Gość: victoria Re: Orange IP: *.centertel.pl 15.07.11, 16:20 Popieram !!! i również pozdrawiam wszystkich pracowników z Orange .... Robimy kawał dobrej roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NB Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 13:46 Drogie PRADO, błagam nie kaleczcie sztuki PR. Macie olbrzymi problem wizerunkowy z tego co widzę. Podpowiem wam w zasadzie z litości- na falę krytyki przepływającą przez internet nie jest dobrą odpowiedzią zagonienie do pisania "pozytywów" pracowników firmy. Po pierwsze- osoba zatrudniona w danej firmie nigdy nie będzie odbierana jako obiektywna, a wręcz przeciwnie. Jeżeli ktoś sobie zada trud, jak ja, przebrnięcia przez wszystkie wpisy zauważy też, że wpisy krytyczne są bardzo spójne, oscylują wokół jednych tematów, bardzo konkretnie ujętych co wpływa na ich wiarygodność. Wpisy pozytywne też są spójne ale przedstawiają firmę jako krainę szczęśliwości. To niestety dowodzi, że traktujecie ludzi jak debili, którzy są w stanie w to uwierzyć (jak mi ktoś powie, że tak faktycznie jest w firmie to umrę ze śmiechu). Rozumiem, że się wam pali pod pupami, o pracownika (zwłaszcza stałego) w CC bardzo trudno, przy takich opiniach zamiast średniej rotacji rzędu 30% macie zakładam jakieś 40 - 50. Ale jak coś robicie, róbcie to z głową bo od ilości słodyczy jaką tu wylewają wasi pracownicy czytelnik będzie musiał sobie wstrzyknąć insulinę. Obawiam się, że opinia o was jest już tak zła, że jedynym wyjściem może być całkowita zmiana wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NB Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 15:24 Przepraszam: www.prado.gsm.pl/ - to jest wasza strona? Serio?! I ktoś was traktuje poważnie? To woła o pomstę do nieba! Jak macie taką wizytówkę to ja już mam pełny obraz firmy... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Praca w MD holding - partner orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 14:03 I jak? Zawiadomiliście policje? Macie IP? Teraz proszę mi powiedzieć które IP się powtarzają, bo chyba kiepscy z was informatycy. Nie dopatrzyłem się też ani jednego wpisu, który przekraczałby "normę internetowej frustracji" więc jak już traficie na policję obawiam się że możecie zostać wyśmiani. No i ostatnie- o podanie takich danych jak IP do agory (właściciela tego portalu) może wystąpić prokuratura lub sąd więc sobie występujcie (jakby wam podali bez stosownego wezwania ze strony w/w organów napytaliby sobie biedy). Najgorsze jest jak pośród wielu nie orientujących się z różnych przyczyn trafi się jeden, który się orientuje, prawda? Mam nadzieję, że autor wpisu na który odpowiadam chociaż zaczerwienił się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adeak Re: Praca w Prado, ul. Cechowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 15:53 Skąd w was tyle jadu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prąd Re: Energetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 13:22 Zapraszamy do Nas ! prąd bedzie potrzebny zawsze ! Sprzedaje się wyśmienicie i z łatwością zarobicie dużo kasy Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mś Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 15:58 Jasne.Zgadzam się z moimi koleżankami nt. warunków panujących w Prado.Byłam tam dwukrotnie z przerwami i nie jest kolorowo tak jak opisują to inni ludzie. Kasy brak, a jak się upomnisz to tekst,że przelew poszedł.Makabra!!!! Nie polecam..szkoda mi słów na rozwinięcie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Praca Orange IP: *.centertel.pl 06.08.11, 10:25 Wy kompletnie nie wiecie co tam się dzieje co niektórzy co niektórzy oczywiście a wylewacie pomyje z żalu za ostatnie 2 lata !!!!!!!!!! dajcie spokój ! żal mi was ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NB Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:39 Padło pytanie, czy jeżeli ma się pozytywne zdanie o firmie to czy się laurki wystawia w sieci. Padła słuszna odpowiedź- NIE. To skąd tu tyle wpisów pozytywnych, wręcz przesłodzonych? Większość z jednego IP, pisane w godzinach pracy... No Rutkowskim nie jestem ale coś mi się tu układa w logiczną całość. I coś mi się wydaję, że 3/4 zachwyconych ową firmą nie ma po prostu porównania. To widać. Nie wierzę, że w całym Bielsku panują takie warunki pracy (bo nawet w pozytywnych komentarzach nieświadomie przemycacie smutną prawdę). Rozumiem, żeby zdobywac doświadczenie, że na początku kariery ciężko wybrzydzać ale na litośc boską- perspektywa wam się zmieni kiedy zaczniecie mieć stałą pensję, przyjemniejsze rzeczy do robienia etc. Jeżeli na tomiast nie chcecie słuchac o tym, jak się robi PR to nie musicie czytać. To co napisałem łatwo zweryfikować tylko chyba wam się nie chce. Albo, polskim zwyczajem, stosujecie taktykę "nie znam się to się wypowiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.11, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lora Re: Praca w Prado Energy Clean IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 18:00 Jestem umówiony ale mam sprzedawać Energię ? czy to ta sama firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAJOMA Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: 78.8.105.* 12.08.11, 10:56 Wiecie co.......... nie krzywdźcie PRADO ! po co tu te komentarze tłumaczenia , śmieszne dyskusje .. Teraz dopiero ta firma zdaje się być nie poważna a znam tą firmę osobiście , znam jej właściciela i jest to poważna firma z poważnym człowiekiem na czele . Panie Michale proszę nie kaleczyć dobrego imienia tej firmy narażając ja na śmiech. Skoro sprzedajecie prąd to ok . a jak Ok system to tez ok a jak telefony to też ok ale czy musi o tym wiedzieć cały świat ? Nie tłumaczcie się przed światem ze jesteście ok .... tylko porostu bądźcie . Znam p. Kubę 5 lat i zawsze był daleki od takich praktych jak tu się teraz dzieją.. wiec albo nie wie o tym albo wielka zmiana u niego nastąpiła w co nie wierze . I tak znajdą się ludzie którzy będą robić sYf w firmie ... tak było jest i będzie POWODZENIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moderator [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.11, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moderator ha ha Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: 78.8.105.* 12.08.11, 11:58 Nie wierze w to co czytam .....banda wariatów ! Moderator z karpackiej się znalazł ! A piszcie dalej z jednego Ip 1 30 osób tzn jedna osoba pisze za wszystkich !!!!! wirtualne dyskusje zainicjowane od jednej osoby ! Powodzenia pradowicze ! Ciekawe kiedy szef sie zorientuje jaki mam cyrk na własnym podworku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 1 raz :) Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: 78.8.105.* 12.08.11, 15:29 Panie Michale Pan to musi być pomysłowy facet - nie znamy sie osobiście ale to co Pan tu wyczynia to naprawde mistrzostwo świata :):):) że Panu sie chce na forum siedziec :) chyba u Pana szefa roboty brak ;-/ ? bo jak by miał pan zapierdziel w pracy to na forum nikt by nie miał CZASU :) jeden wpis to se wymyslili :) ale mimo wszystko powodzenia w wytrwałości na forum :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lalaonline Re: Praca MD 13.08.11, 19:12 Nie wiem co wy tu wypisujecie ja tam wiem jedno ona była według mnie najbardziej jechana przez szefostwo , nie raz słyszałem to sam na własne uszy.ROBIŁA TO CO BYŁO JEJ ODPOWIEDZIALNOSCIA A I TAK BYŁA ZA TO KARANA I TO W JAKI SPOKÓB- PRZY OBCYCH LUDZIACH JA OBRARZANO GDZIE DZIEN CZY DWA DNI WCZESNIJE ROZMAWIAŁA ZE MNA NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ ! WIELKI UKŁON Z MOJEJ STRONY . ALE TO TYLKO WYNIKŁO Z KULTURY OSOBISTEJ SZEFOSTWA . bawcie sie ludzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.c37.178.msk.pl 22.08.11, 12:21 Ja się pytam? Dlaczego przy większości pozytywnych komentarzy występuje to samo IP, a niby to inne osoby? Do tego jedna wypowiedz przeczy drugiej. Czy to nie są pisane komentarze przez Pana Michała SSSSSSSS?Zabawne to wszystko...hahahhahah.Ja tam byłam kilka dni ,to się nie wypowiadam ale wiele słyszałam i żadna opinia nie była pozytywna .sama za 4 dni pracy nie dostałam ani grosza.Obiecana godzinówka a tu się dowiadujesz ,że jesteś na prowizyjnym.A może gdyby Ci handlowcy się wieli za robotę to moje jedno zamówienie by było podpisane , a tu co dzwonie czy cos podziało sie w tym kierunku to tylko słyszę że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 00:25 jasna cholera!! Byłam w PS na rozmowie i naprawdę dziękuję bardzo.. Partner Orange sprzedający prąd??nieee!!masakra jakaś, nie jest wcale tak kolorowo jak tu pisali tzn pisała "cała ekipa" Profesional, a ekipa składa się dokładnie z 4 osób Troszkę to mało jak na tyle wpisów na forum,więc albo ktoś powiększył grono "ekipy" albo po prostu "ekipa" 4-osobowa pisze za 20 osób:) raczej to drugie:) Pan Michał nie taki wspaniały bo trochę ma jakby ślinotok ale już pomijając to..nawet całkiem sympatyczny tylko troszkę gada bez sensu.. jakieś popierniczone progi, musielibyście całemu światu prąd sprzedać aby coś zarobić, Jednym słowem kicha!!! Niby firma z takim wieloletnim doświadczeniem a podstawowych usług pracownikowi nie potrafi świadczyć..?To niby jak jak ja zrobię 10 zleceń to oni mi z łaską ubezpieczenie zdrowotne zapłacą a jak nie to mam sobie sama płacić???? Tego jeszcze nie było!! NIE DAJCIE SIĘ NAMÓWIĆ!! a ci którzy piszą pozytywnie to niestety tylko 3 osoby.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Nowa Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.centertel.pl 26.03.12, 18:19 Witam wszystkich . Niestety po przeczytaniu wszystkich ! wpisów stwierdzam , że są to "prywatne " żale a nie fakty . Nie sposób było coś z tego wyciagnąć przed rozmową kwalifikacyjną. Poszłam więc , bo jednak własna opinia jest najlepsza . I oto moje spostrzerzena: na wstępie powiedziano mi co będę robić, ile za to dostanę i jaką będę miała umowę. dostanę 1500 zł brutto , będę umawiać na spotkania handlowców i umowa o dzieło na poczatek. W następnym miesiącu umowa z ubezpieczeniem , a później do uzgodnienia , ale także umowa o pracę ! Umawiam doradców Energii , bez problemu wykonuje 6-8 spotkań dziennie i mam także premię w wysokości .......dużo i realne. Miła atmosfera , bez nacisku ! Jestem tutaj juz 4 miesiące ! Niespodzianka ? w między czasie przewinęło się kilka osób , ale niestety ten rodzj pracy nie był im pisany. mamy w zespole 7 telemarketerek , pieniądze na czas i bezstresową pracę , oraz co ważne Świetne szkolenia ! Moja uwaga ; jeśli nie lubicie rozmów przez telefon i sprzedaży , nie pchajcie się do takich zajęć. Wiem , fajnie zarabiać kilka tysięcy , ale nie każdy to potrafi. Z praktyki wiem , że gro osób po prostu nawet się nie starało i szukali jakichkolwiek pretekstów aby coś zepsuć . Po co? Ja osobiście polecam firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.waldex.3s.pl 27.03.12, 13:12 Drogi Panie Michale!!! Niech się Pan nie pogrąża! Wszyscy dobrze wiemy, że w Prado nie ma żadnej " Agnieszki" która pracuje tam 4 miesiące! Teraz zostaliście tam sami! Nikt nie chce z Wami pracować? Hmmmm... ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifolandia2222 Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 16:30 Agnieszko a raczej osobo która podszywa się pod nią wszyscy dobrze wiemy że cię tam nie ma bo w obecnej chwili nie ma tam nikogo.Pan Michał powinien poważnie zastanowić się nad sobą i nad tym jak traktuje swoich pracowników i w ogóle innych ludzi.Myśli że jest gwiazdą-no co najwyżej w obrębie swojego akwarium. A oto moje spostrzeżenia: -rozmowa kwalifikacyjna była poprostu zamydleniem mi oczu perspektywą świetlanej przyszłości w firmie Prado jestem osobą inteligentną ale dałam się nabrać pięknym słówkom pana Michała -po kilku dniach okazało się jak wyglądają naprawdę zarobki nie ma żadnej podstawy ani premii więc zaczęłam zastanawiać jak to naprawdę wygląda ale postanowiłam robić dalej swoje jak pan Michał przykazał -Umowa ha ha to jest jakiś kawał!Dokument nazwany umową jest tak skonstruowany że cokolwiek by się nie zrobiło to pieniędzy i tak się nie dostanie -A więc po przepracowanym miesiącu(codziennie po 8 godzin)okazało się że zarobiłam całe 400 zł. Ja dałam się nabrać ale apeluję do innych nie dajcie sobie zamydlić oczu to jest jedno wielkie oszustwo i naciąganie ludzi.Co do zgłoszenia tej sprawy do PIP-u to jak najbardziej-ludzie to się musi skończyć nie wolno bezkarnie oszukiwać ludzi którzy przychodzą do pracy i wierzą w to że jeśli dadzą z siebie wszystko to otrzymają godne wynagrodzenie. Pozdrowienia dla pana Michała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifolandia2222 Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 16:33 Acha i dla jasności pieniądze może i zarobiłam ale ich nie widziałam i pewnie nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.waldex.3s.pl 27.03.12, 20:44 Dodam jeszcze, że w ogłoszeniach o pracę firma ta przedstawia się jako autoryzowany partner Amber Energia. Nie dajcie się nabrać na zarobki rzędu 1200zł+bardzo wysokie premie !!! Jeśli zaś chodzi o szkolenia (jak je wyżej zachwalała Agniecha-widmo) to mogę powiedzieć, że są śmiechu warte... Szkoda czasu na pracę w takiej firmie!Podpisuję się obiema rękoma pod powyższym postem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he,he Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 14:09 Następny wpis złośliwej osoby. Praca mta miała określone zasady których nie respektowałaś , i swoje niepowodzenia zwalasz na ? szkolenia , .... Nie dałaś rady więc odejdź i nie zawracaj głowy innym , którzy dają sobie rady. Przestrzegasz przed praccą ? to że Cie wyproszono nie pozwala ci spac spokojnie? Co masz na mysli zarobki rzędu....na jakiej podstawie Szkolenia śmiech warte - a jakie są twoje kwalifikacje / jakie masz ukończone kursy? skąd znasz się na temacie i możesz komentowac i wydawac opinie poprzedni wpis jak i ten są od 2osób które tutaj przebywały ( gdyż w energia to nowy projekt), lecz nie wykonywały swej "pracy" należyci Trzeba umawiać określona ilośc spotkań - niestety wynik mizerny Dlatego prosze szukac pracy nie w sprzedaży lecz w produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prado- Agnieszka Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: 79.162.86.* 28.03.12, 21:06 Oszustka -fifolandia2222 . kończąc temat mamy dokładne potwierdzenia owego starania się o wyłudzenie poprzez siedzenie 8 h /dzień. Podaje Twoje wykonanie celu w ostatnim i przedostatnim miesiącu : ostatni- 31 %, przed 47 % Myślę , ze to wszystko Jeśli znasz tylko PIP to zacznij interesowac się sądem , gdyz wczoraj oficjalnie poprzez biuro prawne złozyliśmy do admina prośbę o twoje dane i zapewniam , że sprawe skierujemy do sądu , aby więcej juz nikt nie zasmiecał netu podłymi kłamstwami. Naruszyłaś dobra osobiste firmy Prado jak i P. Michała Do zobaczenia zespół Prado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: 213.17.138.* 27.03.12, 21:32 Hmm...bardzo bawi mnie fakt że "Pani Agnieszka" pracuje 4 miesiące i zajmuje się sprzedażą prądu jak firma sprzedaje prąd dopiero od miesiąca:) to pierwsza nieścisłość...drugą jest ilość osób pracujących bo z tego co mi wiadomo to nikogo tam teraz nie ma...osoby które wcześniej tam pracowały były bardzo kompetentne i miały (do czasu) chęci i motywację do tej pracy. Dziwnym zrządzeniem losu wszystkie zwolniły się dzień po wypłacie ;/. To chyba najlepiej podsumowuję całą Prado Energie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 14:14 Nie jest to nieścisłośc. Dzień po wypłacie zwolniono te osoby i nie przedstawiono im propozycji pozostania. osoby te nie były kompetentne( 3 osoby które powinny w tej sytuacji podpisywac się swoimi imionami ) czego się Panie boicie ? ,) Praca miała jasne cele i uczciwe zarobki za wykonanie , przypomnę , ze Żaneta , Kasia no i .... nie wykonały tychże zadań to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciu ciu Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: 37.30.111.* 27.03.12, 23:23 To ciekawe bo niedawno odeszłam z Prado i nie było tam żadnej Agniesz :) Dziwne Panie Michale co nie? I fajnie by było żeby nie pisał Pan takich głupot i wypłacił należne mi pieniądze... Szczerze odradzam prace w Prado bo to oszuści... 1500zł zobaczycie ale chyba jak ob*iąg*iecie szefowi. Jeśli lubicie jak ktoś nad wami stoi jak w kamieniołomie a sam dupy nie rusza na spotkania przez was umówione bo mu się nie chce albo uważa że mu się to nie połaca to prosze bardzo ale wy w tym momęcie nie macie kasy a i tak nie wiecie ile przykładowo w pradzie powinniście zarobić. Dostaniecie tyle ile im się podoba a nie tyle ile powinniście. NIE PRACUJCIE DLA PRADO. I ja np bardzo lubie rozmawiać z ludźmi przez telefon ale jak ktoś mi przekleństwami rzuca i krzyczy na mnie za nic, naprawde za nic to ja dziękuje, nie jestem beduinem żeby mnie tak traktowano i jeśli chcecie godnych warunków do przcy to nie idźcie do Prado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 14:18 a to juz wulgaryzmy i z takim typkiem nie rozmawiam zostaniesz zgłoszona do administratora , aby udostępnił ( potwierdził ) , że to ty , a nie jest to trudne biorac pod uwage styl .... i pociągne cie do odpowiedzialności karnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Praca w Prado, ul. Karpacka IP: *.opera-mini.net 30.03.12, 18:25 Praca spoko; mozna pokrzyczeć na ludzi, onet śmiga w akwarium, aż miło. Jedyny minus to ciasna kuchnia, ale kupiłem już słodzik, także wszystko zmierza w dobrym kierunku. Ps. Pani Agnieszka nowa jest super, umawia mnóstwo spotkań - czasem nawet na nie pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Administrator [...] IP: *.centertel.pl 16.11.11, 17:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. omg IP: 46.208.227.