kkk1984 26.07.07, 19:33 Mam randkę ze swoim chłapiem chce go jakoś seksownie zaskoczyć. Jakieś rady? może seksowna bielizna albo brak staniczka pod bluzeczką? doradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vcb Re: niespodzianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:59 zabierz go w ukryte miejsce i zgwałć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffffffffffffff Re: niespodzianka IP: *.tpnet.pl 26.07.07, 20:10 zaloz majtki na głowe - bedzie seksi Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: niespodzianka 26.07.07, 20:35 Trudno dawac powazne odpowiedzi na tak postawione pytanie. Nikt tutaj was nie zna i nie wie jak daleko posuneliscie sie juz w swoich erotycznych niespodziankach;) Brak stanika i seksowną bieliznę to ja preferuje na co dzien wiec to co piszesz wedlug mnie zadnym zaskoczeniem nie jest. Moze brak majtek pod sukienką? Albo zainicjowanie seksu w jakims nietypowym miejscu? Albo jakas sztuczka z Cosmo? No cholera wie co lubicie;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: niespodzianka 27.07.07, 13:13 Załóż spódnicę, pod nią pończochy ale bez majteczek. Wybierz się z nim najpierw na miasto i poinformuj go o tym co masz pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś