bykira 10.08.07, 22:38 żegnam - tytuł i powód niewyjaśniony, nie mniej, jednak - oczywisty dla zinteresownych dla zaangażowanyh być może nie ale wiedzą gdzie znaleść .Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykira Re: Pożegnanie 11.08.07, 07:35 Mrozik.jarek już nie będzie musiał wywalać moich śmieci!(tzn. przenośnia do postów),Gossart zaoszczędzi na gestach Kozakiewicza, a Xxxll i Babczyk na nowo będą mogli rozpocząć swoją krucjatę. Grandy może znowu się zacznie pojawiać a p. Kalinowski udzielać porad pytającym. Moje odejście z tego forum wydaje się zatem uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
vikii2 Re: Pożegnanie 11.08.07, 09:53 Czego sie przejmujesz? Na mnie tez "psy wieszaja" ,ale tym sie nie przejmuje.Mysle ,ze przyjdzie taki dzien ,ze osoba ,ktora mnie obrazila ,przeprosi mnie(wiadomo kto).Musisz byc "silna ,a nie miekka". Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Pożegnanie 14.08.07, 17:12 Nie prawda, nie wiadomo, kto Cię obraził. Na wszelki wypadek przepraszam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzio.lidzia Re: Pożegnanie 17.08.07, 15:45 Nareszcie dojrzałaś ! Cóż taki kwiat jak Ty ,a wokół tyle chwastów! Jestem z Tobą i podzielam Twoje zmęczenie tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Pożegnanie 17.08.07, 17:49 Kurcze po takim komplemencie chyba wrócę:)))) Nie, żebym się domagała o więcej. ale.... jak ktoś ma jeszcze ochotę to poproszę....... ha ha ha ha ha tadzio.lidzia DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Pożegnanie 17.08.07, 18:16 Jeśli masz cos do powiedzenia na …mój temat , to powiedz a nie rób sobie jazdy po mojej ( babczyka ) osobie dla swojej reklamy. Dość tej reklamy można się na oglądać w TV. To że jesteś wybrana do określonych gremiów i we wspólnotach też, nie napisałaś więc....daj mi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Pożegnanie 17.08.07, 18:22 Jak uciekasz z tego forum to wiec jedno, nie rób i nie podpieraj się swymi wypowiedziami o innych i nie oczekuj na poklask tych, którzy cie nie znają. Ja nie zrobiłem ci nic i w niczym ci nie ubliżyłem, gęsto się za to tłumacząc innym i tym nie zorientowanym które to me tłumaczenia nie przyniosły skutku. Więc nie zrzucaj jakiejkolwiek winy na mnie bo….nie zasłużyłem sobie na to, Irenko. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Pożegnanie 17.08.07, 18:22 Jak uciekasz z tego forum to wiec jedno, nie rób i nie podpieraj się swymi wypowiedziami o innych i nie oczekuj na poklask tych, którzy cie nie znają. Ja nie zrobiłem ci nic i w niczym ci nie ubliżyłem, gęsto się za to tłumacząc innym i tym nie zorientowanym które to me tłumaczenia nie przyniosły skutku. Więc nie zrzucaj jakiejkolwiek winy na mnie bo….nie zasłużyłem sobie na to, Irenko. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz ej ! chyba coś nie tak! jaka "jazda" ?! 17.08.07, 19:14 przecież bykira nie do Ciebie pisała i nie Tobie dziękowała ! Odpowiedz Link Zgłoś
macally Re: Pożegnanie 18.08.07, 17:43 bykira napisała: > żegnam - tytuł i powód niewyjaśniony, nie mniej, jednak - oczywisty > dla zinteresownych dla zaangażowanyh być może nie ale wiedzą gdzie > znaleść .Pa Znaleźć nie znaleść, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cento11 Re: Pożegnanie 18.08.07, 19:07 Nie miałem chyba przyjemności pogawożyć bo lubię znikać na jakiś czas z forum i powracać to trochę uzdrawia może zrobisz to samo??? centusiaczek wasz kochany... Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Pożegnanie - ja jestem przeciw 18.08.07, 23:22 Dlaczego ukarać chcesz niewinnych? Tych co na wspólnotach się nie znają i korzyści wielkie odnieść mogą dzięki Twoim poradom i tych co trochę się znają i z przyjemnością czytają posty inteligentnej Kobiety? Ukaraj winnego! Podaj jego nick, adres lub rysopis, to ja mu łagodnie wyperswaduję denerwowanie Bykiry! Panowie, szanujmy Kobiety, bo są One jedynym niepodważalnym dowodem na istnienie Stwórcy. Odpowiedz Link Zgłoś
grypsera Re: Pożegnanie - ja jestem przeciw 19.08.07, 11:40 grandy napisał Panowie, szanujmy Kobiety, bo są One jedynym niepodważalnym dowodem na istnienie Stwórcy Właśnie Panie rzadko się ypowiadają i odchodzą, bo mają dość waszych czyt. męskich uszczypliwości i koguciej buty. Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Re: Pożegnanie - ja jestem przeciw 19.08.07, 11:58 Panowie, szanujmy Kobiety, bo są One jedynym niepodważalnym dowodem na istnienie Stwórcy. Dodałbym: i w dodatku dowodem namacalnym!!! grypsera napisała: > Właśnie Panie rzadko się ypowiadają i odchodzą, bo mają dość > waszych czyt. męskich uszczypliwości i koguciej buty. Co by mężczyzna nie zrobił, to zawsze będzie źle. Jak chłop wpadnie twarzą w mizerię - to od razu jest pijakiem, a jak to samo zrobi kobieta - to właśnie nakłada sobie maseczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
grypsera Re: Pożegnanie - ja jestem przeciw 19.08.07, 12:56 grandy napisał: > > Panowie, szanujmy Kobiety, bo są One jedynym niepodważalnym dowodem > na istnienie Stwórcy. Dodałbym: i w dodatku dowodem namacalnym!!! > > grypsera napisała: > > Właśnie Panie rzadko się ypowiadają i odchodzą, bo mają dość > > waszych czyt. męskich uszczypliwości i koguciej buty. > > Co by mężczyzna nie zrobił, to zawsze będzie źle. Jak chłop wpadnie > twarzą w mizerię - to od razu jest pijakiem, a jak to samo zrobi > kobieta - to właśnie nakłada sobie maseczkę. > O to, to!!!:))) Powiedziałabym inaczej, ale dam sobie spokój........ Odpowiedz Link Zgłoś