Gość: piki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.12.03, 17:05 CZY NIE WIECIE ILE TAKI KOSZTUJE?I PRZEZ JAKI CZAS UTRZYMUJE SIE TO W MOCZU??? BARDZO PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI. sorrki ze z caps lockiem ale to niechacy! dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piki maryhuana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.12.03, 22:39 czy naprawde nikt nic na ten temat nie wiee????? moze dodam ze chodzi tu o test na wykrycie mariuhuany lub haszyszu w moczu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
nitkakitka Re: maryhuana 29.12.03, 21:52 niedobra dziołcha, niedobra bozia cie ukarze... :) to co w końcy paliłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piki Re: maryhuana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.03, 22:26 ja nic ale musze kogos sprawdzic- to tak dla twojej wiadomosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: maryhuana 29.12.03, 23:29 W kwestiach merytorycznych: Test na obecnośc THC kosztuje około 25-30 zł, można go kupić w aptekach, ale raczej tych większych i lepiej zaopatrzonych. Zawsze warto sprawdzić, czy jest jeszcze ważny - testy mają długi okres ważności i czasem "leżą" w aptece... Wykonuje się go z próbki moczu najlepiej "porannego". Wszelkie szczegóły są dokładnie opisne w ulotce. Test jest diagnostyczny (ten który wykonywałam taki był) do 10 dni po zapaleniu skręta lub wypaleniu haszyszu. Minimalny okres po "spożyciu" nie jest podany, ale myślę, że skoro chodzi o "poranną" próbkę moczu, to lepiej, żeby odczekać z jego wykonaniem kilka godzin. Ponoć są też testy wykrywające THC w ślinie i takie z krwi, ale w żadnej z aptek, w których szukałam nie było możliwości ich sprowadzenia....może są tylko dla laboratoriów. To chyba tyle z mojej strony - pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: maryhuana 30.12.03, 10:06 Gość portalu: piki napisał(a): > ja nic ale musze kogos sprawdzic- to tak dla twojej wiadomosci ;-) W rdzeniu ze dwa tygodnie, to i w moczu można przez ten czas pewnie wykryć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piki Re: Test na THC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.03, 23:45 nie, nie swojego faceta.. kogos innego ale to malo istotne i nie za bardzo interesujace jak dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: Test na THC 29.12.03, 23:47 Proponuję przeczytaj mój poprzedni wątek a nie wdawaj się w dyskusje z osobami ciekawskimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piki Do aammsstt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.03, 12:33 aammsstt dziekuje ci bardzo za odpowiedz!!pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Test na THC 30.12.03, 10:09 Gość portalu: piki napisał(a): > nie, nie swojego faceta.. kogos innego ale to malo istotne i nie za bardzo > interesujace jak dla ciebie Syn jara, czy córka? Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka20 Re: Test na THC 02.01.04, 11:43 ja już wyżej napisano taki teścik z apteki to wydatek ok 30 zł( czyli 1 gram hehe-może niestosowb żarcik ups) wykrywa THC w organiżmie do 2 tygodni. Ale jeżeli osoba dużo pije płynów (zwłaszcza piwka ) i zajada witaminke C to nawet po 8 dniach może nic nie wykryć.Uczulam ,że taki teścik można latwo oszukać, np dodając do moczu odpowiednio przygotowanego soku z cytrynki.POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś