mcvey 03.07.03, 22:37 Mam pytanie, jeżeli macie do polecenie firmę administrującą i zarządzającą na terenie Warszawy to proszę o kontakt. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kontakt : mcvey@gazeta.pl ma_ed@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborygenmiejscowy Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 04.07.03, 08:28 A w czom djeło? Co jest do zarzadzania - ile budynków , ile mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
mcvey Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 04.07.03, 12:13 Budynków 5 Mieszkań 240 Warszawa Osiedle 2001r Zamknięte, ochrona Udział inwestora-22% Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 04.07.03, 19:25 mcvey napisał: > Budynków 5 > Mieszkań 240 > Warszawa > Osiedle 2001r > Zamknięte, ochrona > Udział inwestora-22% > Pozdrawiam i czekam Ciekawy jestem, czym będziecie się kierowali przy wyborze ? Opinią kogoś anonimowego ? Jakąś kryptoreklamą z tego forum ? Macie jakąś wizję jaka firma byłaby dla Was odpowiednia ? Co byłoby decydującym kryterium wyboru ? Cena usługi ? Dobrze marketingowo sporządzona oferta, która potem może mieć niewiele wspólnego z rzeczywistością ? Odpowiedz Link Zgłoś
aborygenmiejscowy Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 04.07.03, 21:40 Bardzo dziękuję za te informacje.Interesują mnie także bardzo Państwa oczekiwania. Co do nas - no coż my. My takie małe 7000 mieszań. Odpowiedz Link Zgłoś
zyc Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 05.07.03, 08:39 aborygenmiejscowy napisał: > Bardzo dziękuję za te informacje.Interesują mnie także bardzo Państwa > oczekiwania. Co do nas - no coż my. My takie małe 7000 mieszań. Czy to jest wspaniala firma GESTOR ? Odpowiedz Link Zgłoś
aborygenmiejscowy Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 05.07.03, 10:13 Niestety nie Szanowny Panie. Z tą firmą nie mamy nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zyc Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 05.07.03, 20:28 aborygenmiejscowy napisał: > Niestety nie Szanowny Panie. Z tą firmą nie mamy nic wspólnego. Wiec jak sie nazywacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyc Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 05.07.03, 20:29 aborygenmiejscowy napisał: > Niestety nie Szanowny Panie. Z tą firmą nie mamy nic wspólnego. wiec jak sie nazywacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
abcd17 Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 06.07.03, 19:02 zyc napisał: > Czy to jest wspaniala firma GESTOR ? Wtracajac sie, poprosze przy okazji o ocene firmy Gestor. Darze ja pewna sympatia, bo kiedys pracowalem dla zarzadu spolki (z gory powiem, ze moja ocena Gestora nie jest wylacznie pozytywna, co mi zaraz ktos zacznie udawadniac), rowniez sporo dzialalismy z prezesem Bobczynskim w systemie szkolen zawodowych IREM. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
hansaw Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 05.07.03, 12:13 Dzień dobry, Jestem pracownikiem zajmującym się pozyskiwaniem nowych klientów w firmie administrującej i zarządzającej nieruchomościami. Na terenie Warszawy i okolic zarządzamy i administrujemy kilkudziesięcioma budynkami. Dysponyjemy wykwalifikowaną kadrą Zarządców, administratorów i księgowych. Chętnie spotkam się z Państwem w celu omówienia szczegółów oferty. Możemy również przedłożyć Państwu referencje Zarządów, zarządzanych przez nas Nieruchomości. Zarządzanie i administrowanie nowymi nieruchomościami możemy przejąć od zaraz. Na rynku zarządzania nieruchomości istniejemy od 1995 roku. W przypadku zainteresowania, proszę o wiadomość na adres e-mail. Pozdrawiam hansaw@gazeta.pl mcvey napisał: > Mam pytanie, jeżeli macie do polecenie firmę administrującą i zarządzającą na > terenie Warszawy to proszę o kontakt. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > kontakt : > mcvey@gazeta.pl > ma_ed@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 05.07.03, 23:24 a moze Ci podesłać teściową z chomikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
hansaw Re: Poszukujemy FIRMY ZARZĄDZAJACEJ !!!!! 06.07.03, 09:23 Oczywiście nie pogardzę, ale przydałby się jeszcze słoń w karafce. Jeżeli jesteś w stanie sprostać temu, będę zobowiązana Powodzenia babczyk napisał: > a moze Ci podesłać teściową z chomikiem? Odpowiedz Link Zgłoś