Dodaj do ulubionych

ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.03, 18:30
CZESC DZIEWCZYNY!MAM MALY PROBLEM,OTOZ MAM BARDZO ZNISZCZONE WLOSY.NA CALEJ
DLUGOSCI WSTRETNIE SUCHE(DOSLOWNIE SIANO)A PRZY NASADZIE TLUSTE.GLOWE MUSZE
MYC CODZIENNIE!CZY ZNACIE JAKIES SUPER PREPARATY NA ZNISZCZONE WLOSY???WAZNE
ZEBY BYLY SPRAWDZONE!!!NO I PODAJCIE ICH CENE!Z GORY DZIEKUJE!POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: gfdg Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.03, 20:19
      ja tez tak mialam, zy duzo farbowania, lakierow i pianek.
      po porade poszlam do fryzjera. zaproponowal mi sciacie wolosow, poprostu je
      pocieniowal..
      szampony tez zalupilam u niego tak samo odzywki. troche to kosztowalo...ale po
      czasie przynioslo skutki
      dzis mam wlosy do pasa. i jestem zadowolona
      • Gość: KINIA Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.03, 20:22
        A JAKIE TO BYLY ODRZYWKI????/PAMIETASZ NAZWE FIRMY????/ILE
        ZAPLACILAS????????????/
    • pureangel Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! 09.08.03, 21:23
      KKK ty glupia cipo opierdol na lyso ten swoj durny leb.
      • Gość: wewe kinia.. IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 00:02
        nie wiem , juz...ale zajzyj do fryka..on cie dokladnie poradzi
        najp
        ierw, sprawdzi dokladnie stam twoich wlosow.
        naprawde warto
        jesli masz bardzo zniszczone wlosy to nawet te szampony z drozszej polki ci
        nie pomoga.
        jak teraz myje wlosy codziennie innym szamponem.#
        jesli myjesz caly czas tym samym to wlosy sie przyzwyczaja i nie ma efektow
        w kazdym razie na poczatek kup te szampony od fryzjera, one nigdzie inndziej
        nie sa do kupienia
        pozdrawiam i zycze udanej kuracji
    • kasia.lomanczyk Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! 10.08.03, 09:53
      Kup sobie serum na zniszczone koncowki Avon z serii Advance Techniques. Cena
      15.90 (teraz jest promocja). Ja uzywam nie tylko na koncowki, psikam 2x na dlon
      i rozcieram na calej dl. wlosow poza skora glowy. Juz po kilku dniach sa
      rezultaty :)
    • Gość: KINIA Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 10:38
      PUREANGEL ODPIERDOL SIE WRESZCIE!KAZDEMU NA FORUM JEDZIESZ!!!!JAK NIE PASI TO
      WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM.SAMA SIE OPIERDOL NA LYSO TY IDIOTKO!!!!!!!!!!!!!!!
      • pureangel Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! 10.08.03, 18:59
        Na lbie i we lbie siano.Z butow tez je powyciagaj.
    • Gość: Richelieu* Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 10.08.03, 19:47
      L`Oreal Elseve intensywne wygładzanie
      Dove maska
      Fructis do suchych maska w słoiku

to z tych tanich i skutecznych
      • Gość: Richelieu* Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 10.08.03, 19:49
        i zapomniałam

olej rycynowy (ale jadalny też może być), żółtka, krople cytryny. godzina z
        czepkiem z folii i ręcznikiem, spłukiwać letnią wodą bo jajko może się ściąć
        • Gość: ivon Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: 89.0.1.* 11.08.03, 14:28
          Odżywka WAX, są 2 rodzaje dla blondynek i do włosów ciemnych, koszt c.a. 20 zł,
          pomaga
    • Gość: rouge Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.08.03, 15:24
      Cześć! Trochę domowych sposobów: kup dobry balsam/krem/odżywkę do włosów (Mrs.
      Potter's, Fructis, L'oreal, Gliss Kur, Clairol, Timotei - z linii do włosów
      farbowanych/zniszczonych itp; odnośnie cen - szukaj promocji - teraz jest ich
      dużo) i co 2-3 dni przed pójściem spać nakładaj ten balsam na suche włosy
      (sporo, ale nie tak, żeby się lało), pleć je w warkocz i spać (poduszkę chroń
      np.: ręcznikiem), a rano myj głowę szamponem z tej serii, co balsam.
      • Gość: nimm Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.dial.pl 23.08.03, 14:59
        Kup w aptece odzywke w wosku Wax, albo preparaty L'oreal Professionel
        (dostaniesz je tylko u fryzjera), sa bardzo skuteczne, ale dosyc drogie (kazdy
        ok 40-60zl)
        Wax jest bardzo skuteczny, jezeli bedziesz go regularnie uzywala. Ja czasem
        zostawiam go na glowie na cala noc.
        Pozdrawiam
        • Gość: gy Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.243.* 23.08.03, 15:56
          uzywałam chyba wszystkiego :) kosmetyki dostępne w sklepach nie działają. no,
          może nieznacznie. każdy fryzjer powie ci, że trzeba zaopatrzyć się w preparat z
          apteki lub salonu, żeby efekty byly widoczne i długotrwałe. uzywalam przede
          wszystkim l'oreala. było ok ale znalazłam coś lepszego i tańszego. rigenol
          wloskiej firmy farmesi. pół litra balsamu 38 zl w hurtowni fryzjerskiej. można
          zakupić także w niektórych salonach, no i w sklepach fryzjerskich. w moim
          przypadku podcięcie, 3 miesiące z rigenolem i ani jednego rozdwojonego wlosa :D
          i tak jak dziewczyny radzą, co najmniej raz w tygodniu odżywkę nałóz na kilka
          godzin (mogą się przez to jeszcze bardziej przetłuszczać ale warto).
          • Gość: ANIA Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / 10.10.10.* 30.08.03, 16:38
            mam wlosy zniszczone na calej dlugosci.Fryzjerka polecila mi:Balsam do wlosow
            farbowanych SUBRINA BIOSILK (1l. 40 zl, mniejsze tez sa), Schwarzkopf-
            nawilzajaca odzywka dwufazowa BONACURE w sprayu, i jedwab Farug (malutka
            buteleczka ale bardzo wydajna 10 zl)
            • Gość: Jola Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: 213.241.90.* 12.09.03, 16:42
              A ja udałam się do Laurenta. Tam obcięli mi troszkę końcówki i zrobili cement
              Kerastase. Poza tym używam kosmetyki do pielęgnacji wlosów Kerastase. Drogie
              ale bardzo wydajne i SKUTECZNE!!!!
    • Gość: Czuczminka Re: ZNISZCZONE WLOSY!!!!!!!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 00:04
      Gość portalu: KINIA napisał(a):

proponuję dużo podciąć i używać serum na zniszczone końcówki z avonu wystarczy
      pare kropel a włosy są niesamowicie nawilżone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka