kenman 16.07.06, 06:44 Podobno na tym forum odpowiadają na pytania eksperci: Genowefa Baziuk-Płaska i Witold Kalinowski. Gdzie oni się podziali? Ich nieobecność (czy milczenie) powoduje, że w głowach nam mącą inni - pseudoeksperci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiakz Re: Pytanie o ekspertów 16.07.06, 07:31 Faktem jest, że ostatnio bardzo sporadycznie wypowiada się p.Kalinowski, a p.Baziuk-Płaska -o ile mnie pamięć nie myli- nie zabierała głosu w ogóle na tym forum. P. Kalinowski uczestniczy w pracach Stowarzyszenia Obywatelskich Inicjatyw. W statucie tegoż stoi napisane , że " jest samorządnym zrzeszeniem osób, które są zainteresowane rozwojem społeczeństwa obywatelskiego i budowaniem państwa prawa, ochroną obywateli przed naruszaniem ich praw i uzasadnionych interesów ( by nikt w Polsce nie był ponad prawem i nikt nie był pozbawiony ochrony prawnej)..."(...) soi.fc.pl/statut.html Jest to kolejne stowarzyszenie, które deklaruje swoją pomoc społeczną. Może warto spróbować !? soi.fc.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: Pytanie o ekspertów 16.07.06, 11:28 No właśnie........kolejne "kółko różancowe" starych działaczy partyjnych i spółdzielczych. Nawołują młodych do aktywności, a popatrzcie na skład zarządu: trzy "moherowe berety" i dwa trochęmłodsze na ozdobę :-)- zresztą co rzecznik prasowy i skarbniczka mają tam do rządzenia ? A zachowanie Pana Kalinowskiego na tym forum niezbyt dobrze o nim świadczy. Mam tylko nadzieję, że książki w których pisaniu bierze udział są napisane językiem bardziej kulturalnym i nie nawołują do naruszeń prawa - jakie jest to wiadomo, ale to prawo. Trzeba dażyć do jego zmiany (pytanie tylko z kim, z Panami Kaczyńskimi?), a nie nawoływać do jego łamania. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Pytanie o ekspertów 16.07.06, 12:06 Noooooo, Dobud, schylam głowę, wreszcie rozsądny głos w sprawie ekspertów gazetowych. Bóg zapłać dobry człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Pytanie o ekspertów 16.07.06, 14:05 xxxll napisał: > Noooooo, Dobud, schylam głowę, wreszcie rozsądny głos w sprawie ekspertów > gazetowych. > Bóg zapłać dobry człowieku. Tak na koniec do twojej też wiadomości. Swego czasu tak cię uczepiłeś nicku wspolnota_mieszkaniowa że zadałem sobie trud i poszukałem. Co znalazłem, to dzielę się też z tobą. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=398&w=45080806&v=2&s=0 powiedz, ile w tym poście...nie ma twych wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=29524234&v=2&s=0 a to post z tej strony forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=29524234&a=30675677 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=26766162&a=27155284 A teraz idę sobie na piwko o które w jednym z postów wrocławskich, pytałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Pytanie o ekspertów 16.07.06, 14:18 Widzisz babczyk sam już recytujes swoje słowa które rozsiewasz po wszystkich forach i ...szukasz w amoku autorów ; Autorem tych słów jest babczyk vel xxx.ll vel djbogs vel wspólnota_mieszkaniowa i bóg wie jeszcze jakicj nicków. Pozdrów Adrianka oraz Przemusia. Odpowiedz Link Zgłoś
serafin666 Re: Pytanie o ekspertów 16.07.06, 12:06 Baziuk-Płaska ma kawlifikacje niskie, a Kalinowski - co mogł i umiał, to już forumowiczom przekazał Odpowiedz Link Zgłoś