* 27.03.12, 21:18 jestem w stu% pewna ze te pozytywne opinie wyplywaja od szefostwa a nie od pracownikow. Nie wiem jak bardzo mozna sie tutaj zaglebiac w ten temat ale ja powiem krotko. Praca tam to mega sciema. Po rozmowie kwalifikacyjnej dowiedzialam sie ze bede dostawala 12 zl/h . Po trzech dniach "szkolenia" dowiedzialam sie od jednej z dziewczyn ze sa to tak na prawde 4 zl/h i ze MUSZA byc jakies sprzedaze. Pracowalam tam tylko tydzien czy poltora bo widzialam po dziewczynach ktore pracowaly tam wczesniej ze o wyplate trzeba sie prosic a jej wysokosc jest zalosna. Nie polecam nawet odpowiadac na takie ogloszenia. Strata czasu i nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: omg IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 14:23 Trudno opierac się na twoich poszlakach co do jakosci pracy. Móisz o wywiadzie jaki przeprowadziłaś z "dziewczynami" , - ( które zostały zwolnione , a nie jak same piszą one odeszły) , słaba jakość tej opinii 12 zł 4 zł wszystko dokładnie przedstawiano więc pamięć nie ta? musza być jakieś sprzedaże ? jak widac te rzeczy które należy wykonac najwidoczniej zapominasz . Pamietasz tylko o tym , że maja ci zapłacic 1200 czy 1500 , bo ci sie należy odpowiada Administrato tej strony dla Prado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: omg IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 14:33 Szanowni Państwo Ostatnie wpisy są umiesczone przez ( te z jadem) P.Zanetę , Kasię <Anię które zostały zwolnione za brak efektów. Nie łudźmy sie , ze bedą się tym chwalic i pisać o Naszej firmie superlatywy. Warunki pracy sa omawiane na początku i to dokładnie trzeba je tylko wykonać . Telemarketer uczestniczy w procesie sprzedaży i Nasza firma nie zatrudnia ankieterów tylko ludzi umiejących sprzedawać- rozmawiać telefonicznie. Jasno określony 1-wszy miesiąc pracy zapewnia wszystkim komfortowe warunki , miedzuy innymi w przypadku braku powodzenia szybkie rozstanie. Dopiero po pierwszym miesiącu rozmawiamy o celach sprzedazowych w oparciu o doswiadczenia z 1-wszego. Praca jest w sprzedaży , więc jak ktos nie umie tego robic prosze się nie zgłaszać . niestety wiele osób ( w tym zwolnione) chciały pieniążki za samo siedzenie , a tak żadna firma nie może egzystowac. zapraszamy do współpracy osoby uczciwe i zdolne. Pozdrawiam Administrator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: omg IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 14:41 Jeszcze dodam , iż wymienione Panie co było Moim jedynym błędem otrzymywały wynagrodzenia uzgodnione pomimo nie wykonania nałożonych CELÓW , co doprowadziło do pełnej demoralizacji i gdy w ostatnim miesiącu otrzymały pieniążki zgodne z zapisami poczuły sie źle... Tak błąd , że od razu nie zwolniliśmy .!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prado Re: Świetna Praca w prado IP: *.centertel.pl 28.03.12, 16:32 Witam W imieniu firmy będę starał się odpowiadac na pytania To forum jednak nie jest miejscem do prywatnych pyskówek i żali Prosze pamiętać , że praca w Prado wiąże się ze sprzedażą , więc każdy cel nałozony będzie powiązany ze sprzedażą. Dlatego , jeśli nie lubisz sprzedaży nie odpowiadaj na ogłoszenie. Największym wrogiem sprzedawcy jest pensja stała !! Gwarantowana podstawa - rzeczywiście tak jest . Oczywistym jest jednak , że za wykonana pracę - określaną jako cel który podajemy. I tutaj możesz wstac i wyjść. Jeśli bardzo się starasz i chcesz spróbować ok , zgodnie z Naszą zasadą , nie oceniamy ludzi na rozmowie kwalifikacyjne i dajemu szansę każdemu kto zechce spróbować pod warunkiem , że rozumie iż będzie uczestniczył w strukturze sprzdażowej. Jeśli jedna nie spełni pokładanych nadzieji max. po tygodniu rezygnuje , gdyż na początku naszej rozmowy informujemy o rozliczaniu tygodniowy w celu eliminowania sytuacji gdyby ktoś pracując przez miesiąc nie wykonał swego planu , co odbiłoby się na jego wynagrodzeniu. proszę zwrócic uwagę na fakt , że prosimy w wypadku gdybym nie zauważył , iz cel nie został osiągnięty o zgłoszenie tego faktu do mnie , co uniemozliwi powstawaniu niejasnych sytuacji . I wtym miejscu stwierdzam , że były osoby , które celowo uciekały przed zgłoszeniem , lub przekonywały , ze to był tylko przypadek i zostawały z premedytacją przez miesiąc aby wyłudzac pieniądze za Samo siedzenie - niestety życie. Osoby które przepracuja przez miesiąc moga w tym momencie odnieś się do systemu placowego jakiproponujemy i z calą pewnością określić czy moga tak zarabiac czy nie , po to mamy program start ! Następnie pracujemy i jeśli osiągamy założone cele nasze wynagrodzenie nie bedzie mniejsze od 2500zł ! Moja rada - jeśli jesteś lub chcesz być handlowcem , telesprzedawcą - gdy zaproponuja Ci pensje stałą uciekaj dalego . Zaden szanujący się Handlowiec nie będzie pracował na posadzie. Jeśli się nie zgadzasz z ta filozofią - nie odpowiadaj na ogłoszenia Prado Zapraszamy ludzi , których nie trzeba zmuszać i pilnować , zmuszac i przekonywać , zaletą pracy w Naszej firmie jest pełen komfort i spokój. Są osoby , których natura nie pozwala odnosić sukcesu w sprzedaży i to normalne , tylko 3% ludzi ma łatwośc pracy w B2B , natomiast sa wśród nich ludzie którzy twierdza , że w takim razie należy zmienić zasady gry i dostosować je do ich mozliwosci- tak niestety to nie funkcjonuje. Pozdrawiam i zapraszam zespół Prado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prado Energia partner Amber Energia IP: *.waldex.3s.pl 29.03.12, 16:29 I jeszcze sobie reklamę zrobili:) Dla ścisłości: żadna dziewczyna nie została zwolniona, wszystkie odeszły - nie wyrażały chęci zostania w Prado! Po wcześniejszych i teraźniejszych postach można zauważyć, że bardzo lubicie straszyć sądem i wytykać swoim pracownikom brak kompetencji. Jesteście po prostu śmieszni i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Prado Energia partner Amber Energia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 23:05 No wieć, czytająć te wszystkie wpisy to aż głowa boli. Pracowałam w tej firmie od początku września.. na