Gość: obojętny opinie oszołomów IP: *.osk.pl / *.osk.pl 15.06.04, 12:07 Po tych wypowiedziach można zrozumieć dlaczego 80% społeczenstwa ma w d.... jakiekolwiek wybory. Wściekłość, nienawiść, walka o swoje za wszelką cenę (również w opiniach), mądraliństwo i po...... poglądy, mało inteligentne z wyjątkami. To dlatego będziemy pośmiewiskiem (z wyjątkami), a zdrowaśki starych dewotek kościelnych będą podjudzały Gertychowców do boju. Kto przepytał tych europejczyków ze znajomości języka angielskiego. Te same gęby od lat widziane w rozmaitych konfiguracjach. Gdyby któryś zagdakał po angielsku w czsie programu wyborczego. Nic tylko podjudzanie na innych. Katolicki naród, pełen miłości bliźniego. Zwłaszcza innych europejczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius slowotok obojetny IP: *.introweb.nl 15.06.04, 12:12 Gość portalu: obojętny napisał(a): Po tych wypowiedziach można zrozumieć dlaczego 80% społeczenstwa ma w d.... > jakiekolwiek wybory. Wściekłość, nienawiść, walka o swoje za wszelką cenę > (również w opiniach), mądraliństwo i po...... poglądy, mało inteligentne z > wyjątkami. To dlatego będziemy pośmiewiskiem (z wyjątkami), a zdrowaśki starych dewotek kościelnych będą podjudzały Gertychowców do boju. Kto przepytał tych europejczyków ze znajomości języka angielskiego. Te same gęby od lat widziane w rozmaitych konfiguracjach. Gdyby któryś zagdakał po angielsku w czsie programu wyborczego. Nic tylko podjudzanie na innych. Katolicki naród, pełen miłości bliźniego. Zwłaszcza innych europejczyków. No i z tego wszystkiego poplules sobie brode.A masz ty przy sobie chusteczke milosciwy "eluropejcyku" z Pipidowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysamoobrona Re: samoobrona aż 11%, dlaczego tak dużo? IP: 195.205.45.* 15.06.04, 12:08 samoobrona aż 11% procent. szkoda, że nie 0.1%, a najlepiej 0.00. chyba ludzie poznali się na Lepperze, niestety nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa A LPR, dlaczego tak dużo? IP: *.proxy.lucent.com 15.06.04, 12:15 A dlaczego ludzie tak ostentacyjnie zagłosowali na Gierka z Tychów (Giertych), czyżby ciemnocie cniło się państwo kościelne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAron Re: samoobrona aż 11%, dlaczego tak dużo? IP: *.ca.astound.net 16.06.04, 08:23 Szybcie i łatwiej się na tobie poznać komuchu żydowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Kwasniewski! Twoje miejsce jest na Bialorusi! IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miller-Killer Jestem za pelna dekomunizacja! Kwachu do Moskwy IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Marek Czarnecki - dawna AWS IP: *.atman.pl / *.atman.pl 15.06.04, 12:36 Andrzej Lepper mówił, że prezentuje ludzi nowych i niezwiązanych z układami. A pan mecenas z Siedlec, kandydował poprzednio z AWS (niestety się nie udało dostać do Sejmu) i był wojewodą AWS w Siedlcach. A teraz wsiadł do windy z napisem "Samoobrona" Ludzie, czy wy wiecie kogo wybieracie? Zapewniacie kariery ludziom, którzy poza nadmierną ambicją nie reprezentują nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Kto nie lubi pseudosocjaldemokraty Aleksandra O.? IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Chodzi o Aleksandra O. (Oszusta) Kwasniewskiego? IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidelio Re: Dokladnie tak! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.06.04, 13:15 fajnie się ze sobą gada koleś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryPortier Jakim cudem SDPL przekroczył próg 5%? Czary? IP: *.wszib.poznan.pl 15.06.04, 12:39 chyba jak zwykle czary nad urną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodyPortier Takim cudem, ze czesc esbekow SLD nazwala sie SDPL IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Doceniono Buzka IP: *.laczpol.net.pl 15.06.04, 12:42 Przecież pan Buzek żyje! Dla tych co go cenią będzie jeszcze nie jedna szansa docenienia. Według bardzo wielu obywateli Gierek też był w porządku, tylko miał złych doradców (!?). A według mnie pan Buzek był słabym premierem, w ogóle nie znającym się na gospodarce, a wprowadzone reformy będące klęską dla obywateli przedstawiał jako sukces (np. służby zdrowia, a szczególnie emerytalna). Skutki jego dokonań dopiera będą widoczne. Tym ze słabą pamięcią sugeruję lecytynę, może ją poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Dzieki Buzkowi jestesmy w NATO i UE. IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wooky Re: Doceniono Buzka - reforma emerytalna IP: *.cc.put.poznan.pl 15.06.04, 12:55 Akurat z reformy emerytalnej jestem zadowolony. Robi sie co raz wiecej ludzi starych (mimo reformy slużby zdrowia jakos sie trzymaja ;) ), a ja wolalbym odkladac sobie na emeryture, a nie dawac wiecej i wiecej na obecnych emerytow. Czekam jeszcze na calkowita rezygnacje z ZUSu na rzecz Indywidualnych kont - Filarow. Zmienie poglady w wieku emerytalnym - wtedy bede glosowal na partie popierajace stary system - mlodzi placa na starych :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk reforma emerytalna IP: *.sawan.com.pl 15.06.04, 13:35 Jaki by ten ZUS nie był to gwarantuje za niego skarb państwa. Jak się wezną za to prywatni ubezpieczyciele, będzie tak jak z niektórymi biurami podrózy. Zapłacisz, wyslą cię, ale powrót niekoniecznie ci zapewnią. Emerytura to nie jest nieudana inwestycja wczasowa czy mieszkaniowa. To inwestycja życiowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygiertych Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 15.06.04, 12:44 jak inteligencja nie będzie chodzić na wybory to o losach Polski bedą decydować babcie klozetowe i babcie rydzykowe,Buzek wygrał dlatego że Miller był gorszy od Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAYOL Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: 195.150.76.* 15.06.04, 12:45 Słoneczny wtorkowy poranek, otwieram oczy zaspany wczorajszym piwem. Dzień jak co dzień przeniknięty monotonią konradowskiego dnia świra. Jako, że robię to na co dzień, robie to i dziś podążam korytarzem w drodze do jedynego źródła wody w tym miejscu. Prysznice, te same, smutne płaczące co ranek fontanną czystej a może nie do końca czystej cieczy. Chwila spotkania z prysznicem szybko się kończy, teraz już proste, życiowe czynności lewa skarpetka, prawa skarpetka, koszulka.... Jestem! Jestem obywatelem tego kraju, tak to ja, już wstałem, już gotowy by pracować, uczyć się.... żyć. Kolejną czynnością wykonywaną z wyrafinowaną precyzją czasu i miejsca jest śniadanie. Ot taka kromeczka lub dwie ze studenckim pasztetem, czasem szynką z darów od kochanych rodziców. Tak, po śniadaniu jestem otwarty na świat, otwarty jednocześnie zamknięty. Podstawowa czynność – ruch myszką budzi monitor a wraz z nim świat. Świat przychodzi do mnie, ciekawe.... świat nie wymaga nic tylko klikania. Więc klikam. Zaczynamy od Onetu. No tak... jesteśmy w Europie... oj głosowanie, zapomniałem, nie chciałem sam nie wiem. Czytam i czytam i co widzę... radio Maryja ma się dalej dobrze, w europie jest dużo pieniędzy piękny Roman to wie, już niedługo wybudujemy w Polsce fabrykę krzyży, wprowadzimy dyrektywy w unii europejskiej i na każdym przystanku PKS będzie krzyż. Tak w skrócie wygląda plan gospodarczy LPR. Czytam dalej... oj co za pech Andriuuu coś małe to poparcie, czyżby Urban swoją beemką, narobił za dużo szumu w Lublinie? Nie to na pewno spisek i kłamstwa. Andrzeju nie wpadłeś na to, że w tych wyborach krawaty powinny być niebieskie w gwiazdki? Leszek wysiadł już z gry, marne 10 procent to prawdopodobnie wypadek związany z faktem, iż wybory były w niedzielę a po ciężkiej sobocie naród często nie widzi co skreśla. Co do braciszków hmm jakie prawo w Polsce takie wyniki Pis-u. Młodzież w Unii gieremkowskiej to miły akcent, miły dla studentów którym ustrój państwowy praktycznie odbiera prawo głosu. Bo czy w trakcie sesji egzaminacyjnej znacie studenta który rzuca ksiązki i jedzie po zaświadczenie aby mógł oddać głos wybierając z listy złodzieja, bądź przyszłego złodzieja. Zamykam Onet. Dobre informacje to takie, że nie ma dobrej informacji czyli, takowa nadejdzie. Smutne jest to, że w oczach studenta ten świat kończy i zaczyna się tu w Internecie, smutne jest to, że decyzję zostały już dawno podjęte a my jedynie decydujemy o ty kto będzie okradał unie. A politykom, analitykom pozostaje podpowiedzieć: nie głosujemy, nie będziemy głosować do momentu gdy: z waszych ust zniknie ściema, zniknie szyderczy uśmiech i jedno wielkie zakłamanie definiujące się w słowie POLITYK. Wyłączam was, może w TV puścili jakiś mecz... a nóż się uda że go nikt nie sprzedał i będzie czysta sportowa rywalizacja. Pozdrawiam. PAYOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzek Jerzy - pogo da, uśmiech, zawsze opanowan, nawet jak mu kolo IP: 213.227.80.* 15.06.04, 12:47 tyłka robią. Forrest Gump polskiej polityki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peya Kwasniewski to Lukaszenka-bis IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 15.06.04, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Uczciwy to nie znaczy skuteczny. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.06.04, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr. Re: Uczciwy to nie znaczy skuteczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:18 Zawsze lepszy uczciwy o mniejszych zdolnościach niż przebiegły skorumpowany kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: KWACHU DO PIACHU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 12:52 Juz Ci ulzylo? No to teraz odsapnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr. Re: Kwachu do piachu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:07 Nic dziwnego,że komuna ma swój stały elektorat-po prostu ŚCIERWO LGNIE DO ŚCIERWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebol Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.router.media-com.com.pl 15.06.04, 13:10 bardzo sie cieszę z prof. Geremka w parlamencie Unii,i niechaj mu się powiedzie w jej szczytach!! dzięki Gazecie, za poradnik na kogo glosowac a kogo zostawic lepiej w Polsce, wesola lektura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute piskorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:22 No i Piskorz się prześlizgnął, a miałam nadzieję, że przepadnie... gdyby w Warszawie na liście PO była jakaś inna znana osoba to na 100% by nie przszedł. A swoją drogą Platforma mogła się powstrzymać z wystawianiem go, bardzo im psuje wizerunek, to dlatego tak słabo wypadła w Warszawie. Ja jak zobaczyłam Piskorskiego na pierwszym miejscu to zagłosowałam na Geremka i bardzo, bardzo się cieszę, że większość zrobiła to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parabola Re: piskorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:48 No i bardzo dobrze. Wizerunek PO, z Piskorskim w tle, przyda się w najbliższych wyborach do sejmu. Zrazi nawet najwiekszego entuzjastę PO do oddania im głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprinter Nikt nie wygrał IP: 212.191.66.* 15.06.04, 13:26 A najśmieszniejsze, a może najbardziej smutne jest to, że nawet zwycięzca nie uzyskał 5-procentowego poparcia społeczeństwa. 80% Polaków nie popiera nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: 212.122.214.* 15.06.04, 13:29 Polska to chory naród Jak można głosować na LPR czyli TALIGÓW-ta liga polskich rodzin Nienawidze tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham Komicy w Europarlamencie zatem w komplecie IP: *.adsl.hansenet.de 15.06.04, 13:36 Brawo!!! Polacy swoim glosowaniem, czyli wyslaniem komikow z partii Lepperta, lub nie- glosowaniem wyrazili jednoznacznie swoje zdanie na temat EU i jego parlamentu. Zatem europejscy komicy w kompecie. gez.: www.trybuna.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 15.06.04, 14:25 ludzie maja dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geremek Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 15.06.04, 15:04 moje pytanie to jest ten geremek syn komucha. jesli tak to na stos z nim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.p-s-inter.net 15.06.04, 15:39 Uczciwy, ale mocno nieudolny. No i w otoczeniu miał zbyt wielu aroganckich tępaków. Ze szczególnym wyróznieniem Mirosława Handke. Bo o Marianie to nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 16:26 mam prośbę: proszę napiszcie które partie popierały interwencję w iraku a które nie. Chodzi mi również o partie które nie są w parlamencie. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 18:06 PO PiS SLD SdPl - na pewno poparło naszą (ale nie moją:) interwencję w Iraku; i na pewno nie poparła jej Samoobrona i LPR. Dla mnie to koszmar, bo tak na prawdę w Polsce nie ma partii, na którą mogłabym zagłosować kierując się moimi przekonaniami w tej kwestii - czyli nie dla obecności polskich wojsk w Iraku; ale podobnie jest z odwołaniem do wartości chrześcijańskich w przyszłej konstytucji europejskiej - ja tego nie popieram, i też żadna rozsądna partia się pod tym nie podpisuje. Chyba w przyszłych wyborach europejskich zapiszę się na listę wyborców Hiszpanii, a najlepiej Szwecji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.mofnet.gov.pl 15.06.04, 16:27 ten Buzek to uczciwy facet i pewnie porzadny, ale jako premier byl do kitu. Caly czas siedzial pod butem Krzaka :-(( Mężem to on jest jedynie pani Buzkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zib Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 15.06.04, 16:37 Kiedyś w czasach,które niewielu z Was pamięta mówiono "poprzedni I sekretarz chciał dobrze, ale był głupi,obecny jest mądry ale też mu nie wyszło.Obecna klasa potyliczna z Buzkiem,Gieremkiem na czele w 99,9%(bez względu na mafię którą reprezentują) pasuje raczej do powiedzenia-głupi,ale też mu nie wyszło. No może poza kwasem, on dobrze wie co robi,i to też nasze nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezkompromisowy Re: Oficjane wyniki wyborów do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:06 Jak dobrze policzyć stosunek głosów do liczby uprawnionych, to mozna wyciągnąć wniosek, że oni sami na siebie głosowali. Mam na myśli żydokomunę. Polacy pozostali w domach, ale jak kiedyś ruszą to Buzek na Geremku nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś