Dodaj do ulubionych

chyba sie posikam...hehe

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 13:05
oj jak mnie śmieszą wątki typu < czy mam mu obciągnąć? > hehe...
umieram jak czytam docinki na temat ortografii hehehehe...
ale rycze i tarzam sie na podłodze ze śmiechu kiedy czytam jakie to mądre i
uczone i doświadczone i bóg wie jeszcze co są autorki
Buhehehehehehehe...
wymiękam
Obserwuj wątek
    • Gość: me Re: chyba sie posikam...hehe IP: 62.233.177.* 19.12.03, 13:46
      oh, jak cie wszystko bawi;) zalosne.WYMIEKAJ DALEJ ALBO NIE CZYTAJ!!!
      • Gość: ubawiona Re: chyba sie posikam...hehe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 14:19
        hehe
        o tym właśnie mówie
        hehe
    • Gość: ja_piękna Re: chyba sie posikam...hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:29
      Ty, ubawiona, wytłumacz mi co mam rozumieć pod twoim stwierdzeniem: "...i bóg
      wie co jeszcze są autorki" bo chyba nie jestem aż tak uczona.
      • Gość: ubawiona Re: chyba sie posikam...hehe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 14:34
        wycięte z kontekstu nic nie znaczy
        • Gość: ja_piękna Nieważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:39
          ale ciekawi mnie fakt, że najpierw sikasz ze śmiechu, a więc leci to na podlogę
          a potem się w tym tarzasz. To normalne dla Ciebie? Lubisz to robić?
          Hihihi - rozbawiona - ja_piękna
          • Gość: ubawiona Re: Nieważne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 14:41
            to akurat średnio śmieszne
            he
            • Gość: ja_piękna Re: Nieważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:45
              Czyżbym Cie czymś obraziła? Czemu sie nie śmiejesz, dużo osób ma jakąś
              tajemnicę, jakiś fetysz. Hihihihihihi
            • Gość: ubawiona Re: Nieważne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 14:48
              Gość portalu: ubawiona napisał(a):
              > he
              a to to co??
              hehehe
              ale ty sie mnie starasz zgnoić czyżbym cie uraziła moją wypowiedzią??
              hehehe
              • Gość: ja_piękna Re: Nieważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:51
                a wydawało mi się, że to Ty zaczęłaś ni z tego ni z owego gnoić wszystkich
                piszących na forum niezależnie czy to co napiszą jest głupie czy mądre.
                • Gość: ja_piękna ubawiona - Nie wstydź się swoich upodobań do moczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:53
    • Gość: ubawiona Re: chyba sie posikam...hehe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 14:57
      zauważ że pewnych charakterów nie ujęłam w swojej wypowiedzi, ale no cóż tak
      rzadko zdarza nam sie czytac normalne wypowiedzi.
      Starasz sie być sztucznie opryskliwa??
      a ciebie napewno tam ujęłam sądząć po sposobie twoich poprzednich wypowiedzi!
      hehehehehehehe
      • Gość: ja_piękna Chyba już przeszło Ci ubawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 15:02
        Nie wiem dlaczego ale Twoje wypowiedzi, coraz bardziej poważne zaczynają mnie
        rozśmieszać. Czyżby to Twoja urażona duma? A może ambicja nie pozwala Ci się
        przyznać do tego, że niepotrzebnie obraziłaś ludzi piszących n atym forum.
        I dodam jeszcze, że twoje wypowiedzi, choć nieco poważniejsze, zaczynają mnie
        bawić.
    • Gość: ubawiona Re: chyba sie posikam...hehe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 15:07
      ja tu nadal leje tym razem z ciebie
      hehehe...
      no powiedz coś jeszcze o moczu. hehehehehe...
      takie to poetyckie było
      buhehehehehehehehehehe
      • Gość: Pati ubawiona rulezzzzzz IP: 82.160.16.* 19.12.03, 15:12
        ma racje ma racje ma racje!!!! niktóre to jetście takie śmieszne ze głowa boli.
        z kimmay na czele... ubawiona! moje gratulacje!!!
        • Gość: ja_piękna Do Pati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 15:25
          Jesteś kolejną osobą, któr chyba uważa że wszystkie rozumy zjadla. Ale daruj
          sobie. Nie znasz zasad dobrego wychowania a więc nie wiesz, że nie należy
          krytykować osób a jedynie sposób ich zachowania.
      • verka.w Do ubawionej i pieknej 19.12.03, 15:16
        Vitam!!!
        Mialam sie nie wtracac do tej rozmowy ale:

ubawiona - mysle ze chyba nieco za ostro potraktowalas wypowiedzi forumowiczow
        i niepotrzebnie sie z nich smiejesz, bo niektorzy moze naprawde maja problem.

ja_piekna - tez nieco przesadzilas z tym moczem.

No, a teraz dajcie sobie raczki na zgode i buzi i przestancie sie nawzajem
        obrazac bo to do niczego nie prowadzi.
        Pozdrovionka - Verka
        • Gość: ja_piękna Te, verka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 15:21
          Ty się lepiej nie wtrącaj. Ubawiona ma problem chyba ze sobą. Niby, że ona może
          obrażać innych a jak o niej ktoś coś powie to juz wielkie ale. Niech sobie
          dziewczyna weźmie na wstrzymanie a nie przychodzi tu obrażać piszących. No i
          następna do tego dochodzi Pati. Tragedia, że po świecie chodzą jeszcze takie
          jednostki jak one.
    • Gość: ubawiona Re: chyba sie posikam...hehe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 15:30
      Jak już wyżej napisałam nie ze wszystkich sie smieje.
      Wybacz że nie gloryfikuje dziewczyny która zakłada wątek pt. ile lodów
      zrobiłyście
      ale sie nasza ślicznotka bulwersuje hehehe
    • Gość: Moriah Re: chyba sie posikam...hehe IP: 212.244.167.* 19.12.03, 15:31
      Masz racje jak sie czyta wiekszosc watkow to mozna umrzec ze smiechu. Czasem
      zagladam tu tak dla poprawy humoru bo temety i wypowiedzi sa mniej wiecej na
      poziomie podstawowki. Nareszcie ktos odwazyl sie o tym otwarcie powiedziec a
      Cosmopolitan to te dzieciaczki chyba mamusiom podbieraja lub starszym
      siostrom ;-) Pozdrawiam
      • Gość: ja_piękna Nareszcie ktoś mądrzejszy do ubawionej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 15:34
        i nie chce mi się tłumaczyć dlaczego.
        • Gość: ubawiona umieram... hehehe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.03, 15:44
          O właśnie.
          Ty mi piękna tak to ułatwiasz.
          W tym momencie powinien sie pojawic post w stylu:
          <jaka ja jestem mądra>
          • Gość: heheheh Re: umieram... hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 15:51
            hehheh ja to tez umieram jak te wpisy widze....ja sie tu bardzo czesto
            wpisuje..prawie wszystkie uwagi o ortografii sa moje tylko pod innymi haslami
            i zenujace jest to ze dziewczyny nie moga sie wybrac do specjaliustow po
            porade tylko pisza o takich glupotach na tym forum...albo powinny z chlopakiem
            swoim porozmawiac...really nie moge sie opanowac od smiechu....pozdrowienia
            dla ubawionej a dla tej niby pieknej:jestes jakas debilka z Pcimia Dolnego i
            wiedzialam t juz po przeczytaniu pierwszej twojej reeposty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka