Dodaj do ulubionych

Sala weselna

IP: *.bp.com.pl 01.08.05, 10:28
Witam wszystkich serdecznie i zwracam się do Was z prośbą.
Mieszkam w Warszawie, ale moja narzeczona jest z Częstochowy. Planujemy ślub
na przyszły rok i jesteśmy na etapie wyboru sali na wesele na ok. 80 osób.
Bardzo prosze Was o opinie nt. sal:
Karczma na ul Łódzkiej, Hotel Grand, Hotel Scout, Poker na Żyznej, "u
Stacherczaka" - wiem, ze na duże wesela wynajmuje salę w Jantarze (jeśli
dobrze piszę).
Z góry dziękuję za wszelkie informacje
pozdrawiam serdecznie
Marcin
Obserwuj wątek
    • motylkowa1 Re: Sala weselna 30.12.05, 00:12
      Nikt nie pisze nic na temat sali w Grand Hotelu ( w pobliżu Tesco), albo cos mi
      umknęło. Sala jest moim zdaniem korzystna i cenowo również nie odbiega od
      innych w naszym mieście.
      Proszę o opinie .Czy ktos organizował tam wesele?
      • Gość: Amadeusz1981 Re: Sala weselna IP: *.man.czest.pl 30.12.05, 13:15
        Z tego co sie orjętuje to kiepski pomysł z ta salą.
        Jest tyle sal a ty właśnie upierasz się na te które są niezbyt osławione moze nie wszystkie ale??? Większosć.
        Podejrzewam ze zapóźno zaczeliscie szukać!Ale kto szuka ten znajdzie!!!POWODZENIA
        • motylkowa1 Re: Sala weselna 30.12.05, 18:37
          Do Amadeusza1981:
          Dlaczego uważasz że kiepski? Ktoś z Twojego otoczenia tam organizował
          przyjęcie? Sala jest bardzo ładna ale owszem to nie wystarcza potrzebna jest
          jeszcze dobra kuchnia i obsługa żebym mogła bezstresowo szukać sukni a nie
          latać po sklepach za kiełbasą :))) albo czymś innym np. No i finanse też jakieś
          znaczenie przecież mają.
          • Gość: Amadeusz1981 Re: Sala weselna IP: *.man.czest.pl 31.12.05, 14:00
            NOPISZ : amadeusz1981@tlen.pl. odpowiem na twoje pytania
            • Gość: Ylka Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:34
              A ja wszystkim polecam Studnie na Jaskrowskiej!! Nie mam co sie rozpisywac bo
              same zalety ma :P Zreszta widac ze ludzia tez sie podoba skoro tak malo
              terminow maja tam wolnych- a to mowi samo za siebie :) 5 lutego sa targi slubne
              na hali polonii i wiem ze oni tez beda miec tam swoje stanowisko wiec
              serdecznie zapraszam :)
              www.przyjecia.cze.pl/
              • Gość: super Re: Sala weselna IP: *.chello.pl 12.01.06, 00:16
                polecam wam sale w czarnym lesie "da-ga" tj 7 km od czestochowy ale jest
                super.sama mnilam tam wesele.a zespol limit's z kościelca rewelacja!!!!polecam
              • Gość: mia Re: Sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:20
                tak tylko facet daje 2 kelnerów na 80 osób!!! a kiedy pytaliśmy jak będzie np z
                obiadem bo boimy się że nie wyrobią się to facet powidział że jak chcemy to da
                10-ciu! trocę nas to odstraszyło i zrezygnowaliśmy
              • Gość: zirytowany Re: Sala weselna IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 10:29
                Mam dosc reklamowania na forum sali Studnia i Pana Nodz...Interesowalem sie sala weselna i bylem tam. Zwykly cham i gbur. I prosze jak chcesz zrobic reklame to rob to w inny sposob a nie anonimowo na forum.Pozdrawiam
    • arorat4 Re: Sala weselna 05.01.06, 14:13
      a ja polecam salę w ośrodku w Poraju - "Vega" (chyba teraz tak się
      nazywa).Chyba ok 10 km od Cz-wy. i goście mieliby gdzie przenocować - w
      wyremontowanych pawilonach. i na spacer rano wyjśc. i daja sniadanko w 2-gi
      dzień-szwedzki stół. w 2003 r. 140 zł od osoby za 2 dni. i sala pomieści nawet