początku fajnie.. tak jak było pisane wczesniej atmosfera fajna ponieważ to pracownicy tworzyli tą atmosfere oczywiście pomijając szefostwo.. pierwszy miesiąć super.. nawt wypłate dostałam ale każdy kolejny to była walka o byle grosz.. wszystkie dziewczyny się starały.. nikt nie siedział przez 8 godzin i nic nie robił. Pracowały wszystkie! oczywiscie to nie wystarczało.. trzeba było sie wydzierać po nas. Panie Michale szczerze, to nie motywuje do pracy! Wogóle co to ma być Orange i Play w jednym miejscu, kożystanie z tych samych baz, z tego co wiem to jest łamanie prawa. Kiedy się zoriętowano że Orange nie daje rady.. oczywiscie była to wina telekonsultantek, wymyslono projekt Energia. Szefostwo oznajmiło nam uprzejmie że robi szczególnie po to żębysmy miały wieksze zarobki i żeby polepszyć nasze wyniki, gdyż sprzedaż proądu jest banalna.. nic nie musimy robić tylko umówić na spotkanie.. potem jednak sie okazało że musimy wypytać o miesieczne rachunki, obecną firme która się zajmuje dostarczaniem energii, kazać zebrać dokumenty na następny dzien ponieważ spotkanie bez tego sie nie obejdzie (wiadomo żę rachunki są trzymane u księgowych wiec nikt nie da rady ich zabrac na nastepny dzien) dla mnie osobiscie to było nieprofesjonalne i az wstyd mi było dzwonić i przedtawiać sie własnym nazwiskiem pod nazwa tej firmy. Oczywiscie po dostaniu wypłaty nie wróciłam już tam do pracy.. ponieważ nie pozwole żeby ktoś na mnie wrzeszczał i obrażał mnie i moje koleżanki że jesteśmy "idiotkami" bo nie potrafimy umówić spotkania.. to jakaś kpina. Tak się nie traktuje pracowników. I mówie że nie zostałam zwolniona.. sama odeszłam. Nie polecam tej firmy.. chyba że ktos lubi wyzysk i obrażanie to w takim razie zapraszam do Prado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół Prado Re: Prado Dobra Energia IP: *.centertel.pl 04.04.12, 18:18 MB następna ofiara. Nie masz gdzie sobie pogadac to się mężem zajmij . Nie zaśmiecaj forum Skąd ta znajomość prawa ? może zmień zawód ? Nie wdawajcie się w dyskusje z wiecznie pokrzywdzonymi . Niewdzięcznico -zawsze mogłas wstac , podziękowac i tyle.. tacy pracownicy nie sa potrzebni w Naszej firmie i zawsze podkreślamy , że jak nie wykonujesz celów , prosze wstań poinformuj swego przełozonego , rozlicz się i już , Skąd biorą się problemy? proste : Pani X ma cel np. 50 spotkań , w 1-wszym miesiącu OK umawia 40 dostaje pełną wypłatę , w drugim znów 40 po rozmowie pełna wypłata , no więc w 3-cim miesiącu wykonuje 40% celu - ile ma zarobić ? pamietajcie , iż na początku była prośba aby Sama podeszła po np . fatalnym tygodniu i porozmawiała , gdyż wszyscy chcemy uniknąć sytuacji aby po przepracowaniu miesiąca trzeba by rozliczać 30% wykonanie planu. Dla wszystkich niekomfortowa sytuacja . I o tym wszyscy wiedzą ! gdyz na rozmowie wstępnej o tym komunikuję najgłośniej ! Ale jak pokazuje życie , niektórzy nagle zapominają ! Co się dziej , Ano Pani X cichutko prześlizguje się do końca a potem zdziwienie , przeklęstwa, oszczerstwa i żale za swoje niepowodzenia wylewa na firmie. Jeśli ktoś uczciwie pracuje to ma uczciwe wynagrodzenie , Jeśli warunki poznajesz na poczatku to nigdy nie zdarzy się nieporozumienie , ale 2 strony muszą się wywiązac z umowy. Będąc telemarketerem wykonujemy różne projekty ( w Prado na szczęście tylko umawiamy spotkania ! Nie musimy sprzedawać !!!) , natomiast jeśli zmienia się projekt zawsze możesz odmówic i ? i tyle. Każdy rozsądny zauważy , że negatywne opinie na tym forum zamieszczają tylko osoby zwolnione lub te które oszukiwały i nie wykonywały zadań ! Wszystkie Panie zostały zwolnione i nigdy nie zostaną u Nas juz więcej zatrudnione , a i pracodawcy , którzy po otrzymaniu od nich CV dzwonią do nas z zapytaniem o opinie , zapewne dowiedzieć się mogą od Nas prawdy ( odsyłam ich do forum - tego forum ) i więcej nie trzeba ! Nikt ich nie zatrudni! Praca jest dla ludzi lubiących sprzedaż , mamy jansno określone warunki , jeśli nie lubisz rozmów przez telefon nie odpowiadaj na ogłoszenia Informuje również , że w 1-wszym miesiącu jest umowa o dzieło z 50 % planem za 1500 zł , w następnym gwarantuje także ubezpieczenia, a w 3 cim bardzo chętnie dam umowę o PRACĘ ! Wykonaj tylko kochany czytelniku PLAN ! a czy dasz radę ? przekonasz się po pierwszym miesiącu , kiedy masz do zrobienia tylko 50% Celów i rozliczasz się tygodniowo za wykonanie ( umożliwia to unikniecie braku efektów w dłuższym terminie - i zabezpiecza Cię przed praca za darmo !! ) Wszystkie osoby pracujące u Nas były początkowo bardzo miłe , później jak nie wykonywały pracy a dostawały kase pełną Też była milutkie a jak rozliczone zostały za wykonany plan stały się wredne ! a my nie lubimy wrednych ! Zauważyc proszę , że nikt przez 1-wszy miesiąc nie ZREZYGNOWAŁ !!! Zapraszam tych, którzy chcą osiągnąć sukces ! Rozszczeniowców, albo takich , którzy sami sobie nakreślają jak mamy dostosować do ich umiejętnośći zakres pracy NIE CHCEMY Pozdrawiam Zespół Prado ps. Dziewczyny , aż wstyd , że nie podpisujecie się imiennie! ksywki to podaja złodzieje. miej odwage i podpisz się , przynajmniej się uwiarygodnisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prado Dobra Energia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waldex.3s.pl 05.04.12, 09:37 Myślę, że musisz mieć dużo na sumieniu i bardzo Ci się pali pod pupą, skoro masz czas siedzieć na forum i odpowiadać na każdy wpis!!! A może po prostu nie ma kto ci umawiać spotkań?? Jeśli chcesz być administratorem to na swojej genialnej stronie www.prado.gsm.pl załóż sobie forum. To forum jest dla wszystkich i każdy ma prawo się wypowiedzieć! Jeśli Ci się to nie podoba to po prostu tu nie wchodź! A teksty typu-" nikt już tych dziewczyn nie zatrudni, bo jak pracodawcy dzwonią to odsyłam ich na forum...." wsadź sobie w buty! Jeszcze bardziej dowodzisz tego jaki jesteś śmieszny !!! A Ci rozsądni to raczej uwierzą we wpisy osób które miały niewątpliwą przyjemność pracowania w Prado! I dziwnym zbiegiem okoliczności WSZYSTKIE osoby które tam pracowały były niekompetentne, nie uczciwe, leniwe i WREDNE a Wy takich nie lubicie! ha ha ha!Więc albo macie naprawdę pecha, że trafiacie na takich ludzi,albo najzwyczajniej w świecie wypisujecie tu bzdury!!! A czy macie jakiegoś stałego pracownika??? Nie?? to chyba najlepiej podsumowuje Waszą firmę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół Prado Re: Prado Dobra Energia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.12, 14:03 Taka moja praca :-) Skoro napisałas co napisałaś to po co dalej ciągniesz temat ? Zwolnilismy 4 osoby w tym ciebie , więc wpisy 3 osób podkreślam 3 OSÓB ! żalacych się zapewne nie wpłyna w żaden sposób na swoje opinie o Firmie. Dla twojej wiadomości jedna z Was ( zdaje się że zmądrzała ) przysłała oficjalne przeprosiny za swój wpis . Spokojnie czekamy na przesłanie od Administratora potwierdzenia twoich danych i zapewne poniesiesz konsekwencje, za naruszenie dóbr osobistych Firmy , co sie odwlecze to nie uciecze ! a sprawdź , bo warto , ze ten paragraf mówi nawet o 3 latach pozbawienia wolności ! Z cała stanowczoscią podkreślam, że zwolniliśmy was za niekompetencje i brak realizacji (dramatyczny ) wyznaczonych planów ! zatem o ile ktoś podchwyci waszą retoryke , to faktycznie niech sie nie zgłasza po na takich pracowników nam nie potrzeba Co do ilosci osób , nie za bardzo wiem czym się chwalić : że mamy juz ....... agentów czy płakac , że jak Fiat Poland nie zatrudniamy 4000 ? jakis wyścig ?co ma to udowodnic ? Proponuje , abyś nie zaprzątała sobie czyimiś sprawami , a raczej popatrzyła na swój grajdołek. Kończąc swoja ostatnią juz odpowiedź na twoje kłamstaw - ostatnią , gdyż nie dam ci juz satysfakcji na smietnik jaki chcesz zrobić , czekam spokojnie na pisma które wystosowaliśmy i za kilka miesięcy oliwa wypłynie ,a ja podam twoje dane oficjalnie ( ale jeśli jesteś pewna swego- potwierdź swoje dane pod nickiem - to otrzymasz szybciej pismo kancelarii ) Ps. tyle wykrzykników ? wiesz , że to świadczy o frustracjii . Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich Życzy zespół PRADO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prado Dobra Energia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 10:40 Witam , spoglądam na to obiektywnie ale widzę ,że to Prado a dokładnie szefostwo to typowi byli handlowcy biedronki z ego Trumpa ,którzy doskonale zdają sobie sprawę ,że lipny interes da sie pociągnąć tylko już na wyzysku , joł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech Re: Prado IP: *.centertel.pl 09.09.12, 10:30 Jak bardzo bolą pozytywne opinie . Przecież to forum, a nie gra do jednej bramki nie dyskujcie ze mną ,bo to tylko moja opinia ,a nie targowisko Ja wyrażam swoją : Prado jest super a tak naprawdę szef jest super bo Prado to ON pamiętaj internauto drogi : to tylko moja opinia - więc nie musisz odpowiadać - dodaj własną ( ale nie 10- tą czy setną !!! opinie pozdrawiam Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zp Re: Prado IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.12, 12:00 zapraszamy do współpracy Doradców www.placpigal.pl/doradca_klienta_biznesowego,20120917110814.html jak i telesprzedawców , dla których przygotowaliśmy taką ofertę: płaca tylko za sprzedaż ( przy wykonaniu minimalnego targetu - 1500 zł ) , stała 250 zł /miesiąc. / szkolenie 3 dni bezpłatne/ rozliczenie wykonania planu tygodniowe, Przyjmujemy tylko osoby z doświadczeniem w telesprzedaży . zp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25 Re: Prado IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.12, 12:03 zapraszamy do współpracy Doradców W związku z dynamicznym rozwojem i planowanym poszerzeniem oferty o produkty takie jak : gaz ziemny, kolektory słoneczne i panele solarne poszukujemy kandydatów na stanowisko: Regionalny Manager Sprzedaży Nasze wartości to: • Dbałość o klienta • Kreatywność i rozwój • Stabilne zatrudnienia i szybka ścieżka awansu • Rozwój i realizacja celów Nasze Cele: • Budowa struktury sprzedażowej składającej się z min 5 podległych doradców biznesowych • Stała realizacja indywidualnego i grupowego planu sprzedaży • Aktywne utrzymanie i obsługa własnego portfela klientów • Ciągły rozwój zespołu • Wspólne planowanie i wspieranie pracy grupy Jeśli : • Jesteś zmotywowany/a i pełen/na pozytywnej energii • Lubisz wyzwania i wysoko stawiasz sobie poprzeczkę • Potrafisz inspirować ludzi i zarażać optymizmem To: Przygotowaliśmy dla Ciebie system wynagrodzeń, który jest tak skonstruowany , by stale Cię motywować i nagradzać : • Wynagrodzenie podstawowe – zależne od stażu i doświadczenia • Dodatek managerski • Prowizje – bardzo wysokie stawki uzależnione od osiąganych wyników • Ryczałt na paliwo • Rozliczenie kosztów własnego samochodu Dodatkowe narzędzia pracy: • Samochód po okresie próbnym • Profesjonalne szkolenia i sesje coachingowe • Telefon • Pakiety spotkań umawianych przez Contact Centre dla Ciebie i Twojego zespołu • Materiały sprzedażowe i szkoleniowe • Konkursy z wyjątkowymi nagrodami Skoro przeczytałeś/aś już do końca to ogłoszenie i przekonałeś/aś się, że warto jest się nam pokazać. Wyślij więc CV na adres TERAZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zp Prado Energia partner Amber Energia IP: *.centertel.pl 26.09.12, 07:43 W związku z dynamicznym rozwojem i planowanym poszerzeniem oferty o produkty takie jak : gaz ziemny, kolektory słoneczne i panele solarne poszukujemy kandydatów na stanowisko: Regionalny Manager Sprzedaży Nasze wartości to: • Dbałość o klienta • Kreatywność i rozwój • Stabilne zatrudnienia i szybka ścieżka awansu • Rozwój i realizacja celów Nasze Cele: • Budowa struktury sprzedażowej składającej się z min 5 podległych doradców biznesowych • Stała realizacja indywidualnego i grupowego planu sprzedaży • Aktywne utrzymanie i obsługa własnego portfela klientów • Ciągły rozwój zespołu • Wspólne planowanie i wspieranie pracy grupy Jeśli : • Jesteś zmotywowany/a i pełen/na pozytywnej energii • Lubisz wyzwania i wysoko stawiasz sobie poprzeczkę • Potrafisz inspirować ludzi i zarażać optymizmem To: Przygotowaliśmy dla Ciebie system wynagrodzeń, który jest tak skonstruowany , by stale Cię motywować i nagradzać : • Wynagrodzenie podstawowe – zależne od stażu i doświadczenia • Dodatek managerski • Prowizje – bardzo wysokie stawki uzależnione od osiąganych wyników • Ryczałt na paliwo • Rozliczenie kosztów własnego samochodu Dodatkowe narzędzia pracy: • Samochód po okresie próbnym • Profesjonalne szkolenia i sesje coachingowe • Telefon • Pakiety spotkań umawianych przez Contact Centre dla Ciebie i Twojego zespołu • Materiały sprzedażowe i szkoleniowe • Konkursy z wyjątkowymi nagrodami Skoro przeczytałeś/aś już do końca to ogłoszenie i przekonałeś/aś się, że warto jest się nam pokazać. Wyślij więc CV na adres TERAZ !!!! Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodzę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio zp Re: Prado Energia partner Amber Energia IP: *.centertel.pl 26.09.12, 07:45 Telemarketer Prado energia to firma, która stawia na innowacyjne rozwiązania gospodarcze. Oferujemy swoim klientom kompleksowe rozwiązania optymalizujące koszty W związku z powyższym firma Prado prowadzi rekrutację na stanowisko Telemarketera. Do Twoich obowiązków będzie należało: - udzielanie podstawowych informacji na temat produktu - umawianie spotkań PH - sporządzanie dokumentacji i raportowanie Wymagamy: - min rocznego doświadczenia na podobnym stanowisku - min średniego wykształcenia - komunikatywności, dyspozycyjności, - znajomości podstaw marketingu, - znajomość rynku energii i telekomunikacji będzie dodatkowym atutem W zamian za to Oferujemy Ci: - interesującą pracę w prężnie rozwijającej się firmie, - wysoko wynagradzane zaangażowanie, - podstawa +premia - możliwość zatrudnienia na umowę o pracę, - wsparcie merytoryczne, - cykl profesjonalnych szkoleń, - pracę w miłym, dynamicznym zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Prado Energia partner Amber Energia IP: 83.2.103.* 16.10.12, 00:19 Zdecydowanie nie polecam współpracy z tą firmą. Wyznał się na nich Orange a za chwilę również wyzna się i Play. To nie normalne aby z jednym pomieszczeniu obdzwaniać bazy Orange i Play. Co na to była TP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekruter Re: Prado Energia partner Amber Energia IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 17:25 Zapraszamy do współpracy wszystkich w 2 projektach Play oraz Energia Dysponujemy bazą klientów oraz profesjonalnym wsparciem telemarketingowym Nasze Call Center otwarte w Krakowie działa już od 8 miesięcy i zatrudnia obecnie 48 osób , co pozwala nam zaspokoić ilości spotkań dla Naszych Agentów oraz Doradców Do siedziby w Bielsku zapraszamy tylko Doradców Firma obecna jest na rynku od 1990 r. Zapraszamy Rekruter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekruter Re: Prado Energia partner Amber Energia IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 17:27 Zapraszamy na Naszą stronę www.prado.gsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekruter Re: Prado IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.12, 13:02 Dla wszystkic zainteresowanych praca w Energetyce: - Jako jedyni wprowadzamy doradców w tematykę branży przez 2 miesiące szkoląc praktycznie i teoretycznie - Gwarantujemy w tym okresie min. wynagrodzenie 1500 zł ( wykonanie planu na poziomie 15 % Normy dla Doradcy ! ) - Można korzystać z samochodów słuzbowych na stażu - dla każdego kto wykona plan sprzedażowy przez 3 miesiące - Nowy Samochód ! - Nasza oferta jest unikatowa i nie koncentruje się tylko na "Prądzie" , lecz całej gamie usług jak i produktów ściśle powiązanych z Energetyką. Posiadamy w sprzedaży 2 projekty - których nie ma żaden konkurent a Produkt sprzedaje sie ZNAKOMICIE ! Zapraszam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekruter Prado IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 19:24 Wciąż nowe wyzwania ! Rozpoczęliśmy inowacyjny projekt finansowany z UE poniżej oferta : Zapraszam Prado Energia - Biznes Partner Prado Energy – autoryzowany partner Lidera Odnawialnych Żródeł Energi w Polsce Zajmujemy się profesjonalnym tworzeniem biur handlowych obsługujących Klientów biznesowych i indywidualnych w zakresie sprzedaży usług oraz urządzeń do produkcji i oszczędności Energii . Poszukujemy Partnerów do: Projektu Produkcji i sprzedaży Energii Odnawialnej Redukcji Mocy Oświetlenia zmiany dostaw energii czynnej Zastanawiają się Państwo, czym Nasza Firma wyróżnia się na rynku, w ogłoszeniach? 95 % Firm konkurencyjnych sprzedaje „tylko” prąd -rywalizując jedynie ceną ograniczając swój jak i zysk partnera do minimum! Dla Nas cena „prądu „ to zaledwie niewielka część całości! Jeżeli zapewnimy, że: • Gwarantujemy najlepsze warunki finansowe w Polsce • Oferujemy całościowy pakiet energetyczny dla wszystkich klientów • Obsługujemy Firmy , Instytucje oraz klientów indywidualnych • Jako pierwsi wprowadziliśmy w życie sprzedaż i produkcję energii zielonej gdzie leżą największe możliwości zarabiania • Jako jedyni oferujemy Redukcję oświetlenia i Mocy Biernej • Wykonujemy pełen Audyt Energetyczny • Posiadamy najniższe ceny Energi czynnej na rynku • Zaoferujemy współfinansowanie projektu rozwojowego • Zaangażujemy się w Szkolenia dla Partnera i jego pracowników w pakiecie „ START „ - 60 godz. Praktyki i teorii • Dostarczymy gotowe rozwiązania sprzedażowe, • Doradzimy jak założyć firmę od podstaw, wybrać odpowiedni system podatkowy. • Zagwarantujemy min. 10 000,00 zł dochodu miesięcznie ! . Możecie być pewnie, że otrzymacie Państwo Solidnego, kompetentnego Partnera, z którym rozpoczniecie swoją drogę do SUKCESU i Wielkiej Kariery ! Jeżeli ten krótki wstęp sprawił, że chcecie Państwo uzyskać więcej informacji, prosimy o wysłanie maila na adres wraz z krótkim opisem Własnych doświadczeń biznesowych w temacie dodając „Partner –miasto np. Partner- Wrocław Pozdrawiamy Serdecznie i Zapraszamy ! Zapraszamy na naszą stronę: www.prado.gsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Prado Dobra Energia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 22:21 Niewdzięcznico ? nie zaśmiecaj forum ? co to mają być za hasła ? kolejne obrazy z waszej strony.. tylko tyle potraficie ? za co mam być wdzięczna ? za to że cos się robi a wy macie wszystko w dupie i powiecie mi przy wypłacie że "Tego zlecenia nie da się zrobić bo... i milion wytłumaczeń żeby nic nie robić. Trzeba wszystko wam pod nos podstawić to może wtedy łaskawie cos zrobicie dla nas.. albo przy wypłacie powiecie jacy wy to łaskawi jesteście bo dacie nam 500 zł za cały miesiąc.. a zlecenia leżały na biurkach każdych dziewczyn ? nawet nie wiem czy 1/3 z nich zrealizowaliście. I jak tak można było pracować.. Ja łaski nie potrzebuje.. a jeśli bede chciała zająć sie prawem to się zajme.. A na odpowiedź o przezwiskach i anonimowych wpisach to popatrz na swój login.. siedzicie w biurze wszyscy razem i piszecie wspolny tekst jako "grupa prado" czy moze tylko jedna osoba nie ma co robić. Zastanow sie nad soba najpierw i głupie tłumaczenia o Pani X zostaw dla siebie..Pani X zarobi 1000 zł jesli sama zadzwoni, umówi sie i sama pojedzie i podpisze bo jaką ma się gwarancje że cos sie podpisało ? Jak już napisałam sama odeszłam i nie zostałam zwolniona.. A wypowiedzi osób które tam pracowały sa jak najbardziej prawdziwe, po co mamy kłamać.. gdyby nam sie dobrze razem pracowało to ta współpraca trwałaby dalej, a wy potraficie zwalać wine na niekompetentnych pracowników, głupich i leniwych.. szkoda słow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewdziecznica Re: Prado Dobra Energia IP: *.broker.com.pl 08.04.12, 15:41 Takie głupoty jakie tu wypisuje zespól Prado to sie w głowie nie mieszczą.Jeszcze bezsensownie obrażają swoich byłych pracowników.Wszyscy bez wyjątku odeszli stamtąd sami a o zwolnieniach nie może byc mowy z prostej przyczyny zespół Prado nie ma kogo zwalniac bo zespół Prado to jedna osoba i poprostu pan M. nie ma kogo zwalniac chyba że ruszy na prezesa.Niech sie pan nie ośmiesza i przestanie wypisywac jak tam jest cudownie bo każda osoba podejmująca tam prace(na swoje nieszczeście)przekona sie co z pana za numer i co to za wspaniała praca.Pozdrowienia od wszystkich Niewdziecznic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Prado Dobra Energia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.12, 11:24 Nie odpisujcie bo to TROLE - jak im odpisujecie to ich tylko napedzacie ! ( trol wregulaminie znajdziecie odpowiedź kto to taki ) pz Przyjaciel zadowolony z Współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele Re: Prado Dobra Energia IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.12, 11:29 Krótka podpowiedź dla czytelników tego forum Pracowałam w Plusowskim Call Center przez 3 lata , przeniosłam sie do BB i pracuję w Prado Sama , szukając pracy czytałam różne fora , sprawdzając wszystkie firmy i jaki sa moje wnioski: - na wszystkich forach opisujących różne firmy ( Call Centra..) wpisów dokonują tylko te osoby , którym sie nie udało - większość , poznać po emocjach rozwiązuje swoje problemy i jest subiektywna ocena ( oczywiste , gdyż są to osoby , którym sie nie powiodło) - zazwyczaj chodzi o wypłaty - specjalnie nie komentuję Podsumowanie Moje: - gdybym czytała jakiekolwiek forum opisujace, którekolwiek Call center w Polsce ,To nigdy bym tam nie pracowała , gdyż zawsze wpisują osoby , które tam nie pracują i maja negatywny stosunek do danego pracodawcy : w żaden sposób mi to nie pomogło w podjęciu decyzji ! - w 99 % nie ma rzetelnych opisów , tylko same emocje , które absolutnie mi nie ułatwiły wyrobienia sobie zdania Epilog: -Pracowałam 3 lata i było OK , -w Prado mam za sobą 1 miesiąc i wszystko co było napisane zostało zrealizowane ,więc jest OK - podejmując decyzje nie opierałam sie na wpisach , gdyż nie wnoszą dla mnie nic co pomogłoby w tej sprawie , podkreślam - Świat nie jest tylko czarno - biały , a więc wpisy samych osób zwolnionych lub niezadowolonych stanowią jedną stronę . - nawet moje byłe call jest w 100% obsmarowane i ma same negatywy , a pracowało nas tam około 100 osób ! i Ja , jak i moje koleżanki byłyśmy super zadowolone ! ale nie wpisywaliśmy pochwał niestety :-( -Tylko w stosunku do jednego Pracodawcy "CALL Center" w Polsce ( które ja znam , a znam około 100) jest 10-20 % dobrych opinii , reszta negatyw , ale w związku z Tym , że pracodawca nakłonił Nas do zaglądnięcia na to forum i wyrazenia swojej opinii -to tylko temu . Reasumując takie fora jak to ( niestety prawie wszystkie są takie) w żaden sposób nie stanowią źródła pożytecznej wiedzy o firmie Dlatego , radzę: idźcie za własnym rozumem i sami osądzajcie buźki BT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prado Dobra Energia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 09:48 Jeżeli szef jest w stanie pisać teksy w stylu zajmij się mężem, to ja dziękuję za takiego pracodawcę :) ŻAŁOSNE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Prado Dobra Energia IP: *.toya.net.pl 11.07.12, 08:42 Zespół Prado to jest wiarygodny podpis? Jak jesteś taki odważny to podpisz się imieniem i nazwiskiem "ksywki to podaja złodzieje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Prado Dobra Energia IP: *.eimperium.pl 10.09.12, 17:45 pan tez jest anonimowy - zespol prado kto konkretnie? obiektywnie popieram pana strone ale jezeli prawda jest ze byly krzyki i wyzwiska to chetnie bym takiemu dal rownie zgodnie z przepisami w pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Prado Dobra Energia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 20:59 poprostu nagrajcie...telefonów nie macie...? poco sie tutaj kłócic...wejdź na trybunaludu.info wladuj plik do Bielska i po krzyku...bedzie czarno na bialym... Odpowiedz Link Zgłoś