Dodaj do ulubionych

Aborcje...

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 23:29
Może któraś z Was już kiedyś usunęła ciążę? napiszcie mi coś na ten temat...
Obserwuj wątek
    • Gość: Whutever Re: Aborcje... IP: *.tele2.pl 14.08.03, 23:51
      Nie dokonywałam jeszcze aborcji(i mam nadzieję,ze nie będę musiała..),ale
      jeżeli zmusiłaby mnie do tego sytuacja,zrobiłabym to.
      Ogólnie jestem za.
      Uważam,że kobieta ma prawo decydować o tym,jeżeli nie ma np. warunków do
      wychowywania dziecka(pieniądze),została zgwałcona,lub też w innych tego typu
      przypadkach.Pomimo wszystkich argumentów 'przeciw',to czasem jedyne wyjście..
      • Gość: oooo Re: Aborcje... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 23:53
        Masz rację, w końcu to moje ciało, i nikomu nic do tego. Na szczęście
        wchodzimy do Unii, i wtedy aborcje będą legalne.
        • Gość: Whutever Re: Aborcje... IP: *.tele2.pl 15.08.03, 00:04
          No i całe szczeście!Może nawet wprowadzą tabletki wczesnoporonne,które sa o
          wiele lepszym rozwiązaniem( i ryzyko jest niższe dla zdrowia).W innych krajach
          są już legalne.Ale cóż,my zawsze jesteśmy nieco opóźnieni....
          • Gość: ooooo Re: Aborcje... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 12:00
            Polska przy innych krajach Unii to straszny ciemnogród...
            • Gość: gall anonim Re: Aborcje... IP: *.dialup.eol.ca 15.08.03, 16:10
              Ja mialam aborcje dwa tygodnie temu... :(. Chcialam tego dziecka ale coz na
              razie mi warunki ekonomiczne na to nie pozwolily. Na szczescie mieszkam w
              Kanadzie gdzie aborcja jest calkowicie legalna i z wykonaniem zabiegu nie bylo
              problemu. Przezylam jednak zabieg strasznie..... Fizycznie czuje sie ok a i
              psychicznie juz lepiej. Ogolnie nie polecam, u mnie to byla chwila zapomnienia
              jakze jednak kosztowna. Oczywiscie moi starzy nic o tym nie wiedza zreszta
              nikt nie wie nawet znajomi, po co? Wiem zeby mnie potepili. A tak a propo to
              nie jestem mala gowniara ale zblizam sie do 30-tki, jestem po slubie 5 lat...
              no ale jeszcze nie czas na dzieci.... I taka wpadka...jak u malolaty..wstyd..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka