Dodaj do ulubionych

jak zgubic brzuch w dwa miesiace????

07.03.07, 21:14
czy to jest wystarczajaco duzo czasu zeby troche schudnac?zgubic boczki i
brzuch?i jak najskuteczniej?????
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 07.03.07, 21:17
      Najlepiej poszukac na odpowiednich forach
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36
      forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=52949772
    • Gość: kali Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.ztpnet.pl 07.03.07, 21:18
      Aborcja albo porod.
      • Gość: mayrah1 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.zegrze.maverick.com.pl 07.03.07, 21:34
        nie opychac sie, nie pic gazowanych napojów, ruszać dupsko sprzed TV i kompa,
        jeść wiecej warzyw niz słodyczy i się trochę postresować:)

proponuje seks bez zabezpieczeń wtedy bedziesz miec taaaaaaki stres...

żart oczywiscie głupi to ostatnie;)

no i brzuszki...
        ćwiczyc, cwiczyc cwiczyc.. 60 brzuszkow systemtaycznie!!!!! co dzien 30 rano i
        30 wieczorem.. efekt brzuszka murowany..gorzej z boczkami
        ..pozdro
    • anulqa1 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 07.03.07, 23:06
      Zapisz się na fitness,polecam BPU(brzuch,uda pośladki),lub na basen:)po dwóch
      miesiącach na pewno zniknie Ci tłuszczyk:)
      pozdrawiam i powodzenia życzę:)
      • Gość: Nietykalna123 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.net 08.03.07, 10:30
        Dwa miesiące to kupa czasu i można pieknie wymodelować sobie całe ciało dietą i odpowiednimi ćwiczeniami. Ale zaznaczam: ODPOWIEDNIMI!!! Radzę Ci wejść na forum fitness (jest ich kilka w necie) i stamtąd wziąć instrukcje.
    • cienmotyla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 08.03.07, 12:42
      Spróbuj tak;)
      Ćwiczenia trwaja 42 dni.
      Ja jestem na 10 i już widze efekt;)
      wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html
      • eli1234 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 09.03.07, 19:21
        A6w jest najlepsze ja po 2 tygodniach mialam zaczdowy brzuszek a co tu mowic po
        42 dniach :))))))
        • cienmotyla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 09.03.07, 20:21
          ja też to widzę;)
      • meganboss Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 15.04.07, 16:14
        Podpisuję się obiema łapkami :). A6W to jest to :)!
        Pozdrawiam!
    • Gość: moher Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.pia.airbites.pl 10.03.07, 19:40
      w dziewięć miesięcy - to norma:)
      czasem udaje się wcześniej;/
      Ale dwa.... to nielegalne
    • lizzan Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 11.03.07, 19:04
      Nie pytaj sie czy jest wystarczajaco duzo czasu a zabierz ise za siebie jezeli
      faktycznie przeszkadza tobie twoja fizycznosc.

Proponuje przestac jest slodycze, zaczac jesc posily o regularnych porach, nie
      pic gazowanych swinstw ala CocaColam i zaczac sie ruszac - jakis aerobic,
      rower, basen, moze sauna .....POWODZENIA

Lizzan
    • summerlove Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 14.04.07, 15:50
      taniec brzucha. jest idealny.
    • betti22 Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 14.04.07, 15:59
      polecam goracao ta strone z 6 waidera :)

wdziek.info/fitness.html
      wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html
      do tego ogranicz doslownie do minimum weglowodany
      (slodycze,pieczywo,makarony,cukier,ryz,itd) a jedz duzo bialka i troszke mniej
      tluszczy (ale na tyle zeby dawaly ci energie) i po miesuacu zgubisz brzuszek i
      inne nadmiary ;)
      • ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 15:09
        O co chodzi z tymi cyklami i seriami? Przeczytałam i nie rozumiem... Skąd mam
        wiedziec ile razy mam np unieść tułów i nogi w ćw.6?
    • Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 15:29
      zafunduj sobie jakis stres oraz zmien sposob odzywiania,poza tym wiecej ruchu
      • ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 15:32
        To chyba nie była odp na moje pytanie...
        • Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 15:44
          byla-no jak ty nie rozumisz o co chodzi to jak jak chcesz zgubic brzuszek-
          myslisz ze diety cud cos pomoga-najwazniejsze to samokontrola oraz codzienna
          daznosc do celu-powiadam raz jeszcze-zmien sposob zycia-na pewno zgubisz po
          drodze brzuszek
          • ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 18:33
            Tak się składa, że urodziłam się z błędem genetycznym (zespół Turnera) i
            problemy z metabolizmem mam od zawsze. Dużo się ruszam (2 godz dziennie: basen,
            siatkówka , bieganie) i zdrowo odżywiam. Komu jak komu , ale mi nie można
            zarzucić, że o siebie nie dbam. Nikt nie wie ile wysiłku kosztuje mnie
            utrzymanie wagi poniżej 50kg przy wzroście 158cm. Ostatnio niestety dostałam
            tabletki, od których przytyłam 5 kg, ćwiczenia tu niewiele pomogą (opinia
            endokrynologa), ale skoro już trafiłam na tak polecane ćwiczenia, to chciałam
            sie dowiedzieć na czym konkretnie polegają. Nie pytałam jak zgubić brzuszek
            tylko co to są serie i cykle.
    • iwucha hula-hop 12.05.07, 15:36
      hula-hop
      Rewelacja za dychę. Musi być ciężkie i o dużej średnicy. Dla mnie, nienawidzącej
      tradycyjnych "brzuszków" było extra. I na boczki też. "Pokręcisz" sobie
      codziennie 20 minut i zejdzie. Ważna jest systematyczność.

