kupie.sprzedam 13.02.06, 20:35 czy ktos z tu obecnych ma jakies doswiadczenia z praktykami zarzadcy odbywanymi w tej warszawskiej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babczyk Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 13.02.06, 22:08 Fajnie sie reklamują na stronach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 13.02.06, 22:29 Reklamować to się prawie każdy umie, tylko czy umieją też tak dobrze uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
okemot Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 14.02.06, 00:54 Kiedy szukałem administratora przysłali mi ofertę z ceną bez pojawienia sie na nieruchomości i jej dokładnego obejrzenia, czy zapytania jaka jest specyfika, problemy, czy choćby kontaktu telefonicznego. Nie wiem jak zarządzają, ale takie podejście uznałem za nieprofesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
awe.airam Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 14.02.06, 20:39 > takie podejście uznałem za nieprofesjonalne. a ja kiedys z wielu ofert, uznalam jedynie oferte "atrium21" za profesjonalna. Firma administrujaco-zarzadzajaca znajaca rynek, powinna sie orientowac w problemach - one sa zazwyczaj podobne. Jesli firma oferuje swoje uslugi w zaleznosci od metrow kwadratowych powierzchni uzytkowej budynku znajac date jego oddania i na takim stoi stanowisku, co w tym nieprofesjonalnego? skad przeswiadczenie o nieprofesjonalizmnie? z domniemania, ze jak wiekszy problem, to wiecej placimy, jak mniejszy to mniej... Dzis nie ma problemu, jutro moze byc dramatyczny, czy ktos oczekuje, ze w zwiazku z tym cena wzrosnie? To by bylo nieuczciwe... Wziac wiecej pieniedzy, rozwiazac problem i nadal brac wiecej od metra... Jest to firma polecana, ja niestety nie moge sie wypowiedziec, co do jej jakosci, poniewaz nasza wspolnota nie jest z nimi bezposrednio zwiazana. Natomiast polecam pofatygowanie sie na osiedle, ktorym zarzadza i zapytanie ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś