lilka91 02.11.04, 10:47 Czy dysponujecie może jakimś linkiem do bezpłatnej strony, na której laik mógłby skalkulować (w miarę PROSTO) orientacyjny koszt remontów (materiały+robocizna)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babczyk Re: ceny robót budowlanych 02.11.04, 15:03 Poszukaj na stronie www.sekocenbud.com.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilka91 Re: ceny robót budowlanych 10.11.04, 10:36 dzięki, pełny dostęp jednak płatny; może jeszcze ktoś coś poleci, dla kalkulacji całkiem szacunkowych kosztów remontów Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: ceny robót budowlanych 10.11.04, 15:31 lilka91 napisała: > dzięki, pełny dostęp jednak płatny; > może jeszcze ktoś coś poleci, dla kalkulacji całkiem szacunkowych kosztów > remontów A wystarczy zamówić książeczke w której sa podane prawie wszystkie ceny interesujących cię robót.A to kosztuje pare złotych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wprost5 Re: ceny robót budowlanych 10.11.04, 18:01 Spróbuj zdobyć dodatek Nieruchomości do rzeczpospolitej z 8 listopada tego roku. Tam podano sporo cen. Nie wiem, czy jeszcze mozna do niego dostać sie w necie bez żadnych opłat(cos tam teraz zmienili). Jesli bardzo Ci na tym zależy, ja to mam w komputerze, mogę Ci przesłać, ale podaj do siebie maila. Odpowiedz Link Zgłoś
augjo303 Re: ceny robót budowlanych 10.11.04, 20:00 Witam Czy mozesz mi rowniez przeslac - augjo303@gazeta.pl. Dziekuje i potdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: ceny robót budowlanych 10.11.04, 18:09 Napisz na adres babczyk@gazeta.pl co cie interesuje a postaram sie w miare dokładnie odpowiedzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilka91 Re: ceny robót budowlanych 10.11.04, 21:52 dzięki z odzew, do wprost5 - jeśli nie sprawi to zbyt dużego kłopotu bardzo proszę o przekazanie lilka91@gazeta.pl do babczyka - w razie dalszych wątpliwości napiszę na priv. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś