Dodaj do ulubionych

nowe oprogramowanie do zarządzania wspólnotami

07.01.13, 15:04
chciałbym Was zaprosić do przetestowania nowego oprogramowania do zarządzania wspólnotami mieszkaniowymi. Jest to aplikacja webowa dostępna pod adresem www.eMieszkaniec.pl.

Na racie udostępniliśmy pierwsze dwa moduły. Pozostałe będą sukcesywnie włączane po pozytywnym przejściu ostatnich testów.

Wersja finalna będzie dostępna w ciągu najbliższych trzech miesięcy, ale już teraz zapraszamy do przetestowania systemu. Sprawdzenia jego intuicyjności, łatwości nawigacji i przejrzystości. Wszystkie uwagi mile widziane :)
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: nowe oprogramowanie do zarządzania wspólnotam 07.01.13, 15:36
      Testowanie z obowiązkowym logowaniem? Nie skorzystam
    • majkowa Re: nowe oprogramowanie do zarządzania wspólnotam 07.01.13, 15:40
      Testowanie wymaga czasu, a jak wiadomo, czas to pieniądz.
    • czajnik5 Re: nowe oprogramowanie do zarządzania wspólnotam 07.01.13, 16:15
      wysłałem ci na priv nr konta i cyfrę.

Po zaksięgowaniu wpłaty przystępuję do pracy, jako tester.
    • lkruszewski Re: nowe oprogramowanie do zarządzania wspólnotam 07.01.13, 16:24
      Widzę, że słowem klucz jest "test" :) Nie chodzi mi oczywiście o testowanie dla testowania tylko sprawdzenie czy program w wersji w jakiej jest (beta), spełnia oczekiwania. Testerów mamy własnych. Jeśli nie jesteście zainteresowani skorzystaniem z aplikacji, ok.
      • majkowa Re: nowe oprogramowanie do zarządzania wspólnotam 07.01.13, 19:32
        Teraz rozumiem, tobie nie chodzi o testowanie tylko o sprawdzenie.
        Więc mnie też nie chodzi o zapłatę, tylko o rekompensate pieniężną za stracony czas.
      • czajnik5 Re: nowe oprogramowanie do zarządzania wspólnotam 07.01.13, 20:49
        lkruszewski napisał(a):

> Nie chodzi mi oczywiście o testowanie dla testowania tylko sprawdzenie

Słuchajcie no Kruszewski, w takim razie nie będę testował Waszego oprogramowania, lecz przystępuję do sprawdzania, skoro macie swoich własnych testerów.

Rozumiem, Kruszewski, że nie macie własnych sprawdzających?

Oczywiście zaczynam sprawdzanie po zaksięgowaniu rekompensaty na koncie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka