Dodaj do ulubionych

Oficjane wyniki wyborów do PE

• Gość: obojętny opinie oszołomów IP: *.osk.pl / *.osk.pl 15.06.04, 12:07
      Po tych wypowiedziach można zrozumieć dlaczego 80% społeczenstwa ma w d....
      jakiekolwiek wybory. Wściekłość, nienawiść, walka o swoje za wszelką cenę
      (również w opiniach), mądraliństwo i po...... poglądy, mało inteligentne z
      wyjątkami. To dlatego będziemy pośmiewiskiem (z wyjątkami), a zdrowaśki starych
      dewotek kościelnych będą podjudzały Gertychowców do boju. Kto przepytał tych
      europejczyków ze znajomości języka angielskiego. Te same gęby od lat widziane w
      rozmaitych konfiguracjach. Gdyby któryś zagdakał po angielsku w czsie programu
      wyborczego. Nic tylko podjudzanie na innych. Katolicki naród, pełen miłości
      bliźniego. Zwłaszcza innych europejczyków.
      • Gość: Sentencius slowotok obojetny IP: *.introweb.nl 15.06.04, 12:12
        Gość portalu: obojętny napisał(a):
        Po tych wypowiedziach można zrozumieć dlaczego 80% społeczenstwa ma w d....
        > jakiekolwiek wybory. Wściekłość, nienawiść, walka o swoje za wszelką cenę
        > (również w opiniach), mądraliństwo i po...... poglądy, mało inteligentne z
        > wyjątkami. To dlatego będziemy pośmiewiskiem (z wyjątkami), a zdrowaśki
        starych dewotek kościelnych będą podjudzały Gertychowców do boju. Kto przepytał
        tych europejczyków ze znajomości języka angielskiego. Te same gęby od lat
        widziane w rozmaitych konfiguracjach. Gdyby któryś zagdakał po angielsku w
        czsie programu wyborczego. Nic tylko podjudzanie na innych. Katolicki naród,
        pełen miłości bliźniego. Zwłaszcza innych europejczyków.

No i z tego wszystkiego poplules sobie brode.A masz ty przy sobie chusteczke
        milosciwy "eluropejcyku" z Pipidowa?
    • Gość: antysamoobrona Re: samoobrona aż 11%, dlaczego tak dużo? IP: 195.205.45.* 15.06.04, 12:08
      samoobrona aż 11% procent. szkoda, że nie 0.1%, a najlepiej 0.00.
      chyba ludzie poznali się na Lepperze, niestety nie wszyscy.
      • Gość: mrówa A LPR, dlaczego tak dużo? IP: *.proxy.lucent.com 15.06.04, 12:15
        A dlaczego ludzie tak ostentacyjnie zagłosowali na Gierka z Tychów (Giertych),
        czyżby ciemnocie cniło się państwo kościelne ...
      • Gość: AAron Re: samoobrona aż 11%, dlaczego tak dużo? IP: *.ca.astound.net 16.06.04, 08:23
        Szybcie i łatwiej się na tobie poznać
        komuchu żydowski.
    • Gość: bolek Kwasniewski! Twoje miejsce jest na Bialorusi! IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:16
      • Gość: Miller-Killer Jestem za pelna dekomunizacja! Kwachu do Moskwy IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:18
    • Gość: bobik Marek Czarnecki - dawna AWS IP: *.atman.pl / *.atman.pl 15.06.04, 12:36
      Andrzej Lepper mówił, że prezentuje ludzi nowych i niezwiązanych z układami. A
      pan mecenas z Siedlec, kandydował poprzednio z AWS (niestety się nie udało
      dostać do Sejmu) i był wojewodą AWS w Siedlcach.
      A teraz wsiadł do windy z napisem "Samoobrona"
      Ludzie, czy wy wiecie kogo wybieracie?
      Zapewniacie kariery ludziom, którzy poza nadmierną ambicją nie reprezentują
      nic.
    • Gość: kalafior Kto nie lubi pseudosocjaldemokraty Aleksandra O.? IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:38
      • Gość: waldek Chodzi o Aleksandra O. (Oszusta) Kwasniewskiego? IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:40
        • Gość: kalafior Dokladnie tak! IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:41
          • Gość: fidelio Re: Dokladnie tak! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.06.04, 13:15
            fajnie się ze sobą gada koleś?
    • Gość: staryPortier Jakim cudem SDPL przekroczył próg 5%? Czary? IP: *.wszib.poznan.pl 15.06.04, 12:39
      chyba jak zwykle czary nad urną
      • Gość: mlodyPortier Takim cudem, ze czesc esbekow SLD nazwala sie SDPL IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:42
    • Gość: Gość Re: Doceniono Buzka IP: *.laczpol.net.pl 15.06.04, 12:42
      Przecież pan Buzek żyje! Dla tych co go cenią będzie jeszcze nie jedna szansa
      docenienia. Według bardzo wielu obywateli Gierek też był w porządku, tylko miał
      złych doradców (!?). A według mnie pan Buzek był słabym premierem, w ogóle nie
      znającym się na gospodarce, a wprowadzone reformy będące klęską dla obywateli
      przedstawiał jako sukces (np. służby zdrowia, a szczególnie emerytalna). Skutki
      jego dokonań dopiera będą widoczne. Tym ze słabą pamięcią sugeruję lecytynę,
      może ją poprawi.
      • Gość: robert Dzieki Buzkowi jestesmy w NATO i UE. IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:44
      • Gość: wooky Re: Doceniono Buzka - reforma emerytalna IP: *.cc.put.poznan.pl 15.06.04, 12:55
        Akurat z reformy emerytalnej jestem zadowolony. Robi sie co raz wiecej ludzi starych (mimo reformy slużby zdrowia jakos sie trzymaja ;) ), a ja wolalbym odkladac sobie na emeryture, a nie dawac wiecej i wiecej na obecnych emerytow. Czekam jeszcze na calkowita rezygnacje z ZUSu na rzecz Indywidualnych kont - Filarow. Zmienie poglady w wieku emerytalnym - wtedy bede glosowal na partie popierajace stary system - mlodzi placa na starych :P
        • Gość: sk reforma emerytalna IP: *.sawan.com.pl 15.06.04, 13:35
          Jaki by ten ZUS nie był to gwarantuje za niego skarb państwa. Jak się wezną za
          to prywatni ubezpieczyciele, będzie tak jak z niektórymi biurami podrózy.
          Zapłacisz, wyslą cię, ale powrót niekoniecznie ci zapewnią. Emerytura to nie
          jest nieudana inwestycja wczasowa czy mieszkaniowa. To inwestycja życiowa
    • Gość: antygiertych Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 15.06.04, 12:44
      jak inteligencja nie będzie chodzić na wybory to o losach Polski bedą
      decydować babcie klozetowe i babcie rydzykowe,Buzek wygrał dlatego że Miller
      był gorszy od Niego.
    • Gość: PAYOL Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: 195.150.76.* 15.06.04, 12:45
      Słoneczny wtorkowy poranek, otwieram oczy zaspany wczorajszym piwem. Dzień jak
      co dzień przeniknięty monotonią konradowskiego dnia świra. Jako, że robię to na
      co dzień, robie to i dziś podążam korytarzem w drodze do jedynego źródła wody w
      tym miejscu. Prysznice, te same, smutne płaczące co ranek fontanną czystej a
      może nie do końca czystej cieczy. Chwila spotkania z prysznicem szybko się
      kończy, teraz już proste, życiowe czynności lewa skarpetka, prawa skarpetka,
      koszulka.... Jestem! Jestem obywatelem tego kraju, tak to ja, już wstałem, już
      gotowy by pracować, uczyć się.... żyć. Kolejną czynnością wykonywaną z
      wyrafinowaną precyzją czasu i miejsca jest śniadanie. Ot taka kromeczka lub
      dwie ze studenckim pasztetem, czasem szynką z darów od kochanych rodziców. Tak,
      po śniadaniu jestem otwarty na świat, otwarty jednocześnie zamknięty.