      100 osób.Wiem z praktyki.
    • Gość: owca Re: Sala weselna IP: *.zab.zigzag.pl 05.01.06, 15:27
      ja mam zarezerwowaną salę w scoucie - pełny profesjonalizm (szczególnie pani
      która tym sie zajmuje), sala ładna i jest gdzie ulokowac gosci. zobaczymy -
      slub w czerwcu.
      • Gość: anin Re: Sala weselna IP: *.pl / *.sfc.pl 05.01.06, 18:08
        co sali w scaucie mam odmienne zdanie byłem tam
    • Gość: mp53 Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:01
      nie polecam restauracji Poker na Zyznej baba krętacz mówi co innego a robi co
      innego
      • Gość: aka Re: Sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:21
        a ja polecam Amorka na starym błesznie super żarcie (goloneczki z rusztu śnią mi
        się po nocach)
        • ma_lina2 Re: Sala weselna 02.03.06, 00:53
          Jedynym minusem Amorka jest kiczowaty wystrój - nawalone wszystkiego i
          wszędzie, ale przecież to zawsze mozna zmienić, a poza tym podobno ma być tam
          remont. A jeśli na weselu stawiacie na dobre jedzonko i miłą obsługę - to nie
          pożałujecie. Jedzenie nie do przejedzenia, a właścicielka zgadza się na
          zabranie całego jedzenia, które zostaje (na pewno nie traficie na stare
          jedzenie - zostało ono zabrane przez poprzedników) Rozpisałam się troszkę z
          jednego powodu - mało informacji na temat Amorka na forum, a na prawdę warto
          polecić
          Do 100 osób będzie ok, ale jeśli przekroczona jest ta liczba to będzie tłok.
          To tyle.:-)
    • Gość: mąż Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:46
      polecam zornice drogo ale z klasą,miła obsługa,jedzenie pyszne,sala urocza a
      goscie po weselu zachwyceni!!
      • Gość: panna młoda Re: Sala weselna-Kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:08
        Byłam na weselu w Czarnym Lesie, chyba "da-ga"? Super sala. Chcieliśmy zrobic
        tam swoje, ale nie było terminu, więc wybralismy inną bardzo podobną-nawet
        lepsza :-) sale "Kinga", ul. Stanisławy 3. Polecam! Wesele dopiero za kilka m-
        scy, ale mysle ze bedzie oki. Pozdr!
    • Gość: kalina Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:13
      trudny wybor co do sali wszystko zalezy ile macie przeznaczonych funduszy.Ja
      bylam w ricku kolo makro i niesamowita sala, jedzenie wspaniale, wesele z
      klasą .Bylam tez w beacie nie powiem bo tez bylo bardzo fajnie zorganizowane
      wesele.Ja osobiscie wybralam ricka no coz wszyskto sie okaze po slubie...mam
      nadzieje ze dobry wybor Pozdrawiam i zycze udanego wyboru
    • cudziewcze Re: Sala weselna 07.02.06, 18:56
      Byłam na weselu w Karczmie u kuzynki. No tam raczje bylo przyjęcie i to sie
      nadaje na przyjecie, poczestunek, obiad weselny, ale nie na wesele. Jedzenie -
      roznie, niekotre potrawy byly naprawde smaczne, ale zdarzyly sie niewypaly.
      Najgorszy to prosiak pieknie podany, robiacy niesamiwte wrazenie, ale mieso
      twrade, nei dlao sie grzyc, jak guma. Zreszta mialam troche takie wrazenie, ze
      wtej karczmie to tak wszytko troche przerost formy nad trescia. No i te
      powypychane zwierzeta patrzace na mnie...

W pokerze bylam ogladac sale niedawno, niezbyt ladna, najbardziej odstarszyly
      mnie filary, ktore stoja po dwoch stronach sali, no i pani jakas taka byla nie
      teges.
    • Gość: młoda Re: Sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 11:08
      Na Łódzkiej baba bardzo oszukuje więc serdecznie odradzam, poza tym nie pojesz,
      bardziej ma wszystko na pokaz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka