Dodaj do ulubionych

Atrium 21praktyki zarzadcy

13.02.06, 20:35
czy ktos z tu obecnych ma jakies doswiadczenia z praktykami zarzadcy
odbywanymi w tej warszawskiej firmie?
Obserwuj wątek
    • babczyk Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 13.02.06, 22:08
      Fajnie sie reklamują na stronach internetowych.
      • dobud Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 13.02.06, 22:29
        Reklamować to się prawie każdy umie, tylko czy umieją też tak dobrze uczyć?
    • okemot Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 14.02.06, 00:54
      Kiedy szukałem administratora przysłali mi ofertę z ceną bez pojawienia sie na
      nieruchomości i jej dokładnego obejrzenia, czy zapytania jaka jest specyfika,
      problemy, czy choćby kontaktu telefonicznego. Nie wiem jak zarządzają, ale
      takie podejście uznałem za nieprofesjonalne.
      • awe.airam Re: Atrium 21praktyki zarzadcy 14.02.06, 20:39
        > takie podejście uznałem za nieprofesjonalne.

a ja kiedys z wielu ofert, uznalam jedynie oferte "atrium21" za profesjonalna.
        Firma administrujaco-zarzadzajaca znajaca rynek, powinna sie orientowac w
        problemach - one sa zazwyczaj podobne. Jesli firma oferuje swoje uslugi w
        zaleznosci od metrow kwadratowych powierzchni uzytkowej budynku znajac date jego
        oddania i na takim stoi stanowisku, co w tym nieprofesjonalnego?
        skad przeswiadczenie o nieprofesjonalizmnie?
        z domniemania, ze jak wiekszy problem, to wiecej placimy, jak mniejszy to
        mniej... Dzis nie ma problemu, jutro moze byc dramatyczny, czy ktos oczekuje, ze
        w zwiazku z tym cena wzrosnie?
        To by bylo nieuczciwe... Wziac wiecej pieniedzy, rozwiazac problem i nadal brac
        wiecej od metra...
        Jest to firma polecana, ja niestety nie moge sie wypowiedziec, co do jej
        jakosci, poniewaz nasza wspolnota nie jest z nimi bezposrednio zwiazana.
        Natomiast polecam pofatygowanie sie na osiedle, ktorym zarzadza i zapytanie ludzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka