Dodaj do ulubionych

NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE

IP: *.acn.pl 26.12.03, 15:09
COZ NIGDY NIE SADZILAM ZE TU NAPISZE ALE CHCE ZNAC OPINIE OSOB KTORYCH
KOMPLETNIE NIE ZNAM A WIEC MOZLIWE JAK NAJBARDZIEJ OBIEKTYWNA.DODAM ZE
JESTESMY RAZEM 10 MIESIECY MAMY 25 LAT WIEC ARGUMENTY O BRAKU KASY ITD NIE
WCHODZA W RACHUBE.Zrefkektowal sie kiedy wczoraj wreczylam mu prezent za
ktorym tez sie niezle nalazilam i zadalam sobie troche trudu bo zawsze tak
robie kiedy chce dac cos komus bliskiemu.wtedy stwierdzil ze musze sobie cos
wybrac jak pojedziemy na miasto.juz sama nie wiem co o tym sadzic?nie chodzi
o watrosc materialna prezentu ale o ..bo ja wiem symbolike,to ze pamietal...
jestem pamietliwa jedza ,do dzis pamietam jak dziadek zapomnial o moich
imieninach wiec moja druga polowa nie moze liczyc na lagodna kare ;-)
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE 26.12.03, 15:15
      sa dwie opcje:
      PIERWSZA-bardziej optymistyczna- : moze jest zmeczony, swieta w tym roku
      stanely pod wielkim znakiem ogolnego zniechecenia, nie mial kompletnie czasu
      aby pomyslec o jakichkolwiek prezentach nawet dla ciebie, moze nie spodziewal
      sie prezentu od ciebie dlatego uznal, ze nie obrazisz sie jak nie wreczy ci
      nic natomiast bez okazji w innym czasie kupic ci jakis prezencik

DRUGA: facet jest znudzony zwiazkiem, nawet nie pryszlo mu do glowy, ze mozna
      waznej dla niego osobie kupic prezent, co fatalnie o nim swiadczy, po prostu
      jest cierpki i tyle, nie zna Twoich potrzeb mimo to, ze tak dlugo cie zna i
      powinien wiedziec czego od niego oczekujesz! warto sie zastanowic

ale i ty mozesz zaanonsowac rozmowe, w ktorej omowicie mniej formalnie wasz
      zwiazek, jego potrzeby i oczekiwania wobec ciebie i vice versa!

ja zycze powodzenia, i dlugich owocnych rozmow!

pzdr.
      magda
      • Gość: wielki dzihad Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE IP: *.acn.pl 26.12.03, 15:34
        zawsze mi mowil ze mnie kocha i dobrze nam sie ukladalo.wczoraj wyczul ze cos
        nie halo bo aczkolwiek jestem zbyt dumna zeby sie dopraszac i rozpaczac to za
        wylewna tez nie bylam a im dluzej razem bylismy tym mniej.sama nie wiem czy te
        jego mile slowa to takie sranie w banie z przyzwyczajenia czy co? jutro z nim
        pogadam.a tej bielizny to nawet juz nie wiem czy chce.jest czas na dawanie
        prezentow potem to juz jakies odgrzewane wymuszone kluchy.
        • magdzie Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE 26.12.03, 15:38
          my baby mamy czesto racje, ale musimy tez przyjac do wiadomosci, iz faceci nie
          czuja wielu spraw jak my, co wcale nie znaczy, ze nie maja sie starac i
          zabiegac o nasze wzgledy. trzeba im to tylko uzmyslowic...nie pokazuj po sobie
          zlosci , moze lepiej by bylo gdybys ze spokojem zapytala, czy on jeszcze o
          ciebie sie troszczy i dba?:)
          pozdro wielkie
          • Gość: wielki dzihad Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE IP: *.acn.pl 26.12.03, 15:39
            dzieki za rade tak wlasnie zrobie
    • Gość: Darkman Bylas niedobra panienka,wiec prezentu ni ma :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 15:45
      Jedze nie dostaja prezentow :))
      • Gość: Zosia Re: Bylas niedobra panienka,wiec prezentu ni ma : IP: 80.51.11.* 26.12.03, 18:11
        nie przejmuj sie ja tez nie dostalam prezentu od mojego ukochanego i choc sama
        wlozylam wiele wysilku zeby podarowac mu cos naparwde fajniego bo jestesmy juz
        ze soba sporo czasu to uslyszalam tylko narzekania ze on dla mnie nic nie ma i
        jest mu glupio strasznie mnie to wkurzylo bo choc wiem ze naprawde nie mial
        kasy to sadze ze mogl cos wykombinowac np zabrac mnie na romantyczna
        przechadzke i to by mi naparwde wystarczylo ale coz dziewczynki juz tacy sa ci
        nasi faceci ;) pozdrawiam
        • Gość: wielki dzihad Re: Bylas niedobra panienka,wiec prezentu ni ma : IP: *.acn.pl 26.12.03, 18:16
          !!!!u mnie juz sie wyjasnilo bo moj bidny chlop tak sie z tym gryzl cala noc ze
          az nie spal,choc tak w ogole to myslal ze chodzi o co innego.ze tez faceci nie
          rozumieja takich drobych niuansow.tyle ze ja albo niuans albo prosto z mostu i
          bez taktu wiec zawsze wole jakos tak obejsc sedno.licze na rekompensate;-
          ).panowie badzcie bardziej szarmandzcy i z gestem i to nie chodzi o kase tylko
          no coz-pamiec.kazdej kobitce sie to podoba chyba ze jest lesbijka wtedy apel
          kieuje do pan.
    • Gość: noJA Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 18:28
      Słuchaj, moze u niego w rodzinie nie ma zwyczaju dawania sobie prezentów. Mowie
      serio. U mojego ojca rodziny nie obdarowywują sie prezentami, tylko siedzą przy
      stole i wsuwaja w siebie żarcie godzinami. Sadzę, że nie powinnaś sie tym
      bardzo przejmować, jesli poza tym nie macie w zwązku problemów i dobrze wam sie
      układa. Nie wiadomo co sie dzieje w meskiej glowie. Oni sa nieobliczalni. Nie
      wiem, jakim on jest facetem, ale może nigdy nie mial kogoś z kim móglby sie
      wymienic prezentami. Faceci w paczce nie daja ich sobie tak jak my babeczki.
      Powiedz mu koniecznie, jak wazne dla Ciebie sa podarki z serca. Sadzę, że nie
      zapomni nastepnym raze, jesli mu na tobie zależy. Tez napewno było mu głupio.
      • Gość: BASKA Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 22:53
        NIE SŁUCHAJ BZDUR SYMBOLIKA SIE LICZY TO CHYBA ZWYKŁY ŹLE WYCHOWANY TYP ALBO
        LEŃ. NAWE CZEKOLADKE BY CI DAŁ BYŁOBY SPOKO.JAK GO NIE KOCHASZ TO DAJ SOBIE
        SPOKÓJ BO W PRZYSZŁOŚCI ESCZE ZAPOMNI KIEDY MACIE ROCZNICE LUB INNE WAŻE DATY
        MYŚLE ŻE TO DUREŃ JA BYM SIĘ OSTRO WKURZYŁA PODKREŚLAM ZE TU CHODZI O SYMBOLIKE
        NIE O NIE WIADOMO JAKI PREZENT. 3MAJ SIE PA
        • Gość: morelka23 Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 11:55
          to DUPEK RZOLEDNY!!! rzuc go!
          • Gość: badka Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE IP: *.eu.org 27.12.03, 14:14
            Nie chodzi tu o symbolike!!Ja sama często jestem zmeczona dawaniem prezentów
            tylko dlatego,że tak trzeba.Czasami lubie kupić coś bez okazji.Dostac mały
            prezencik ot tak tez bardzo lubie bo wiem,że jest od serca a nie z
            symbolicznego przymusu.
    • Gość: Finlandia Re: NIE DOSTALAM OD FACETA PREZENTU NA GWIAZDKE IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 30.12.03, 18:46
      musisz byc naprawde rozpieszczona jędzą.to naprawde straszne że dziadek
      zapomniał o twoich imieninach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka