edlabu 04.09.02, 20:41 Mam małego pieska [kundelek] , będzie małym pieskiem , czarny, kudłaty, brązowe łapki, klapnięte uszka. Chciałabym nazwać go ładnie z polsko brzmiącym imieniem .PROSZE o ciekawe propozycje. POZDRAWIAM WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piasia Re: NAZWA dla pieska 05.09.02, 08:43 Ktoś tak ładnie kiedys napisał: Nadawanie psu imienia to ogromna frajda! Dlaczego chcesz się tego pozbawić? Czasem wystarczy spojrzeć na psiaka i imię samo się narzuca! Zgadzam się z tym. przyjrzyj się psiakowi - co do niego pasuje. Pomyśl, jakie masz zainteresowania, i dobierz dla swego czworonoga imię pasujące do Twoich ulubionych zajęć (słyszałam o psach Enter, Amper, Spacja, Anoda). A jak nie dasz rady sama nic wymyślić, to przeczytaj sobie wątek o psich imionach, i najfajniejszych imionah dla kotów. Może coś wybierzesz. I napisz, jak to kudłate maleństwo bedzie się nazywać! Odpowiedz Link Zgłoś
kruszyna Re: NAZWA dla pieska 05.09.02, 13:10 Czesc;))). Moje psisko nazywa sie Imam, tyle ze to wielki cielak. Propounje abys zajrzaja na strone www.dogomania.pl- tam jest ogromna lista imion do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
jemm Re: NAZWA dla pieska 20.09.02, 18:34 na stronie www.psy.pl jest mnostwo imion, zajrzyj tam Odpowiedz Link Zgłoś