bbbbb2 18.09.08, 12:34 Witam, czy możecie mi polecić jakąś firmę z jabłonny lub legionowa do administrowania? dziekuję i pozdrawiam,Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spwn_bp Re: szukam zarządcy 08.10.08, 16:50 Odbierz pocztę e-mail. W odpowiedzi na Twoje pytanie przesłałam Ci kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
vars2 Re: szukam zarządcy Praga Polnoc 10.10.08, 13:41 Szukam energicznego Zarzadcy, znajacego prawo zwiazane z zarzadzaniem nieruchomosciami i prowadzeniem Wspolnot Mieszkaniowych, umiejacego skutecznie poslugiwac sie nim. Odpowiedz Link Zgłoś
owner_wm Re: szukam zarządcy Praga Polnoc 10.10.08, 14:49 vars2 napisał: > Szukam energicznego Zarzadcy, W jakim rejonie? Też Jabłonna lub Legionowo? Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: szukam zarządcy 10.10.08, 19:25 bbbbb2 napisała: > Witam, > czy możecie mi polecić jakąś firmę z jabłonny lub legionowa do > administrowania? > dziekuję i pozdrawiam,Basia Jak sami nie przekonacie się jak działają okoliczni zarządcy, nie liczyłbym na pozytywny odzew na jakimkolwiek, forum. Fora są reklamą wszystkich zarzadców a nie wspólnot którymi zarządcy , zarządzają. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_w_z Re: szukam zarządcy 27.11.08, 07:49 Dzień dobry, jestem współwłaściicelką firmy zarządzającej, poszukujemy WM. Nasza oferta dostępna jest na www.w-z.waw.pl ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ!!!. Pozdrawiam JZ. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: szukam zarządcy 27.11.08, 18:41 naiwna i to z Warszawy... ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
emkadwa Re: szukam zarządcy 24.01.09, 18:44 Mogłabym polecić siebie, ale sprawa pewnie jest już nieaktualna. W każdym razie szukam wspólnot do zarządzania w Warszawie i okolicach. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim, ale już od połowy 2009 chętnie przyjmę w zarząd jakieś sympatyczne wspólnoty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bratto Re: szukam zarządcy 24.02.09, 13:44 Mogę zaproponować swoje usługi - aby zapoznać się z ofertą proszę o kontakt beatadolinska@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś