vedel1 16.09.05, 12:02 czy w waszych wspólnotach jest zakładowy plan kont? Może macie w wersji elektronicznej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobud Re: zakładowy plan kont 16.09.05, 21:24 U nas jest, ale będę w pracy dopiero 26 września, a na pamięc nie pamiętam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_jest_mysl Re: zakładowy plan kont 17.09.05, 12:54 vedel1 napisała: > czy w waszych wspólnotach jest zakładowy plan kont? Może macie w wersji > elektronicznej? litosci!!! myślenia zadne pomoce nie zastapią! Jaki ZAKŁADOWY??? Dobud, wstrzymaj się chwilę, najpierw niech przyszła magistrantka spróbuje coś sama wymyślić. Vede, to nie szpila (jawisz się jako całkiem sympatyczna osóbka), ale troska o przyszłość (jak nie Twoją to współwłascicieli , którym być może będziesz świadczyć usługi). :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: zakładowy plan kont 17.09.05, 13:19 ona to nazwała Zakładowym Planem Kont, bo tak popularnie to się nazywa. A chodzi jej zapewne p prostu o plan kont dla ułatwienia rozrachunków. W ostatecznosci mogę ten co pisałem przdstawić w poniedzialek po południu, jeśli bym "skoczył" do pracy na chwilę, tylko wtedy co to za urlop....zaraz mnie "dorwą", bo bedzie 100 spraw.... Odpowiedz Link Zgłoś
madlaine Re: zakładowy plan kont 17.09.05, 14:00 podaj mi vedel1 adres mailowy przeslę Ci za moment wzorcowy plan kont, na którym pracowałam przeszło 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
madi75 Re: zakładowy plan kont 19.09.05, 12:34 jak możesz poczekać do jutra to Ci prześlę Odpowiedz Link Zgłoś