dkp123 17.02.05, 22:29 Proszę o informacje od wspólnot, które dociepliły budynek zgodnie z audytem energetycznym i skorzystały z 25% dopłaty do kredytu wziętego na ten cel. Od czego zacząć i co jest najważniejsze dla BGK przy przyznaniu premii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tok11 Re: termomodernizacja, remonty 18.02.05, 17:36 Chciałbym przyłączyć się do tej prośby,tylko jak widzę nikt albo tego nie robił,albo niechce się podzielić jakże ważnymi uwagami i informacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
dkp123 Re: termomodernizacja, remonty 19.02.05, 12:52 Planujemy wizytę na prezentacji kredytów w banku PKO BP z 25% dopłatą BGK. Wiem, że organizują w Krakowie w banku takie spotkanie. Mam nadzieję na konkretne informacje - przekażę niezwłocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
januszrom Re: termomodernizacja, remonty 19.02.05, 13:30 Proszę o informację gdzie i kiedy się to odbędzie i czy można w tym uczestniczyć jako obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
dkp123 Re: termomodernizacja, remonty 19.02.05, 14:04 W poniedziałek już coś będziemy wiedzieli, napiszę, czemu tylko jako obserwator? Odpowiedz Link Zgłoś
januszrom Re: termomodernizacja, remonty 19.02.05, 14:41 Może wyraziłem się nieściśle,narazie jako obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszyszko Re: termomodernizacja, remonty 24.02.05, 15:08 Jestem również bardzo zainteresowana zasadami kredytu z BGK w związku z Funduszem Termoregulacji. Będę wdzięczna za informacje na ten temat. Jeżeli jakaś Wspólnota już skorzystała z takiego kredytu,to niech się podzieli doświadczeniem, będą to bardzo cenne wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś