zarzadca 04.02.03, 22:23 Ostatnio przeczytałem w miesiecznikach dot, rynku nieruchomosci bardzo ciekawe dwa artykuły Autora Pana Szymona Jackowskiego dot. wspólnot mieszkaniowych. Szkoda, że ten Pan nie jest Ekspertem tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcd17 Re: Autor Szymon Jackowski 04.02.03, 23:02 zarzadca napisał: > Ostatnio przeczytałem w miesiecznikach dot, rynku > nieruchomosci bardzo ciekawe dwa artykuły Autora > Pana Szymona Jackowskiego dot. wspólnot mieszkaniowych. > Szkoda, że ten Pan nie jest Ekspertem tego forum. A ja mysle, ze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanie.i.wspolnota Re: Autor Szymon Jackowski 05.02.03, 09:29 abcd17 napisał: > zarzadca napisał: > > > Ostatnio przeczytałem w miesiecznikach dot, rynku > > nieruchomosci bardzo ciekawe dwa artykuły Autora > > Pana Szymona Jackowskiego dot. wspólnot mieszkaniowych. > > Szkoda, że ten Pan nie jest Ekspertem tego forum. > > A ja mysle, ze jest. > Ekspertów-ci u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś