza tym wiecej ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 15:32 To chyba nie była odp na moje pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 15:44 byla-no jak ty nie rozumisz o co chodzi to jak jak chcesz zgubic brzuszek- myslisz ze diety cud cos pomoga-najwazniejsze to samokontrola oraz codzienna daznosc do celu-powiadam raz jeszcze-zmien sposob zycia-na pewno zgubisz po drodze brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 18:33 Tak się składa, że urodziłam się z błędem genetycznym (zespół Turnera) i problemy z metabolizmem mam od zawsze. Dużo się ruszam (2 godz dziennie: basen, siatkówka , bieganie) i zdrowo odżywiam. Komu jak komu , ale mi nie można zarzucić, że o siebie nie dbam. Nikt nie wie ile wysiłku kosztuje mnie utrzymanie wagi poniżej 50kg przy wzroście 158cm. Ostatnio niestety dostałam tabletki, od których przytyłam 5 kg, ćwiczenia tu niewiele pomogą (opinia endokrynologa), ale skoro już trafiłam na tak polecane ćwiczenia, to chciałam sie dowiedzieć na czym konkretnie polegają. Nie pytałam jak zgubić brzuszek tylko co to są serie i cykle. Odpowiedz Link Zgłoś
iwucha hula-hop 12.05.07, 15:36 hula-hop Rewelacja za dychę. Musi być ciężkie i o dużej średnicy. Dla mnie, nienawidzącej tradycyjnych "brzuszków" było extra. I na boczki też. "Pokręcisz" sobie codziennie 20 minut i zejdzie. Ważna jest systematyczność. O dietce nie wspominam bo to jasne. Jak jesteś amatorką słodyczy i czekolady to polecam cynk w tabletkach - obniża łaknienie na słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brontozaurus Re: hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:56 hupa-hop faktycznie dziala, choc ja lacze je z brzuszkami:)dieta jest jednak kluczowa - wyeliminuje wszystko co niezdrowe. biae pieczywo, ziemniaki slodycze. ja zamienilam biale pieczywo na ciemne fitness, a zamiast slodyczy jem owoce, ale niewiele. do teog pol godziny cwiczen dziennie i efekty widac, i to szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:49 zastosuj dietę plaż południowych to działa a nie chodzisz głodna zrzuciłam w ciągu 10 dni około 3 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 18:37 W mojej sytuacji dieta nie wchodzi w grę, grozi mi cukrzyca. Poza tym wolę ruch, więc będę wdzięczna jeśli ktoś wytłumaczy mi o co chodzi w tym aerobiczna 6 weidera... Odpowiedz Link Zgłoś
ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 22:22 Chyba już rozumiem, jeden cykl to wykonanie wszystkich 6 ćwiczeń po kolei, w każdym ćwiczeniu 1 powtórzenie. A seria mówi ile cykli trzeba wykonać bez przerwy. Chyba dobrze zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 22:29 najmocniej przepraszam za wczesniejsza wypowiedz,w tym przypadku przyczyny zdrowotne sa przeszkoda-i chyba musisz zaakceptowac swoj wyglad bo nie warto sie az tak katowac Odpowiedz Link Zgłoś
ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 22:37 Jeszcze nic straconego, poza tym ja nie jestem gruba (nosze rozmiar 36) tylko mam kobiece kształty i gdzieniegdzie troche tłuszczyku:) Nie katuję się, bo sport uwielbiam, a zdrowe jedzenie może też być smaczne (ach, te brokułki). Poza tym moja doktor powiedziała mi ostatnio, że jeśli badania wyjdą dobrze to przepisze mi lek, od którego "dziewczyny strasznie chudną"...:) Ale musi się najpierw upewnić, że nie ma przeciwwskazań, stąd te badania. Jestem dobrej myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 22:42 brokulki i brukselki,w zasadzie wszystko co ma duzo blonnika:)trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 22:44 Dzięki i pozdrawiam i dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 195.205.202.* 14.05.07, 18:55 Jasne ze mozliwe nie czytalm wszsytkich odpowiedzi ale ja zgubilam w miesiac nie jadlam duzo rano platki potem obiad do syta i na tym koniec zero slodkosci, zero slodzonych i gazowanych napoi , zero kolacji, zero cukru, brzuszki i herbata czerwona wystarcza :) pozdraiwma w meisiac zrzuciclam 7 kilo Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 14.05.07, 23:24 nie przekraczać 1000 kalorii, zero slodyczy, tłustych rzeczy, pieczywa! codziennie rower, brzuszki, chocby pol godz/ godzine. jesli jest sie konsekwentnym to efekty widac. Odpowiedz Link Zgłoś