O dietce nie wspominam bo to jasne. Jak jesteś amatorką słodyczy i czekolady to
      polecam cynk w tabletkach - obniża łaknienie na słodycze.
      • Gość: brontozaurus Re: hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:56
        hupa-hop faktycznie dziala, choc ja lacze je z brzuszkami:)dieta jest jednak
        kluczowa - wyeliminuje wszystko co niezdrowe. biae pieczywo, ziemniaki slodycze.
        ja zamienilam biale pieczywo na ciemne fitness, a zamiast slodyczy jem owoce,
        ale niewiele. do teog pol godziny cwiczen dziennie i efekty widac, i to szybko:)
    • Gość: marta Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:49
      zastosuj dietę plaż południowych to działa a nie chodzisz głodna zrzuciłam w
      ciągu 10 dni około 3 kg.
      • ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 18:37
        W mojej sytuacji dieta nie wchodzi w grę, grozi mi cukrzyca. Poza tym wolę
        ruch, więc będę wdzięczna jeśli ktoś wytłumaczy mi o co chodzi w tym aerobiczna
        6 weidera...
        • ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 22:22
          Chyba już rozumiem, jeden cykl to wykonanie wszystkich 6 ćwiczeń po kolei, w
          każdym ćwiczeniu 1 powtórzenie. A seria mówi ile cykli trzeba wykonać bez
          przerwy. Chyba dobrze zrozumiałam?
          • Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 22:29
            najmocniej przepraszam za wczesniejsza wypowiedz,w tym przypadku przyczyny
            zdrowotne sa przeszkoda-i chyba musisz zaakceptowac swoj wyglad bo nie warto
            sie az tak katowac
            • ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 22:37
              Jeszcze nic straconego, poza tym ja nie jestem gruba (nosze rozmiar 36) tylko
              mam kobiece kształty i gdzieniegdzie troche tłuszczyku:) Nie katuję się, bo
              sport uwielbiam, a zdrowe jedzenie może też być smaczne (ach, te brokułki).
              Poza tym moja doktor powiedziała mi ostatnio, że jeśli badania wyjdą dobrze to
              przepisze mi lek, od którego "dziewczyny strasznie chudną"...:) Ale musi się
              najpierw upewnić, że nie ma przeciwwskazań, stąd te badania. Jestem dobrej
              myśli:)
              • Gość: no Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 213.17.152.* 12.05.07, 22:42
                brokulki i brukselki,w zasadzie wszystko co ma duzo blonnika:)trzymaj sie
                • ajperla Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 12.05.07, 22:44
                  Dzięki i pozdrawiam i dobranoc!
                  • Gość: paulina Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? IP: 195.205.202.* 14.05.07, 18:55
                    Jasne ze mozliwe nie czytalm wszsytkich odpowiedzi ale ja zgubilam w miesiac
                    nie jadlam duzo rano platki potem obiad do syta i na tym koniec zero slodkosci,
                    zero slodzonych i gazowanych napoi , zero kolacji, zero cukru, brzuszki i
                    herbata czerwona wystarcza :) pozdraiwma w meisiac zrzuciclam 7 kilo
    • aniiatka Re: jak zgubic brzuch w dwa miesiace???? 14.05.07, 23:24
      nie przekraczać 1000 kalorii, zero slodyczy, tłustych rzeczy, pieczywa!
      codziennie rower, brzuszki, chocby pol godz/ godzine. jesli jest sie
      konsekwentnym to efekty widac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka