estu 21.06.05, 11:58 Bardzo prosze, wypowiedzcie sie na temat Waszych doswiadczen z sucha karma dla psow ..jakie uwazacie za najlepsze a jakie wrecz przeciwnie. Jednym slowem : jaka karme podawc psu a jaka omijac w sklepie szerokim lukiem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue.berry Re: Jaka karma? 21.06.05, 12:22 ten watek naprawde byl juz poruszany wiele razy glownie na forum zwierzeta. proponuje skorzystac z wyszukiwarki a zasada jest jednak - poleca sie zazwyczaj suche karmy z gornej polki a nie te dostepne w marketach najlepsza bedzie zas ta ktora twoj pies bedzie chcial jesc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Jaka karma? 22.06.05, 23:32 Jest duzo dobrym karm ale nie szukaj ich w marketach bo nie znajdziesz. W dobrym zoologicznym kupisz drogo, taniej np przez internet. Szerzej o karmach szukaj na www.dogomania.pl. Jednak to pies ostatecznie zdecyduje co bedzie chcial. MOja rada to poczytaj i probuj dobrac poprzez kupowanie w zoologicznym malej ilosci na wage. Jak pies bedzi ejadl wtedy zamow w sklepie internetowym wieksze opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bisbal Re: Jaka karma? 23.06.05, 01:47 Ja mogę Ci powiedzieć, że moje pieski jedzą suchą karmę Royal Canin. Dobra jest też karma BioMill, którą dawniej też jadły, ale od pewnego czasu sklepy, w których dawniej kupowałam ją już jej nie sprowadzają. Odpowiedz Link Zgłoś