      Podstawowa czynność – ruch myszką budzi monitor a wraz z nim świat. Świat
      przychodzi do mnie, ciekawe.... świat nie wymaga nic tylko klikania. Więc
      klikam. Zaczynamy od Onetu. No tak... jesteśmy w Europie... oj głosowanie,
      zapomniałem, nie chciałem sam nie wiem. Czytam i czytam i co widzę... radio
      Maryja ma się dalej dobrze, w europie jest dużo pieniędzy piękny Roman to wie,
      już niedługo wybudujemy w Polsce fabrykę krzyży, wprowadzimy dyrektywy w unii
      europejskiej i na każdym przystanku PKS będzie krzyż. Tak w skrócie wygląda
      plan gospodarczy LPR. Czytam dalej... oj co za pech Andriuuu coś małe to
      poparcie, czyżby Urban swoją beemką, narobił za dużo szumu w Lublinie? Nie to
      na pewno spisek i kłamstwa. Andrzeju nie wpadłeś na to, że w tych wyborach
      krawaty powinny być niebieskie w gwiazdki? Leszek wysiadł już z gry, marne 10
      procent to prawdopodobnie wypadek związany z faktem, iż wybory były w niedzielę
      a po ciężkiej sobocie naród często nie widzi co skreśla. Co do braciszków hmm
      jakie prawo w Polsce takie wyniki Pis-u. Młodzież w Unii gieremkowskiej to miły
      akcent, miły dla studentów którym ustrój państwowy praktycznie odbiera prawo
      głosu. Bo czy w trakcie sesji egzaminacyjnej znacie studenta który rzuca
      ksiązki i jedzie po zaświadczenie aby mógł oddać głos wybierając z listy
      złodzieja, bądź przyszłego złodzieja. Zamykam Onet. Dobre informacje to takie,
      że nie ma dobrej informacji czyli, takowa nadejdzie. Smutne jest to, że w
      oczach studenta ten świat kończy i zaczyna się tu w Internecie, smutne jest to,
      że decyzję zostały już dawno podjęte a my jedynie decydujemy o ty kto będzie
      okradał unie. A politykom, analitykom pozostaje podpowiedzieć: nie głosujemy,
      nie będziemy głosować do momentu gdy: z waszych ust zniknie ściema, zniknie
      szyderczy uśmiech i jedno wielkie zakłamanie definiujące się w słowie POLITYK.
      Wyłączam was, może w TV puścili jakiś mecz... a nóż się uda że go nikt nie
      sprzedał i będzie czysta sportowa rywalizacja.
      Pozdrawiam. PAYOL.
    • Gość: Buzek Jerzy - pogo da, uśmiech, zawsze opanowan, nawet jak mu kolo IP: 213.227.80.* 15.06.04, 12:47
      tyłka robią. Forrest Gump polskiej polityki,
    • Gość: peya Kwasniewski to Lukaszenka-bis IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:49
    • Gość: AB Uczciwy to nie znaczy skuteczny. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.06.04, 12:49
      • Gość: adr. Re: Uczciwy to nie znaczy skuteczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:18
        Zawsze lepszy uczciwy o mniejszych zdolnościach niż przebiegły skorumpowany
        kłamca.
    • Gość: Jan Re: KWACHU DO PIACHU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 12:52
      Juz Ci ulzylo? No to teraz odsapnij.
    • Gość: xero Kwachu do piachu! IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:54
      • Gość: adr. Re: Kwachu do piachu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:07
        Nic dziwnego,że komuna ma swój stały elektorat-po prostu ŚCIERWO LGNIE DO
        ŚCIERWA !
    • Gość: bebol Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.router.media-com.com.pl 15.06.04, 13:10
      bardzo sie cieszę z prof. Geremka w parlamencie Unii,i niechaj mu się powiedzie
      w jej szczytach!! dzięki Gazecie, za poradnik na kogo glosowac a kogo zostawic
      lepiej w Polsce, wesola lektura
    • Gość: ute piskorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:22
      No i Piskorz się prześlizgnął, a miałam nadzieję, że przepadnie... gdyby w
      Warszawie na liście PO była jakaś inna znana osoba to na 100% by nie przszedł.
      A swoją drogą Platforma mogła się powstrzymać z wystawianiem go, bardzo im
      psuje wizerunek, to dlatego tak słabo wypadła w Warszawie. Ja jak zobaczyłam
      Piskorskiego na pierwszym miejscu to zagłosowałam na Geremka i bardzo, bardzo
      się cieszę, że większość zrobiła to samo.
      • Gość: Parabola Re: piskorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:48
        No i bardzo dobrze. Wizerunek PO, z Piskorskim w tle, przyda się w najbliższych
        wyborach do sejmu. Zrazi nawet najwiekszego entuzjastę PO do oddania im głosu.
    • Gość: Sprinter Nikt nie wygrał IP: 212.191.66.* 15.06.04, 13:26
      A najśmieszniejsze, a może najbardziej smutne jest to, że nawet zwycięzca nie
      uzyskał 5-procentowego poparcia społeczeństwa. 80% Polaków nie popiera nikogo.
    • Gość: sf Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: 212.122.214.* 15.06.04, 13:29
      Polska to chory naród Jak można głosować na LPR czyli TALIGÓW-ta liga polskich
      rodzin Nienawidze tego kraju
    • Gość: Cham Komicy w Europarlamencie zatem w komplecie IP: *.adsl.hansenet.de 15.06.04, 13:36
      Brawo!!!
      Polacy swoim glosowaniem, czyli wyslaniem komikow z partii Lepperta, lub nie-
      glosowaniem wyrazili jednoznacznie swoje zdanie na temat EU i jego parlamentu.

Zatem europejscy komicy w kompecie.

gez.:
      www.trybuna.de
    • Gość: Szary Siwiec ? A tego to kto wybrał ? IP: *.adlex.com 15.06.04, 13:45
      .
    • Gość: ona Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 15.06.04, 14:25
      ludzie maja dość
    • Gość: Geremek Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 15.06.04, 15:04
      moje pytanie to jest ten geremek syn komucha. jesli tak to na stos z nim....
    • Gość: Kazek Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.p-s-inter.net 15.06.04, 15:39
      Uczciwy, ale mocno nieudolny. No i w otoczeniu miał zbyt wielu aroganckich
      tępaków. Ze szczególnym wyróznieniem Mirosława Handke. Bo o Marianie to nawet
      nie wspomnę.
    • Gość: piotr Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 16:26
      mam prośbę: proszę napiszcie które partie popierały interwencję w iraku a które
      nie. Chodzi mi również o partie które nie są w parlamencie. Z góry dziękuje.
      • Gość: ute Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 18:06
        PO PiS SLD SdPl - na pewno poparło naszą (ale nie moją:) interwencję w Iraku; i
        na pewno nie poparła jej Samoobrona i LPR. Dla mnie to koszmar, bo tak na
        prawdę w Polsce nie ma partii, na którą mogłabym zagłosować kierując się moimi
        przekonaniami w tej kwestii - czyli nie dla obecności polskich wojsk w Iraku;
        ale podobnie jest z odwołaniem do wartości chrześcijańskich w przyszłej
        konstytucji europejskiej - ja tego nie popieram, i też żadna rozsądna partia
        się pod tym nie podpisuje. Chyba w przyszłych wyborach europejskich zapiszę się
        na listę wyborców Hiszpanii, a najlepiej Szwecji :)
    • Gość: kris Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.mofnet.gov.pl 15.06.04, 16:27
      ten Buzek to uczciwy facet i pewnie porzadny, ale jako premier byl do kitu.
      Caly czas siedzial pod butem Krzaka :-(( Mężem to on jest jedynie pani Buzkowej
      • Gość: Zib Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 15.06.04, 16:37
        Kiedyś w czasach,które niewielu z Was pamięta mówiono "poprzedni I sekretarz
        chciał dobrze, ale był głupi,obecny jest mądry ale też mu nie wyszło.Obecna
        klasa potyliczna z Buzkiem,Gieremkiem na czele w 99,9%(bez względu na mafię
        którą reprezentują) pasuje raczej do powiedzenia-głupi,ale też mu nie wyszło.
        No może poza kwasem, on dobrze wie co robi,i to też nasze nieszczęście.
        • Gość: bezkompromisowy Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:06
          Jak dobrze policzyć stosunek głosów do liczby uprawnionych, to mozna wyciągnąć
          wniosek, że oni sami na siebie głosowali. Mam na myśli żydokomunę.
          Polacy pozostali w domach, ale jak kiedyś ruszą to Buzek na Geremku nie zostanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka